-
..=P
no podle mě tady postavu má dobrou
nwm proč by jí neměla mít na modelku -
cccc
ty holce je 16? tak proč se maluje na 20? je mi ji celkem lito.. tak mlada a už se dostala do špinavýho světa showbisnusu .. absolutně nemůže vědět co je spravny a co ne.. -
-
Re: cccc
netuším,jaký by měl být rozdíl mezi vzhledem 16-ileté a 20-ileté,nikdy jsem si žádného nevšiml -
Re: cccc
není jí 16, je jí 21, ale kvuli svému blogu říká, že je jí 16, aby byla blíže svým fanynkám.. -
-
Lilo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D: Je jí 16 :)))
-
-
-
Nejhezčí holka v celým showbyznyse. Opravdu umí klukům zamotat hlavu
-
-
的哦哦骗人啊vdy 哪吒大色米就额他哦客人啊
-
-
Je nejlepší, protože ten její hit co nazpívala je opravdu hit, nechápu proč by měla být nějaká anticena, antizpěvák, nebo co to je a už vůbec by tam neměla být nominovaná Domča
-
-
Kvítku Pamelo, prosím tě, ty budeš zřejmě na stejné úrovni jako ta růžová katastrofa. Tu anticenu si právem zaslouží. Zpívat prostě neumí a jestli si myslíš, že ano, tak si pořiď naslouchátka, protože slyšíš velmi špatně. No konečně, všichni její fans mají jenom plnou hubu keců, jak jí všichni záviděj a tady to mají. Teď už snad všichni vidí, že si týhle trapný slečny všímá i společnost pravých celebrit a za její výkon jí patřičně ocenila. Za chvíli jí vypískají úplně!!!! *1* *1*
-
-
Růžovou barvu miluju!!! Naslouchátko nepotřebuju, jen mám jinej vkus než ty
-
Ztrapnila se sama *2* *2* *2* *2*
-
-
-
CO?
Chtěla bych se zeptat co dokázala??
A to ste všichni v ČR tak blbý? Proč je za ní Nicole Scherzinger, která je úžasná zpěvačka a je známá na celém světě a je krásná? Proč tu je nějaká 15-ka která je přemake-upovaná a jenom, že je hubená a má prachy a matku fotografku ? CO DOKÁZALA? Prosim vás kam to spěje...Česká republika spěje do háje..Tohle mi příde už fakt moc.. -
-
Re: CO?
Hej mas pravdu!!!!!
-
-
já si mislím že dominika mislivsová fajn *3* *14* *4* *5* *2* *1*
-
hej,Jackie,čum na tohle: http://www.osobnosti.cz/michaela-vancurova.php v porovnání s touhle pipkou mi přijde dominika skoro jako fajn holka :D
-
Dominika Myslicova
Ahoj takze Dominika ? no kdysi jsem ji obdivovala ale podle me je to jen zmalvana barbina urcite te nesoudim a nepreju ti nic zleho ale ses podle me nafoukany maly dite ktery newi co chce nejsem zastancem anti ale ani tebe *16* -
ježiš
pro Vikynka: když si jí obdivovala tak jí tu ted neurážej ne?
je to fakt trapný
říkáte že je namyšlená a že je nafoukaný dítě ale přitom jí vůbec neznáte newíte jaká je -
-
Re: ježiš
ale mě je naprosto jedno jaká je, akorát nechápu co TADY dělá. To kdyby tady byly všechny hezký holky co fotěj tak jim dojde paměť...
-
-
Nevím co vám je. Copak říkáte na Dominiku?
-
-
Já myslím, že když si přečteš pár komentářů, že by ti mohlo dojít co na ni asi tak říkáme. Ale to samozřejmě záleží na tvém IQ
-
Že je úžasná!!!!!
-
-
Že je to kr*va,se kterou je ztráta času se zabývat.Je politováníhodná a ubohá.
-
-