-
to jsou věci,
jaktože se najednou vyšvihla na 3.místo? -
-
Re: to jsou věci,
nechci být sprostá... *16* -
Re: to jsou věci,
mno že jo?taky si řikám *16*
-
-
Dominičko jsi promne nejhezčí nej romantičtější a nej puvabnější českou spivajicí divkou a tve pisničky jsou nej užasnější tvuj anti fanoušek Přemek. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
jflk
když tu pomalu všichni píšete že je hnusná tak proč jí plo lidí krade fotky a vydává je za svoje?
jen jí zavidíte
já jí to narozdíl od vás přeju -
-
Re: jflk
A co by jí měli závidět...?
-
-
Chodíš do rani druziny
-
-
ale mam rad adelinu
-
-
čauky,ty asg,nebo jak že se to jmenujš :D děsně s tebou souhlasim!!! konečně někdo normální :D taky si myslim,že zdenča je spíš dominičina fanynlka než anti :D joo a víš,že je na domčinym blogu i ZAREGISTROVANÁ????? celkem síla,bejku :D
-
-
bláááá blááá a zase blááá to že jsem tam zaregistrovaná je z toho důvodu abych tam mohla napsat svůj názor na ní...ale to ti asi nedošlo vid?
-
čauky,ty soouhlasko nebo jak že se to jmenuješ:-)já a normální, to vůbec nevím, co znamená:-))Zdenča je zaregistrovanáááá, cožééé, tak to je moooc. vždyť říkám, fanynka jak BYK *1* teda v ženském rodě, ale aby to nevzala jako urážku, ona je totiž hrozně citlivá a taky lechtivá, hlavně na jazyku a pak taky na chodidlech *1*
-
-
nechci jí křivdit,třeba je jiná,ale já prostě nemám ráda namyšlený holky,který se předváděj.
-
Jé, já mám Domču tak moc ráda! *4* Nikdo ji namá raději než já, je krásná, není namyšlená... *1*
Ale to jen můj názor, každý má jiný ideál krásy. Ale jestli se do mě teď někdo pustí... Tak si mě může klidně sežrat! :P -
Mimochodem asg stále čekám na odpověď,odkud mě znáš,když já neznám tebe. *1* A nevim o tom,že bych s tebou chodila,když jedinej můj kluk je ten kterýho mám doteď *3* a pochybuju že on by tu psal takový blbosti;)
-
-
tak co ASG odpovíš konečně na mojí otázku odkud mě znáš? *1* *1* a jestliže mě fakt znáš,tak to budeš ne kluk,ale holka,protože stejný pindy jako máš ty mají moje závistivý spolužačky(nebudu jmenovat který,protože jestliže jsi jedna z nich,tak ti to dojde).víš drahoušku vůbec ti nevěřim že jsi kluk *1* *1*
-
-
Chodím do 3D na školu maticni
-
jackie nebud hysterická :D pochop že tě všichni nebudou furt obdivovat,jsi akorát sprostá nula :D
-
-
no a co jsi ty? *1* *1* *1* ty jseš další tvor co chyběl když se předávali mozky *1* *1* *1*
-