-
Stejně jako perkusova Charouz ji opotrbuje a ona si udela kariéru na tom ...skoda ženu došli prachy a dluží tak se podívá Tonda
-
Vlasy ma tmavý, přírodní blondýna rozhodne není. V hlavě ma totálně vylizano ani se nevyzna v kvalitní kosmetice a modelka??? Vydela jsem hezčí a lepsi a herečka? Jestli se mini prosukavat a kouřit na vostro ptáky, tak proč ne a kluci co ji volali kazdejch deset minut? Uchylaci? Ne?
Pozor, stačí ze je Dominika Plastika Dylyna a že její ksicht ujde? Ne? A z vysvědčení z extra škol si udělá vějíř a bude si hrát na to, jak je extra chytrá.
Ne? -
=)
Já ji teda vidím poprvé tady na osobnostech....myslím že je opravdu krásná....a nic proti ní nemám.....každý neni slavný přes noc.......atřeba ještě ukáže co v ní je.....to,že má mamku fotografku je jen plus pro ní...za to nemůže......takže já jí držim palce....... -
Neznám
Vůbec nevím kdo to je *1* *1* . A ona má jako fakt nějaký fanoušky?? hej tak to už můžu já mít taky *1* . -
Já si myslím že Dominika hezky zpívá a ´je milá pěkná obětavá *3* a nemyslím si že by jsme ji měli odsuzovat že neumí zpívat a tak ovědomte jestli by to bylo příjemné vám kdyby nějaký lidé o vás psali že jste nula a tak jak by ste se cítily vy kdyby o vás takle někdo mluvil!!!"!!!!!!!!!!!!!! nechte Domču být každý má rád nikoho jiného tak toho pomlouvání prosím necte
-
-
Kdyby zpívat uměla, tak ani nepípnu. Jenže ona zpívat neumí a divím se, že jí na to neupozornili třeba rodiče a že ji nechali, aby se takhle veřejně ztrapnila. Takhle to dopadá, když někdo touží mermomocí po slávě a penězích a přitom na to vůbec nemá. Ať je Myslivcová taky trochu soudná, zpěvačka z ní vážně nikdy nebude!!
-
-
Klidně z ní být může. Takových zpěvaček je, úpravy ve studiu dokážou divy:-) A pak na playback to odzpívají v pohodě, takže žádný problém:-))
-
-
-
Jo tak? Já to chtěla dokázat, že nejsem blbá a je to urážka když si to myslíš asi si říkáš, že jesem hloupá, že se hned urážím a hlavně že jsem naivní atd. ale já jsem úplně normální a nevím proč by jsi mi to nevěřila,a le to je mi úplně jedno čemu ty věříš, třeba si věř i na ješžíška, je mi to jedno, fakt...
-
-
To chce prej Dominika ukázat taky,že není blbá,ale také se jí to jako tobě nedaří. A že jsi normální?O tom silně pochybuju. Na Ježíška už nevěřím dávno,ale jak vidno tak ty věříš všemu a hlavně Dominice která ti maže med kolem huby a ty jí vše sežereš.Mno nic nebudu se s ubožačkou hádat, jsi pod mojí úroveň.
-
No ty jsi dobrá pinda Pamelo :D Pojďte, Miki, Jackie a Tobiáši, půjdeme plakat nad svými nuznými nerůžovými životy, MY JÍ TOTIŽ ZÁVIDÍME, A TOBĚ TAKY, KVÍTKU! :D
-
-
Můžete mě přestat urážet? Já jsem úplně normální holka a nemůžu za to co si vy myslíte a nebudu se tady hádat, máte v mozku nablito
-
-
Jo a nekopíruj mě, to že má někdo v mozku nablito jsem tady dávno psal akonkrétně o tobě tak když se do nás tak angažuješ tak bys to mohla vědět a navíc vlastně kopíruješ všechny, tak je to jedno ne?
-
Hele ty kdybys unesla kritiku DM a nenavážela se do nás tak mohlo bejt vše v pohodě. Ty nejseš normální, ty jseš z marsu jako DM. *1* A nevim kdo má v mozku nablito,my teda ne.Kdo to říká ten to je tomu se to rýmuje. Jestli nechápeš růžovej mozečku tak jsi to ty.
-
-
Ona je fakt asi namrzlá, ničí si život...jsem rád, že ji neznám osobně
-
-
-
Však co vám je..??
Hej nechápu jak všichni závidite její krásu.. *13* ..Je to uplně vklidu holak co sem dneska viděl na roztleskavačkách..a i šikovná když skončili 2...A ty co ji tady nadavají tak ji nešahají ani po kotníky tak utřete nos.. -
Nechápu to
to je fakt hozně velká osobonost *15* fotomodelka a tanečnice ..neřikam nic -
nechte toho
je mila znam ji pres icq a neni to nejaka fiflena nevytahuje se a je na me mila a dala mi email ewy farny ikdyz ji moc nemusim -
-
Re: nechte toho
Tak ty mas taky dost *1* *1* *1* ze sis s ni psala na icq jeste porad newis,jaka doopravdy je ;) *1* *1* *1* a to,ze ti dala meila na Ewu Farnou twl komu to cpes? *1* *1* *1* *1* *1* my se jako z toho tady vsechny mame podelat ne? *1* *15* *15* -
hm když si myslíš že podle icq můžeš člověka poznat že je uplně super aby jsi ho tady hájila tak prosííím ale je to dost dětinské.Dominika z takových malých zmanipulovatelných holek těží a ty jsi jen jedna z davu kterou si ani nepamatuje -
Jo hodna je! je hodna, mila , hezka, dobre radi, je zabavna. .. je takova! to nikdo nerika! ale kdyz si vezmes.. ona nic neudelala! to my vsichni jsme ji spopularnili! co tedy dokazala ona?.. :)
-
-
Dominika bude zítra ráno ve Snídani s Novou spolu s Martinem Harichem ve dvou vstupech v 7:40 a 8:40. Jupííí, to zas budou závistivci blednout - že Jackii a další *1*
-
-
Moje slova! *1*
-
dej už pokoj!!! souhlasim s tvejma nazorama,ale tentokrat jsi to ty,kdo začíná hádku!!!!!!!
-
-
Jakou hádku? Vůbec. Napsal jsem jen pár vět. Žádnou reakci na to nečekám. Ale stejně budou. Známe "svoje" lidi *1*
-
-
to jo známe svoje lidi,myslíš tím sebe Asg? *1*
-
-
Zase si to nepochopila, myslel jsem tebe Jackii, to by pochopila i cvičená opička *1*
-
-
Pochopila narozdíl od tebe;)jenže já tu ted nejsem ta,kdo vyvolává hádky..když provokuješ tak se nediv,kdekomu už s tim lezeš krkem..že tady píšeš že sme závistivý apod...to že ty jsi napsal,že tu máme svoje lidi,tak já jsem ti tím na to chtěla říct,lidi co provokujou jen aby ostatní naštvali...nepochopils neřešim:D *1*
-
-
-
-
-
Hele na začátku to bylo možná vtipný, i já jsem se tady s Jakcií hádala (to si můžeš pamatovat), ale co už je moc, to je moc. Už nejsi vtipnej. Debata tady utichne, všechno se hodí do klidu, do normálu a pak zase začneš prudit, jen aby jsi Jackie vyprovokoval a mohl jí tu napadat. Už se laskavě uklidni.
(A teď šup, do mě, jak jí lezu do zadku) -
-
Jackii se vyprovokovávat nemusí. Objevuje se všude sama...na webu Dominiky, facebooku i tady. Kde jen může, tam se ozve a prudí, takže v klidu není.
-
-
Co je na tom za pruzení,když je upřímná a napíše svůj názor?Já bych ti jako pruzení neviděl. *1*
-
-
Ahoj Jani děkuji ti mooc za zastání.Snad už se nad sebou Asg zamyslí,jak je trapný a pořád mě tu napadá a bere si mě do úst..Prej závistivec..Už je to k smíchu.
-
-
Není co závidět,zase se zesměšní.
-