Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je strasne seeeeeeeeeexi *14* *14* *14*
    • leda ve snu :D
  • Súhlasím

Barča : jjj presne *8*
  • Názor

Řešíte tu absolutní nesmysly : Jestli je 2,3,4 nebo 1. v žebříčku, jestli si dělá fotky v photoshopu nebo ne, jestli je modelka nebo cukrářka, není to snad jedno, akorát dokazujete svou závist druhým. Že Vás stále baví řešit životy druhých a řešit je. Tohle je můj názor. BTW: co si budeme povídat ta holka hezká je :) (nesuďte podle obalu) *3*
  • Aaa...jackie nová profil fotka...rtěnka, make-up...holka jdeš do sebe. Přece jen si něco od Dominiky pochytila:-) Tleskám:-)
    • Ani rtěnka,ani makeup! Jen řasenka toť je celé. Od Dominiky jsem nepochytila nic(ani po tom netoužím) je to pro mě nadosmrti namyšlená čůza. A ty Asg radši na mě nemluv na dementy jako jsi ty nemám fakt náladu. Vědět co jsi zač, praštim tě po palici cihlou, aby ses probral z tý diskotéky.
      • Tak kdy se uvidíme jackie? Mám přijet za tebou, abys ses nemusela s cihlou tahat v kabelce? už se těším a přilbu už jsem si pořídil:-)
        • jackie28
          S kreténem jako jsi ty se setkat nechci! Bych tě zabila.
          • Asg ty jsi vymetenec ze to neni ani mozny. Asi takhle Jackie vypada lip nez Myslivec a to o hodne. A urco by se nechtela schazet s uchylnym blbeckem, ktery by ji jeste nekde prefikl... Ono nestaci ze si honis pero nad Myslivcem co? Ale neboj se hezka holka jako je jackie by ti ani nedala na kokoty urcite neni a jak zde psala pritele ma... a vis proc? protoze je normalni, neni namyslena a na nic si nehraje... bohuzel Myslivec namyslenej je a timpadem si nezasuka do konce svyho mizernyho ruzovyho zivota. a navic verila bych ze by te majzla po palici
  • A koho ještě
  • Ahoj,čirou náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi,a opravdu mě udivuje,že to některé z vás tak nesmírně baví si o mě povídat.Ale,chtěla bych se zeptat uživatelky Jackie,co proti mě má. Já se na tebe pochopitelně nezlobím,každý má právo si na někoho udělat osobní nazor. Ale přemýšlím,jestli ty tvoje názory na mě jsou opravdu osobní. Pokud mě znáš jen z internetu,tak jsou tvoje urážky poněkud přehnané.Jestli jsem se tě někdy něčím dotkla,jestli mě opravdu znáš,a někdy jsem ti nevědomky ublížila nebo tě urazila,tak mě to mrzí.Nebo mi (omlouvám se,jestli to bude znít namyšleně) prostě jen závidíš,tak bych tě chtěla upozornit,že nějaké pomlouvání na diskuzi ti od toho tvého komplexu nepomůže.Takže otázka-ublížila jsem ti někdy??? napiš mi,prosím...opravdu mě to nesmírně zajímá!!! *7*
    • To víš,no Jackinka si myslí,že bys tady neměla mít profil...jackinka chce,aby tu byl profil o ní samotné :D
      • no celá žhavá si přeju bejt hvězda *1* aby mě paparazzi a já nevim co pronásledovali na každym kroku...to si nechte!jsem ráda za svůj normální a ničím nenarušovanej život... *2*
    • Ahoj Dommi, pokud si opravdu Dominika...Je fajn, že jsi přišla mezi nás. Je tu zábava *1* Např. taková Jackii, která tu vystupuje pod několika nicky je tady hvězdou první třídy. Ona to ještě neví, ale jednou bude slavná *1* Až se dostane do show Jana Krause jako ty (hrozně by to chtěla), tak nám předvede, jak se to dělá, jak se tam musí suverénně vystupovat. Ne tak jako ty *3* Přitom když jsem tam byl, tak sám Kraus tě po skončení pochválil, jak si to dobře zvládla, jako málokdo. Ale Jackii bude nosit na ramenou a navrhne ji na cenu pro největší intelektuálku, co tam kdy byla *3* Je skvělá, škoda že se neznáte, i když ona se chová, jako kdyby tě osobně znala a ty si ji něco udělala, když tě tak pomlouvá. No prostě ona je hodná, chce nám otevřít oči, ale sama je má zavřené *13*
  • ....

neviem ktorý ale prečítala som si tu niaky príspevok súhlasím čo napísala nemusela si dať tu profil ona ved myslíš že miley cyrus sem prišla a dala sem profil? *4*
    • Re: ....

ježiš i kdyby tak jak by si tu asi mohla mily cyrus udělat profil když je to česká stránka bože lidi mysleteeee *15* *15* *8*
  • Jako sorry jess ,ale tvoje kecy tady nikoho nezajímájí. Už jsi trapná s těma tvojema kecma. Jako vím ,že Přemek není v pořádku ,ale nemusíš všechno komentovat. Běž si otravovat někoho jiného. Vidím ,že ty to nemáš v životě lehký. A podle mě žadná mozek nemáš.
    • A ty asi mozek máš že jo? A nebo DM? Trapná jsi ty, každý sem může napsat svůj názor jasný? je to diskuze. Ty to taky nebudeš mít v životě lehký, se splolehni frajerko. Jess tu píše pouze pravdu, tvoje mínus, že jí nechápeš. Poslouchej si dál to svojí dilinku Dominiku,ale až tě někdo znásilní tak se nediv. Brát si jako vzor takovouhle couru jako je DM je fakt moc.
    • *žádný
  • jsi dobra holka tak dobrou noc pa
  • co takle,kdyby ste psali svoje nazory dominiku myslivcovou,misto toho abyste tu resili svoje osobní problemy,a dumali nad tim,kdo je více či méně inteligentni... nojo,parta ubožáku si našla novou zábavu...a prekvapuje me,ze tu pise i jakasi Jana,ktere je 34.mas deti? pokud ano,tak je mi jich lito,twl takova mamina co porad sedi na pubertacke diskuzi-to je vazne sila :D a pokud deti nemas...no to je ta vice pravdepodobna moznost,protoze neznam nikoho,kdo by dokazal zplodit deti pri civení na -jak jsem rekla- pubertacke diskuze
    • jejda, jejda...tak rozumne si zacala a nakonec sama sklouznes do reseni osobnich invektiv. ach lidi, s vama je takova sranda, ja vim proc tu chodim *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit