-
ona je strasne hezka *14*
-
-
A to si ji ještě neviděl naživo. To bys koukal, někteří i slintaj *1*
-
-
Můj názor: Myslivcová je sice hezká, ale jen obyčejně, je taková obyčejná, tuctová, nevýrazná, je hezká jen průměrně. Já mám na mysli holky, které mají charisma a osobní kouzlo, což Myslivcová podle mě postrádá. A navíc s metrákem makeupu je každá holka hezká.
-
Chudáčku Asg, ty jsi ještě asi neviděl skutečně krásnou ženskou... *1*
-
-
to mikina: ...rád se s tebou seznámím, aspoň to uvidím. Jen mám trochu strach, že bych se zamiloval a pak bys mi vymývala mozek a já začal špatně mluvit o Dominice *1*
-
-
Asg, teď to bude znít asi trochu nafoukaně, ale myslím si, že vypadám líp než Myslivcová. *4* Můžeš věřit a nemusíš, to je tvoje věc.
-
-
-
-
michalek: tak to jsi asi slepej, jdi si radši koupit brejle, ať tady nemusíš plácat takový píč...ny
-
-
Promluvila závistivá Jana *1*
-
-
Tohle není závist, ale konstatování čisté pravdy.
-
-
to mikina: ...slyšeli jsme slovo boží...:-) co toje ta "čistá" pravda? ten výraz si někde musela číst *3*
-
-
nemusela *5*
-
-
-
-
-
hezká jak záchodová deska my víme..... *1* mimochodem to dělá ta retuš a tuna makeupu...
-
-
Asi tak nějak, pod retuší a tučnou vrstvou makeupu je každá holka krasavice. *3*
-
-
-
Omlouvam se Čičo
-
Hééj, proč nikdo nic nepíšete? To už tu budeme psát jen s Catwoman? Nuda, nuda, nuda *6*
-
Dominika je celkem fajn ! Ale docela mě pobavilo to že v té písni JAKO JÁ zpívá Zayna z 1D chci za manžela ale v bravu psala že miluje Harryho !!!
-
-
Dominika.Myslivcová. je velmi puvabna holka a u mi spivat. *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Spíš než tyhlety blbosti bych řešila, jak se Dominika chová! Fajn teda rozhodně není, je to povrchní a nafoukané budižkničemu, co si hraje na ooohromně chytrou a slavnou, i když je kulový
-
-
Milujes nelu
-
Domčo potřebovala bych od tebe poradit a to s tím že můj kluk píše mojí nejlepší kamarádce jak jí moc miluje :( A já nevím co mám dělat nikomu to nechci říct :( Prosím poradíš mi Domčo
-
kdo to je?
kdo to je? :D twl :D -
Ahoj
-
z 5. třídy základky vyhazují málokdy, ale gratulace že už si ze školy *2*
-
-
Mě ze základky nevyhodili,neměli důvod-byl jsem vzor pro všechny ostatní-dobře jsem se choval i učil...tak nevím,proč by mě vyhazovali..Naopak divže nebrečeli,když jsem pak vycházel.Trumpetko.Je vidět že nic nechápeš.
-
-
Já už jsem tě pochopil...jsi recesista *2*
-
-
A ty jsi blboun nejapný Asg!tebe radši nekomentovat. *1*
-
-
Lukass, já snad špatně vidím *8* Ty si mi napsal MILÝ? To si mě dostal. Ještě se staneme kámoši jak hrom, jak Jery a Tom *1* Nezajdeme na pivo? Když už ti bylo 18, tak je to v pohodě. Kde bydlíš, přijedu.
-
-
Hmm a zase ty tvý blbosti,kdo takový trapárny má číst?:D bože můj to snad neni pravda,co je to mezi náma normálníma lidma za exoty:D proč by lukass měl chytat alergii na mě,když ty jseš tu ten protiva,náš hlavní nepřítel,pisatel blbostí typu že závidíme...proč by měl chytit alergii na mě,když sdílí stejný názor,že si Dominika hraje na star i když žádná není? *1* Inteligence,to chce zapojit chorý mozeček...nemyslet zadkem a nebo tím co máš vepředu,ale mozkem kamaráde *1* kamarád byl ironie,aby sis nemyslel že s někým takovým jako jsi ty budu kamarádit
-
Jackii a co by ode mně chytl, ničím netrpím, jo teď trochu viróza, ale nic intimního by mezi námi neproběhlo neboj *3*
Ale vlstně vím, co by ode mně mohl chytit...alergii na tebe *1* -
To milý mělo naznačovat ironii,to pochopí i trotl...Jenže ty musíš být asi víc než trotl že Asg? *1* Prej kamarádi,chudák kluk prosimtě by to chytl...prostě kamarádit s tebou to je výhra v loteriii *1* taky ironie kdybs nepochopil *1*
-
-
Lukass, to že si starší,než mi všichni tady dohromady, tomu bych ještě věřil, ale že už ti bylo osmnáct, tomu uvěřit nemůžu, prostě určitě ne a jestli to tak je, tak jsem snad blboun nejapný, hlupoň, Trumpetka *1*
-
-
Milý Asg,jen se směj tomu co jsem napsal.Klidně bych napsal něco sprostého,ale jelikož tu funguje cenzura jako v totalitě,tak Ti asi nic takového nenapíši-by sis to ani nestihl přečíst.A hvězdičkování sprostých slov mě už nebaví.Stejně co jsem kolikrát tady vyhvězdičkoval,tak to bylo smazáno.Toto není demokracie,kde člověk na plná ústa může říci či napsati svůj názor,to je totalita jak něco...Mimochodem 18 let už mi dávno bylo,zamyslím se,asi tak před 10 lety hmm?Takže být Tebou tak si moc nevyskakuju ty hňupe bez kouska vychování.
-
-
To nebyla nadávka, ty ňoumo. To byl kompliment. Jsi fakt vtipálek. Nechceš pro mě pracovat? Hledám šikovné kreativce *3* Notebook a služební telefon k dispozici. Až ti bude osmnáct, tak i služební auto.
-
-
Ty hlupoňi mě je víc jak osmnáct,jestli ti to ještě v tom Tvém chorém mozku necvaklo....Už jsem to tu psal několikrát,že mám se životem větší zkušenosti,jelikož jsem starší než vy všichni co sem píšete!Ale chlapeček nám asi neumí číst,jak to tak vypadá že? *1*
-
-
-
-
-
-
Já jí mám ráda, ale vadí mi, jak ze sebe dělá úplně blbou pro Extra.cz
-
-
To je fakt holka, souhlasím s tebou!
-