Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víš kdo je ta darusinka
    • *3* *2* *15*
  • Ok nádherná a krásně zpívá, je prostě nej kdo souhlasí dejte + ;D, jsem její největší fanynka
  • Prosím tě
  • to mikina: Nezačíná ti taky připadat, že si čím dál víc rozumíme? :-) Nakonec ještě uzavřeme partnerskou koaliční smlouvu a nastane nerovnováha bez opozice *1*
    • To je taky možný. Když už jsme nakousli i tu politiku... *5*
  • milá mikino ty jsi rozum dostala protože jsis uvedomila že ty prášky jako náctileté ti můžou ublížít,ale zřejmě ty ostatní rozum nemají,co se týče tvého nařčení že matky to neuhlídají,ráda bych tě opravila,tyhle prášky není možné koupit ani v lékarně pokud ti není 18,a nekoupíš je ani na internetu pokud neuvedeš své rodné číslo.takže podle mě tady tyhle komentáře píšou poze lidé,kteří jí jen závidí a neuvědomují si co tím můžou způsobusit?Dále bych ti chtěla říct že to že každá dívka bere dominiku za svůj idol,za to ona nemůže kdyby jsi byla na jejím místě chováš se uplně stejně,protože dnešní pubertální holky které velmi často potkávám si myslí o sobě něco co nejsou,ale jak vidíš tak dominika si to dovolit může užž něco dokázála a pokud vám není 18 a užijete prášky obethin které jsou určené pro 18tileté berete je pouze na své triko takže tady nikoho neobvinujte a zamyslete se spíš nad sebou!!a pokud se nemýlím dominika je bere protože už 18 měla cočž je velký rozdíl od 15tiletých.a pro vás mě je 25 a sama obethin užívám a moc mi pomáha,a vite proč?protože mám na to věk což u 15letých se to nedá říct.A je smutné že dívky v 15 řeší postavu to bude zřejmě chyba v nich nebo v těch matkach!!!
    • Milý anonyme, jak můžeš říct, že bych se chovala stejně jako ostatní pubertální holky? Já už v pubertě dávno nejsem, o životě už něco vím a pokud ostatní holky vidí v Dominice svůj vzor, tak je upřímně lituju. Neříkám, že by se holky o sebe neměly starat, ale tobě přijde normální, že ona radí třeba 10letým holkám, jak na sebe patlat make-up a jak balit chlapy? Bože, kam to spějeme??? Tyhle malý holky nevědí o chlapech lautr nic, na vztah nejsou ani trochu zralé a když nemají rozum tyhle holky, tak by je snad mohla mít Myslivcová v 19 ne? Ať si radí dospělým holkám, ale ne malým dětem. Akorát jim jenom patlá mozek kravinama, který jim můžou jenom ublížit. Taková 12letá holka se díky jejím radám zmaluje jak šlápota, fotku si vystaví na fcb,aby si připadala světová, ozve se jí pár chlapů, které vůbec nezná, dá si s nima spicha a katastrofa může být na světě. Jistě, rodiče jsou tady od toho, aby na své děti dohlíželi, jenže i rodiče jsou jenom lidi, nemají oči všude a NEMŮŽOU všechno uhlídat kor v dnešní době, kdy musí trávit čím dál víc času v práci, aby vydělali na to nejzákladnější a na internet ty děcka můžou vlézt úplně všude, když ho nemají doma, tak třeba zajdou ke kámošce atak..... Já se fakt divím, že to někteří stále nechápou.
  • =o))

Jooo Domi pořádně všem ukaž, že blondýny nejsou tak hloupé.Ty si totiž živím důkazem;D=o))...A si nádherná holčina =o)) a prostě všichni kdo tě nemají rádi tak jenom závidí;) Tak si s tím nelam hlavu;) *13* Držím ti palce do budoucna=o)), věříím že ty se prosadíš *3*
    • Re: =o))

Musím s tebou nesouhlasit!Když někdo nemá někoho rád,neznamená to,že mu závidí!Dominika je prostě někomu sympatická a někomu ne!Když se prosadí,tak možná vámi sami závistivými malýmy holčinami,které chcou být jako ona,což nechápu,protože takové holky jako ona potkávám běžně denně po ulici-peroxidované,namyšlené barbíny,které si myslí,že jsou královny a všichni je musí obdivovat..a jak ne...naráz všichní závidí *1* *1* *1*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :D
  • Ahoj dlouho jsem nepsala tak pa a zitra napisu hezkou noc at te blesky stipou celou noc
  • heeej twl jackie necpi nam furt svuj nazor :D. anooooo:nesnasis dominiku,leze ti na nervy,atd.atd. joo!! mi sme to pochopili!!kolikrat to jeste budes opakovat, holka??? a nahodou celkem souhlaasim s kdoo? a prej ze je to debilni desetileta holcicka??? na to bych tipovala spis jackie :D :D jak s tebou nekdo nesouhlasi,delas z toho cowbojku :D :D :D :D :D
    • Tejul
      Delas z toho jen kovbojku ??? tak horsi kec jsem jeste neslysela
      • jackie28
        taky si říkám,už ani nevědi co píšou za blbosti *1*
    • Já že ze všeho dělám kovbojku?Kdyby jste se nehádali jak malý smradi tak se nehádám ani já;) Tak se prober...A jestli si četla na profilu,tak ti dojde že deset mi fakt neni *1*Jo a mimochodem nauč se češtinu,protože to tvoje mi sme to pochopili má bejt s tvrdým Y-to my *1* *1* Asi na tebe leze barbínodebilita *1*
  • Darusinka je nela
    • jo nelu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit