Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidíš to to je přesně ono,napíšeš pravdu a oni ti to bloknou...mimochodem děkuju moc za zastání *7*
    • to bylo k Tejul
  • BLOG!

Mám takovej pocit že si někdy nedavno dominika zalozila zrejme TAJNY blocek....rada se tak potoulavam a narazila jsem na nej...juknete se! http://dominikamyslivcova94.blog.cz / *3*
    • Re: BLOG!

anoo, Dominika má tajný bloček, no hned tam jdu ;)))

a teď vážně

opravdu si myslíš že když si založíš blog jako Dominika a budeš se za ni vydávat - ještě pod tak trapným názvem - všichni ti to budou baštit? ahaaa)) INTELIGENCE
  • Hej si tu
    • hej ty nejsi lukaš doboš *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* a ja to moc dobře vim *3*
      • ADELINO!nevidavej se za nelu
  • Ve slově SEXY se píše tvrdé y blbečku!!!
  • Dobrý no

ta je divná,už neví jak jinak se zvyditelnit omfg *15* ..je mi te lito holka *9*
  • jak si vzdycky jackie sama olajkuje koment :D :D :D
    • *1* *1* *1* *1*
    • jasně já si komenty nelajkuju ale detail holka:D no jooo ach ten váš rozum na úrovni pětiletýho děcka *1*
      • jooo já vim....jak vzdycky neco napises a mas u toho jeden lajk tak nerikej ze ti jeden clovek furt vsechno lajkuje.......... :D
        • Lidí na lajknutí je tu dost co maj stejný názor jako já a nebo jsou při mě,ale ty to evidentně ignoruješ *1*
  • promin,jackie,ale ja ti neverim ze je ti 17 :D. koukala jsem se na tvuj profil,a ty tvoje mega chytrý hlášky jako že -LAVUJEŠ- roberta pattisona bych přisoudila tak jedenactileté holčičce :D a ty máš vážně ráda Miley Cyrus?? ooou yeaah Hannah MOntááááánaa....... no jasně,to je hned poznat jak jsi děsně -dospělá- :D :D :D :D
    • Lolo a co je ti po tom,co má a nemá slečna ráda?Co poslouchá a neposlouchá?Kdo se jí líbí?Není to snad jedno?Teď se chováš jak dokonale vyspělá ty-ironie samozřejmě.Také ti mohlo dojít,že stránka osobnosti.cz se změnila a to,co si lidé k sobě napsali a jakou si uložili na osobnosti fotku,nelze změnit.Věřil bych tomu,že ta hláška už je hodně stará.A Hannah Montana je rozdíl od Miley Cyrus-Montana je ještě pro malé holky typu vy-ale alespoň se proslavila po světě.Co jsem četl o Miley-to už je dávno o ničem jiném-proměnila se v dospělou holku s dospělou hudbou a není tak špatná.
    • IsabellSwanCullen
      Pokud ti to ještě nedošlo Miley Cyrus NENI hannah montana. Na montaně ujíždí ty malý desetiletý(plus mínus) holky protože je slavná a je na různejch věcech. Miley je prostě zpěvačka jako každá jiná *16* *16* *16* *16* A navíc není to náhodou jedno že má Jackie ráda Miley????!!!! *1* *1* Moje kámoška jí má taky ráda a hannu nesnáší *16*
      • Přesně tak,já tam nemám napsáno že mám ráda Montanu...Líběj se mi písničky Cyrusový a ne od Montany.jakožto její postavy..A jestli sis to neuvědomila,tak v poslední době je Miley od Montany strašně rozdílná...Montana je pro malý děti..Taky se nenavážim do toho,jakou zpěvačku obdivuješ...I kdyby to měla bejt dejme tomu Farna tak je mi to jedno...AQ tobě by to mělo být jedno též...Tak nechápu,proč tady vytahuješ co poslouchám a neposlouchám,kdo se mi líbí a nelíbí a jestli je to dětinský nebo vyspělý...Znám dospělý,co poslouchaj Miley Cyrus a říkaj že je to fajn zpěvačka.Takže na tom asi něco bude nemyslíš? *3*
    • Když mi nevěříš tak si nevěř mě je to jedno...Já si taky můžu říct že ty jsi devítiletej drzej fracek... *1* No a co tak se mi líbí Pattinson...Vadí?jestli jo tak radši mlč *1* a od Miley cyrus se mi líběj písničky..No a co?Tobě se taky líbí Myslivcová a mám kecy že se ti líbí?To že jí zbožnujete vám nevyčítám,akorát že to neni celebrita,co něco dokázala takže si myslim že je úplně zbytečný jí obdivovat.... *1* Jo a jestli ti to nedošlo,to sou starý hlášky:D Detail
  • Domí ty si ta nej nej nejlepší!!!nesnaším lidi co tě na youtube kritizují,sou to blbci ale ty si nej posílam pusu a ahoj..seš nejlepší!! *14* *14* *14*
  • žena

Ahoj!!! *14* sem dominika Sch....va a akože važne neviem co vydite na dominike je to proste jenom 14rocna holka ktora fotky do nejakehi casopisu (bola tam len 1krat2krat) a robite s nej skoro Avril!!! keby ste si ju nesimali a povedali si sami pre seba nazor tak ju nepozna skoro cela OSTRAVA+skoro cechi a Slovensko!!! Tak si uvedomte to ste Vý UROBILI SNEJ TOTO!!! mam ties 14/15rokov mam vlasni blok *5* a ludia ma maju docela rady ja neriesim ci mi dene pride 100 alebo 200 sprav s jednim slovon Ahoj chapem to niekomu sa pacia moje fotky tak napisu a ja rada odpoviem,, 1krat som bola pri pocitaci 5hodin venovala som sa len postam co mi pisali ludia a dostali odkaz bud jenom 1alebo 2slova!!! *5* tak preto nerobia Anti bloky lebo rada si s hocijakim clovekom popisem!!! ak ma cespoznať alebo mi napisat nat moje ICQ-447832342 a imejlova stranka kissmi09151@azet.sk *3*
  • Ahoj dominiko si skvela zpevacka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit