-
...
co ta holka udělala tak zajímavýho? nic, jen má dobrý fotky... v ničem nehrála, nic nenazpívala, prostě nic... a to že má profil na osobnosti.cz je tky divný - tady maj profily ti, který něco dokázali, slavný... má svůj fanclub, profil tady, internetový stránky (ted nemyslim na blog.cz), co by ještě chtěla? autogramiády? ah pardon zapoměla sem že už tky měla.... nezávidim jí to, je mi jedno co dělá ae celkem ovlivnuje lidi kolem sebe a ty co jí "fanděj" ... zdar -
pravda
Tak tohle by měl být ideál krásy?TO ASI TĚŽKO!!!!!neříkám že je ošklivá nebo tak,ale světoznámý návrháři,si už moc nevybíraj na přehlídkový mola takhle hubený holky...Takový ideál krásy (podle chlapů),jsou ženský který se maj za co chytnout,takže trošku větší zadek a trošku větší bříško.....Hele nepíšu to sem protože jí závidím,páč tý se nedá co závidět!postava?fotky?popularita? URČITĚ NE!dyť je úplná pravda co sem psala LAURA...A PROSÍM!NECHTE SI SVÝ KOMENTÁŘE,ŽE JÍ ZÁVIDÍME,PROTOŽE 99% ZE 100% LIDÍ CO SEM PÍŠOU JÍ NAZÁVIDĚJ..... *4*
PS:ta podle mě nemá žádnou šanci to dotáhnou ta světový přehlídkový mola! *4* -
ado jak
-
:D:D
Bože :D:D:D
všichni z ní dělají takOvou nadheru, ale odmyslete si make up a ty hadry a máte pruměrnou blondatou 15ctiletou holku..
dyt ani postavu nemá nic moc... tělo nemá vubec tvarOvané..žadné prsa , žadné boky ani zadek... takhle mOdelka vypadat teda rozhOdně nemá!!
PS: nezdá se vám , že ke svému těla má nejak velkou hlavu?? a to myslím tedkom vážne beze srandy! -
Takže ty mě znáš
-
-
ne nevim
-
-
=P=P
ježiš lidi
uvědomte si že si tenhle profil vůbec nemusela založit ona
jo možná tu nemá co dělat
ale nechcte jí !!
nesudte jí jen podle toho jak vypadá
nebo jak se oblíká
mě teda příde docela simpatická
a ráda bych jí poznala
ale to je jedno no xDD
prostě jí nechte v klidu žít
a nezávidte jí...její krásu -
-
Re: =P=P
Uz jenom podle toho jak jsi napsla slovo sympaticka:D:D tedy podle tveho simpaticka *15* jde videt,ze jsi asi jedna z jejich mladych(13-ti) letych fanynek.. -
Re: =P=P
krasa vypada trochu jinak....
-
-
Nerikejte ze je dominukka spatna ona jen jw posedla, nenadavete ji nevo se rosbrectim
-
-
Ty se hlavně nauč psát než budeš někam přispívat, to je hrozný *16*
-
Tak se rozbreč koho to zajímá? *1* Jako promiň vydíráním a výhružkami si nikdo ještě nepomohl *1*
-
-
...
Fotky bez makeupu=průměrná!
Postava=rozho dně ne na modelku! -
Co proti ní všichni máte?! *10* *16*
Ona aspoň něco dokázala! *10*
Ona umí zpívat! Co umíte vy?!
Vy sedíme u počítače celé hodiny a umíte jen ostatní kritizovat! *16*
Vy jste taká *12* *12* *12* -
-
Prej že něco dokázala...Omg jestli tomu co ona předvádí říkáš zpěv a talent tak to potěš koště. Já umím spoustu věcí, mám vystudovanou Fakultu umění- máš tam jak divadlo, tak hudbu apod...Také profesionálně maluji. A věř mi, že o tom něco vím a to co DM předvádí bohužel není umění. Je hloupá,nic o životě neví a ještě dělá tupce a št*tky z malejch dětí. To ti přijde normální?Jestli ano tak je smutný jakým směrem se tento svět táhne.
-
-
Tady rodiče zanedbali výchovu.Potřebovala by na zadek a hnát do školy...Tady je vidět,že se slečně uplně nechce pracovat.Další profi společnice...Jess má pravdu ...
-
-
-
ti co ji tu nadávate ji jen zavidíte bo na ní nemáte .
Domča je fajn.Kdyby jste ji znali osobně ta zmněníte nazor vy nechápete že to jen hraje. *5* *10*