-
...závist
podle mě jí jen závidíte
uznávám že to vánoční video je přehnaný
ale jinak se mi zdá v poho -
-
Re: ...závist
Závist?To snad ne a co proboha?Tak jo obličej ma pěknej ale kdo ne?Když tě nalíčí a učeše profík.Postava?polovina holek je štíhlá.......... *1* *15*
-
-
Milujes
-
páááni jackie,to je náhoda,taky me zrovna napadlo ze uživatelé lukass,isabel a jackie jsou bud jedna osoba,nebo jsou to tri stupidní děti,který maj navlas stejny nazory a styl vyjadrovaní,a podobny argumenty :D pro asg:ty jackii znas?? nebo jak si prisel na to ze neni oblibena atd. (moimochodem,pokud nema kamarady,tak se ji pak nedivim,ze travi tolik casu na blogu d.m.,nebo na jeji diskuzi)
-
-
Pro SOUHLAS-Absolutně nechápu,co si to vůbec dovoluješ!Mluvit o dospělém člověku jako o malém a hloupém dítěti!Uvědom si,že nejsem Tvůj spolužák ze třídya ani někdo v Tvém věku.Z puberty jsem vyrostl již dávno,dospělý jsem již pár leta už ledacos o životě vím a věř mi nebo ne,umím prokouknout lidi-a u slečny Dominiky je jasné,že je namyšlená a že si myslí,kdoví jaká hvězda není-nevím,ale asi si neposlouchal Show Jana Krause,kde se všemožně vytahovala,že umí radit,ale vůbec to neumí.Jinak Ti přeji aby jsi též z puberty(popřípadně dětské naivity)vyrostl,dostal rozum a začal žít v reálném světě-a to teď nemluvím jen o Tobě,ale o ostatních,co mají slečnu Dominiku za vzor,i když nic nedokázala.Teď se mi možná vysměješ.ale za pár let mě i děvčatům,které urážíš jen za objektivní pravdu,co tu píší,poděkuješ.Ale to chce čas aby jsi Ty i další jedinci dospěli a začali logicky uvažovat.Teď jste ještě malé,naivní a drzé děti,co nemají rozum a neumí se chovat.Ale věřím tomu,že z toho Ty i ostatní vyrostete a ten rozum dostanete.A pak si budete říkat,jak jste byly hloupý a naivní.
-
to vis, ze je to jedna osoba:-) tolik stupidnich deti snad ani neni. Znam ji jako sve boty:-) Copak s timto pristupem, vyjadrovanim, nesmyslnymi konstrukcemi vet, nelogicnosti uvah, vetnych spojeni, proste timto gulasem, co tu serviruje muze byt nejak zvlast oblibena? *7*
-
-
prosimtebe už pomlč je ti to jasný?bavim se snad vo tobě?ne!!píšu vo Dominice tak drž pysk...a proč bych se měla za někoho vydávat?nejsem ty!!vymyslíš si tři zadky přezdívek a myslíš si kdoví kdo ti na to neskočí!!!jen aby to vypadalo že ste přesila-ubohost nadevše fakt.jooo a vodkad mě znáš?že já neznám tebe hmm? *1* *1* jo a nesmyslnosti píšeš ty ne já-takový ptákoviny co zde píšeš bych ani nevymyslela...já ptákoviny nepíšu,jen čistou,objektivní a upřímnou pravdu *1* tvoje smůla,že tvůj chorej mozeček nepobírá *1* a vsadim se,že ty též oblíbenej nejsi!!!mě si ve škole leckterý lidi oblíbily za můj vlastní názor a že mám rozum-i když leckterý mi to zas záviděj...ale co ti sem budu něco o sobě servírovat,když celebrita nejsem,aby jsi znal můj životopis *1* *1* a ještě když mě téda znáš *1* *1* sice nevim odkud,takovýho natroublýho individua jsem ještě nepotkala *1* *1*
-
-
Tak zaprvý já nejsem jackie(moje reálné jméno je Kamila na Zdena)a je mi 14 a ne 17 což je menší drobnost. A stupidní fakt nejsem a nechápu, jak to můžeš tvrdit, když jsem tě v životě neviděla a ty mě taky ne.
-
-
prej isabellswencullen *1* *1* *1*
-
-
No a co?Nemusí zde mít napsané své jméno ne?Stačí přezdívka,kterou buďto od někoho dostala,nebo si ji sama vymyslela!To je jako to tvoje pidihajzlík-nechci nic říkat,ale sedí to k Tobě. *1*
-
-
tak ok,ale uznej,kamilko,ze jackii totalne lezes do zadku :D ach ano,jackie,jsi tak chytra a dokonala,mas vzdycky pravdu aaaaaaaatd. nepripomina ti to neco??? :D
-
-
že jackii lezu do zadku? že o tom nevim:-D, co je špatnýho na tom, když napíšu s ní stejnej názor? sme ve svobodný zemi, tak proč bych nemohla? :D a že bych psala že je jackie dokonalá a má vždycky pravdu???? to už máš halucinace zlatíčko:D
-
-
no neřikej,isabelko :D ale vsechno po ni opakujes :D koukni:
jackie:má stejnej názor jako já,proč by ho nenapsala že?
isabel:co je špatnýho na tom, když napíšu s ní stejnej názor?
jackie:nejsme v totalitním státě,kde se musí držet huba a krok
isabel:sme ve svobodný zemi
NO JO HOLKY,ORIGINALITA NADE VŠE :d -
-
No a co? Vy co se s náma hádáte máte neustále stejný názory a chytá vás někdo za slovo? Jestli teda dovolíš teď se budu trochu opakovat po tobě
NO JO LIDI CO SE SE MNOU A JACKIÍ HÁDÁTE, ORIGINALITA NADE VŠE:D -
prosimtebe drž pec..děláš jako bys stejnej názor nikdy neměla ..si trapná
-
-
jj to teda má halušky,a pořádný...dyt to tu píšu pořád že neuměj číst a vytahujou tu blbosti,který člověk o sobě nenapsal-jak tady některá chytrolínka napsala,že jsem o sobě napsala,aby si vzali jako vzor mě...to jsem nenapsala,tak nwm kde to vzala.. *1* *1* a tohle je to samý,píše něco,co nikdo nenapsal
-
-
jo chytrá možná jsem,ale mám aspon něco že? *1* a ne nejsem dokonalá,nikdo dokonalej neni,ani vy ne!!!no a co?má stejnej názor jako já,proč by ho nenapsala že?nejsme v totalitním státě,kde se musí držet huba a krok to si uvědom-i když taky to tak někdy vypadá.vy zase lezete do zadku Myslivcový,to si zas můžem říct my ne? *1* *1* *1*
-
-
-
doooobrý zas proč bych si hrála na někoho jinýho hmmm?je spousta lidí co má stejnej názor ale tobě to asi nedošlo že?a neboj se kamarády mám-je jich sice pár,ale ke spokojenosti mi stačí-jsou skutečný a nepřetvařujou se...a pomůžou člověku když je v nouzi-kdežto ten co má přátel hafo,tak drtivá většina mu ani nepomůže a vykašle se na něj-aspon mám přátele,co nejsou na dvě věci,ale jsou kamarádi jaký by si člověk přál....pomůžou,poraděj...nejsou falešný
-
-
...protože celý dny nic jiného neděláš. Na co si to hraješ? Na moralistku největší, která chce zachránit svět? Jejda, není to z nějakýho filmu? Že ty moc koukáš na telku? Ty, ty, ty Zdenčo, to není pro tvůj vývoj vůbec zdravé. Ale ono to přejde, až budeš mít kluka, tak uvidíš, že tě nějaká Dominika i celá závist přejde. To tak bývá. Fandím ti a držím palce. Jsi jinak fajnová holka. A zatím se věnuj svýmu pejskovi, aby ses nenudila a nevymýšlela ptákoviny *3*
-
-
Asg-myslím si,že slečna Jackie nezávidí,jelikož nemá co.. *1* Slečna si na nic nehraje narozdíl od Vás.A Asg až Ty si najdeš nějakou holku,tak to bude div světa,protože za takovéhle rýpání a ponižování,nevím nevím jestli by to s Tebou nějaká holka vydržela. *1* A to si piš že se slečna bude věnovat svému milému a svému psu.Pořád lepší,než se tu hádat s takovým individuem jako jsi Ty.
-
-
No jo Lukass, asi máš pravdu. Asi si budu muset hledat kluka. Hele Lukass, nejsi volný? *1* *1*
-
-
Promiň,ale teplej fakt nejsem....To bych si dal... *1* Mno a upřímně kdybych byl,takovýho dementa jako jsi ty bych mít vedle sebe nechtěl. *1* Bych měl celý dny zkažený a horozně bych se za tebe styděl.Díkybohu že zpřeházený kolečka v hlavě nemám a jsem na holky.
-
-
-
-
-
-
____
vzdyt ji pomlouva i nejlepsi kamaradka rika o ni ze neni pekna ale ze ma jen hezke fotky...kdyby to byla opravdova kamaradka tak to o ni nerika -
-
Re: ____
Ahojte, muzu se jen zeptat kdo to je???...o té slecne jsem nikdy neslysela a ani jsem ji neviděla...a to se o bulvár docela zajímám!...tak mi nejde do hlavy proč je na osobnosti.cz *7* *7* *7* -
-
Re: Re: ____
je to fotomodelka tak proč nebejt na osobnostech...ty kdyby si tady byla fotomodelka tak ten profil tady máš třeba taky...je to její život a když na to má tak klidně... -
-
Re: Re: Re: ____
janě ona je fotomodeka jak ja jsem papež:-D
-
-
Re: Re: ____
Já jsem taky na osobnostech a nikdy jsi mě neviděla. *5*
-
-
-
*14*
-
Ach jO ...!
Miluju závistivý lidi...myslim že tady jich bude hodně ... *8* -
domisssek
Dominička je moc šikovná holčinka obdivuju strašně jak se staví ke všemu co se kolem ní děje-je to můj vzor -
Jackie můžu se tě prosím zeptat, proč tohle všechno děláš? Proč tady pořád pliveš okolo sebe? Chápu, že slečnu Myslivcovou nemáš ráda (a k tomu se i já připojuju), že jí nesnášíš a je ti proti srsti, že je vedena tu na "osobnostech" a že je v žebříčku oblíbenosti vysoko, když nic nedokázala a je to nula, ale co z toho máš? Tím, že to tu budeš pořád omýlat a snažit se nám všem nacpat do hlavy svůj názor na ni to neovlivníš. Prostě tu vedena je, bohužel je i vysoko v žebříčku, ale ty s tím prostě nic neuděláš. Už jsi to tady (a myslím, že né jen tady) všem několikrát vysvětlila, napsala a nastrkala do hlavy, že i blbej by to pochopil. Co čekáš, že se stane? Že všichni si tady najednou řeknou "A jo, dyť ona má pravdu" a všichni svorně opustí její "fanclub" tady na této stránce a budou ti děkovat, že jsi jim otevřela oči? Probuď se, to se nestane. Lidi s tebe mají akorát srandu a ty se tu akorát zbytečně rozčiluješ. Děkujeme ti, svůj názor na ni jsi nám tu už sdělila, nejmíň 1000krát, ale už toho prosímtě nechej.
-
-
Je super
Je super holshinqka! *3* -
-
Re: Je super
Že je super *4*
-
-
Myslím, že její chování je spíš dobrá recese, nebo ne? :0)