-
Domisssek je fajn
ja kecala s domčou po icq. Je to supa holka -
-
Re: Domisssek je fajn
to jo je super *4* *4* *4*
-
-
Slepý nebo co?
Vždyť nevidíte, že ty fanoušci na hlavní stránce nejsou k ní?! Vždyť se podívejte že má jen 700 fanoušků nebo kolik! Musíte se dívat s otevřenýma očima a bystře, víte? No jo, hold nejste tak chytří jako já! *3* -
-
Re: Slepý nebo co?
však víme,že to pořadí je podle počtu shlédnutí a podle počtu fanoušků,to je zas jiná rubrika -
Re: Slepý nebo co?
Ty jsi opravdu chytrolín. Tento "pojem" se užívá nejčastěji, když chce někdo vyjádřit, že se blbec snaží býti chytrým. Sice máš pravdu, ale projevuješ se jako blbec nezměrných rozměrů. A vzdáváš snad někomu hold? V tomto kontextu se používá holt, chytrolíne...
-
-
domi neposlouchej 600k589859458 je to blbec v dobrim a kdyš řika že si ku no tak vic holek tě podporuji ži si hezky a moc tě obdivuji čauky *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
马上 那粗然哦 同样 色他人啊粗暴看哦呢妈妈特人挨打
-
Sandro Žigová prosím už toho nech! Díky *14* *1*
-
-
Nebudete psát tyhle nesmysly nikde, jinak vám to všechno smáznu! Zbytečně fórum zahlcujete nesmysly! A platí to pro všechny osobnosti!
-
-
Jo máš pravdu
-
-
Héééj děcka, to je bomba!!! Že mě to nenapadlo hned!!!! Víte, co jsem se dozvěděl? Že žádná Jackie ani Jackie28 neexistuje. To píše sama Dominikááá *1*
Sakra Domčo ty jsi teda filuta, takhle nás tady vodit za nos, to se ti teda povedlo. Jsi fakt dobrá *1* *1* Z tebe jednou bude talent, nadarmo nechceš dělat herectví. Když si přečtu všechny ty komenty, tak teď mi to dává smysl *1* -
-
Nemyslím,si že by Dominika byla taková a někde ukradla fotku a vydávala se za Jackii.Jackie,nebo-li Zdenča existuje.
-
-
Bohužel *9* *13* *10*
-
-
Spíš bohužel bys měl psát sám k sobě...Otec když tě tvořil tak tě spíš měl vyčůrat za plot!Ty jsi byl pouhý omyl,co se neměl narodit ne Jackie!Takových rozumných a krásných lidí je opravdu málo a vy mezi ně nepatříte!Ani Myslivka ne!
-
-
Hele, nejsi ty Lukass, Jackii? Něco takového už mi psal. Óóó...rozumných a krásných lidí, jak ty se dokážeš rozněžnit *1* Já tě žeru, Jackii-Míšo...
-
-
Jsi kr*tén labilní fakt že jo ,jdi se léčit k psychiatrovi snad ti pomůže,jestli není pozdě.A jestli jo,zavřou tě do blázince a bude tu od tebe pokoj *1* Žádná Jackie nejsem,prober se...To je jak u debilů na dvorečku!
-
Dal jsem si prášek a mělas pravdu, je mi líp, Jackii. Já vím, jsi Michaela, Michaela, Michaela jasně Jackii už si to budu pamatovat. A já jsem Elvis Presley a protože jsem to tady napsal, tak to musí být pravda, fakt mi věřte. Sice mám stejný styl psaní jako ten debílek asg a stejné chyby, ale jsem to já Elvis *1*
-
Ku*va ty debílku postiženej nejsem Jackie!!!Prober se a dej si prášek proti halucinacím blbečku!
-
-
-
-
-
-
pisen love story
Ahoj te prosim vas vi nekdo jak se jmenuje pisnicka u videoklipi dominiky a libora ?... love story?..pls napis te mi na maeil lenbridonik.@seznam.cz..a kdyby jste ji mel nekd stahlou tak pls poslete ...dekuju lenca -
-
Re: pisen love story
Peter kotula -tAk ako
-
-
hele Jackie,uklidni se trochu :D ano,na svém profilu mas napsano,ze je ti 17,tak proc si nenajdes jine zajmy nez urazeni lidi na netu?? ja nevim,najdi si třeba kluka,kamaradky...budes štastnější,to mi věř :D uvidíš,že žít normální život je hezký :D :D
-
-
Baaajbeee No krasne jmeno to ti povim *7*
-
věř mi kluka i kámošky mám...a normální život vim že je pěknej... *1* a to nejsou urážky,ale holý fakta,ale to asi nikomu nedošlo že?
-
-
já nevim,ale vy děláte jako bych byla nějaká vobluda co nemá kluka ani kámošky....a Dominika je podle vás co?ideál krásy?jako já vim nejsem dokonalá,to nikdo a Dominika taky ne,ale nemusíte sem psát blbosti typu najdi si kluka a kamarádky-myslíte si že to snad nemám?mám a věřte mi nebo ne,jsou vo hooodně chytřejší a lepší než ste vy-ted myslím obdivovatele Myslivcový co se jí jen zastávaj a o druhým nevědi nic jestli má nebo nemá přátele či kluka....víte co?radši si svůj rozum budu používat jinde a kašlu na vás ubožáci kopírácký,vy na to doplatíte...ne já...čuuuus *1*
-
-
ale ještě můžu napsat jediný-začněte reálně žít-Myslivcovou nepotkáte a i kdyby jo,ohrne nad váma nos a bavit se s váma nebude...mě je to jedno vy na to doplatíte,vás to pak bude mrzet koho jste brali za vzor a koho jste se zastávali-tot vše ted už fakt mizim a jste mi víte kde vy fanoušci...a pro ty co Dominiku nesnášej-radši se na nějakou pravdu vykašlete,stejně děcka si budou mlít svou a budou se s váma hádat-výsledek ubohosti...zatim hoj *1*
-
-
-
-
Víš komu pises
-
mikino a k tomu že dominika radí jak se mají holky oblekát podle mě jsi obé.... a tady si řešíš pouze svě mindráky!!!tvoje postava zřejmě do dominiky postavy má hodně daleko!!!zřejmě ti panbůh někde ubral!!jediná tady nejvíc urážíš dominiku ty.tak se zamysli nad sebou!!!!!!!!!!!!!!
-
-
vy jste ještě opravdu v pubertě anonymka má pravdu za zdraví si může každý sám,a pokud má někdo rozum tak nebude poslouchat někoho jiného,a má pravdu v tom že ty prášky nejdou koupit nikde pokud vám neni 18!tak tady ty debaty jsou opravdu jen závist a anonym máš pravdu tady si je řeší jen zamindrákováne nácky.
-
Já žádný mindráky nemám, se svoji postavou jsem spokojená, žádný prášky do sebe cpát nemusím jako ty. To ty jsi zřejmě nespokojená, že do sebe musíš cpát chemii, abys vypadala dobře.Ne, nechci se tady hádat. Komu ona radí? Nejradši ty svoje rady udílí holkám od 10 do 12 let, to znamená té nejzranitelnější skupině a rozhodně nejsem jediná, kdo si to uvědomuje. A dál už to s tebou řešit nebudu.
-
-
Anonyme,musím se ti smát, jsi strašně ubohá(oslovuji tě jako holku,protože kluk asi nebudeš). Mikina tady píše pouze pravdu a mě už štve,jak si vy posedlý fandové myslíte,že jí závidíme a já nevím co. Panebože,co takový nanynce závidět? jsem sama se sebou spokojená,nepotřebuju někomu závidět. A kor takovýmu telátku,jako je ona. Na to,kolik jí je by měla mít rozum a chovat se dospěle. Mě je to jedno,fanděte si komu chcete,ale doplatíte na to akorát vy,my ne.
-
-
milá zlatá a i mikina jsem dospělá a vdaná žena prášky beru pouze proto abych shodila kila po dětech ale vám to vysvětlovat nebudu to je těžko něco vysvětlovat pubertačkách které si za své zdraví můžou sami,a obvinují tady druhé jak říkám pouhá závist.
-
-
Tak zlato asi takhle já už v pubertě dávno nejsem,jsem dospělá zrovna tak jako ty,je mi 20 takže asi tak. A ne nezávidim,nemám to zapotřebí. *1*
-
-
Anonyme,ty máš fakt dost,ne každej musí bejt jako anorektička aby byl oblíbenej. Navíc jackie má dobrou postavu tak nevim co jí napadáš,bych chtěla vidět tebe ty mindráčku. Tak nějak bych řekla,že závidíš ty,protože ty nikdy nebudeš jako jackie,hezká a chytrá. Bohužel tebe Bůh obdařil jen o chorý mozek a dětinské uvažování.
-
OMG já a zamindrákovaná.Ježiš se ti fakt musím smát jak jsi trapná. Já nemám Myslivcové co závidět jsem sama se sebou spokojená. A to že je hubená?Ať si je,akorát z ní za chvilku bude anorektička. Navíc já sportuju a nemám potřebu hltat prášky. Vážím 54kg což je pěkný když měřím 170 cm,takže nevim kdo je u tebe tlustej! Akorát mě štve,že Dominika blbne hlavy malejm dětem,aby jste byli jako já musíte dělat tohleto a támhleto.Na vyjádření názoru není nic špatnýho,od toho ta diskuze je. Jestli se jí zastáváš,tak jsi s prominutím hloupá ty. Zastávat se jí dokážou stejní hlupáci jako ona. Nehodlám se s tebou hádat,nestojíš mi za to,takže čau. *1*
-
no milá drahá puberta u některých trvá déle i ve 20,ty se totiž podle toho chováš a podle tvé fotky chápu proč dominiku tak napadáš do její postavy máš hooodně daleko a jsi jen zamindrákovaná.štíhla zrovna nejsi.začni sportovat a neurážet druhé kvůli její dokonalé postavy.
-
-
-
-
-
-
jak to tady čtu tohle jsou opravdu nazorý náctiletých chci vás obě vidět ve 20 budete ze sebe dělat fifleny a chodit pěkně oblékane atd tak jako dominika.a věřte mi že už ted se na některé osoby chystá žaloba za pomluvy a urážky na veřejným místě bohužel je to celebrita a vy jste o proti ní hodně malinké!!!!hahahhah a ani vám dál nehodlám odpovídat to je velmi trapné kolik je tu závisti::::::no tak ze sebou něco dělějte když jste tak zamindrákováné a urážíte druhé ale jednou se vám to vymstí!!!a říkám vám to jen proto že sama jsem právník a u teto osoby vše prohrajete a ještě budete brečet vy!!!!
-
-
Drahoušku mě už dvacet je a potřeby jako DM fakt nemám. A nemám jí co závidět,je trapná a neuvěřitelně hloupá.
-
-
jackie na to že je ti 28 tak rozhodně pěkná nejsi.A určitě bych se takhle s tou tvojí fotkou neukazovala.A upřímně ty jestli jsi pěkná tak to ostatní hezké holky ale opravdu hezké jsou šeredy a pak že ty nezávidíš!Ale ty té dominice máš co závidět!!Té holce nesaháš ani po kotníky!!!!Tak myslím že už vetšina po zhlednutí tvé fotky chápe proč tady tak dominiku urážíš.Být tebou ani bych se tu na vzhled dominiky nevyjadřovala do ní máš totiž daleko. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Já jsem nepsala že mi je 28,je mi 20,je vidět že neumíš číst. Asi jsi si to odvodila podle přezdívky že?28 je moje oblíbený číslo,né můj věk. *1* A ne nezávidim nemám co panebože.Taky jsem o sobě nepsala,že jsem dokonalá nebo tak něco.Takže se uklidni.Pořád lepší bejt normálně průměrně hezká holka co má rozum,než sice hezká,ale úplně tupá a namyšlená. Sorry,ale ne nezávidim.Spíš se tý nandě a tobě směju jak jste ubohý.Jsi stejně hloupá jako ona,jen hlupák se jí zastává. *1*
-
JACKIE U TOHO CO JE NAPSANe že je ti 28 a nejsi pěkná jsem psala já zapoměla jsem dát své jméno jen abys veděla a neobvinovala ostatní anonymky!!!!!
-
-
Anonyme,jestli ty jsi právník,tak já jsem čínský bůh srandy. Já myslela,že právníci mají umět správně artikulovat a psát,ne psát jako malý děti. A čím to asi bude? Že ty žádný právník nejsi,jen si na něj hraješ. Vsadím se že za tvým nickem se skrývá malé a hloupé dítě. To si i já můžu vymyslet bůhví co nejsem. Takže ti tohle fakt nežeru. A nikdo tý nicce nezávidí,není jí co závidět. Že je hezká? No a, znám spoustu krásných holek a ještě hezčích než ona a nemají takhle nas*áno v palici jako ona. I tady se jedna najde-tu co ponižuješ- jackie. Nejenže hezká,ale má rozum,kdežto DM ani ty a ani další co se DM zastáváte rozum zkrátka nemáte. A to můžete závidět prozměnu vy jackii,mikině a dalším. Ale nehodlám se s tebou dohadovat,s takovou nulou jako jsi ty fakt ne.
-
-