-
vy ubožáci...mládí sttrávené pomlouváním jakési rádoby hvězdičky...zamyslete se...obzvášt slečna Jackie,která,jak se zdá,je tu pečená vařená (to znamená že tu travíš spoustu času,kdyby Ti to náhodou v tý tvý kebulce nedocvakolo)
-
-
No a co na tom Ti něco vadí,že slečna Jackie píše upřímný názory???Fakt ti to tak vadí?Tak sem nelez boooože....A kor se s ní hádat.. *3*
-
-
Sléčna Zdenča, teda pardon Jackie28 píše tak akorát upřímný násery.Od ní to zrovna nikomu vadit nemůže:-))) Zdenča je utajená velká fanynka a stydí se to říct.Těch komentů,co už napsala:-)))
-
-
hahaha moooc vtipný,ale ne dost vtipný..fanynka nejsem a ty se můžeš jít s tvejma myšlenkama který stojej za velký h*vno bodnout *1* *1* prej násery-to píšeš ty protože jsi bez mozku vzpamatuj se blbečku *1*
-
-
No to snad nemyslis vazne! Jak muze byt zivy organizmus bez mozku? No tak to snad vi uz deti ve skolce, to je neskutecne!Kdo se skryva pod Jackie28.To snad ani Zdenicka byt nemuze, tomu neverim. Takova chytra a sikovna holka, jedna z nejlepsich ve tride, no spoluzaky moc oblibena neni,ale neni se co divit,jestli se chova jako tady. Ale nez se vda,tak se hormony sklidni a bude to dobry. Preji vsechno nej, nej k blizicim se narozeninam a uz se na me nezlob, fakt jsem chtel s tebou zustat,ale ta tvoje povaha, neslo to *3*
-
-
jo to vim že všichni maj mozek,ale ty jsi asi chyběl,když se ty mozky předávali nemyslíš? *1* a to že jsem ve škole chytrá a šikovná do toho ti je prd tak mi to nezáviď-já jsem sama ráda za svůj mozek,kterej je rozhodně chytřejší než ten tvůj *1* ovšem jestli ty nějakej vůbec máš *1* *1* přece jen s tou tvojí inteligencí bych pochybovala o tom,že ty nějakej máš a asi jsi fakt chyběl,když se ty mozky předávali-hl nepamatuju si,že bych tě na předávání chytrých mozků potkala-bud jsi chyběl,a nebo jsi dostal ten blbější mozeček *1* *1* *1* a to že nejsečm oblíbená?no a?to ti může bejt putna-mě nějaký závistivci od nás ze třídy opravdu nezajímaj-víš vono to že se s tebou moc nebavěj neni kvůli povaze,ale kvůli závisti-taky by chtěli mít samý jedničky,ale holt se neuměj učit *15* a narozky mám až za rok takže pomlč *1* jooo jasně prej že jsi se mnou chtěl zůstat-zajímavý,jakto že tě neznám *1* a jestli si myslíš,že mě svýma neinteligentníma urážkama urazíř,musím tě zklamat....bye *1* *1* *1* p.s.fakt se nehorázně bavím nad tvou inteligencí kuřete
-
Si myslíš že si vtipnej?:-) prosím tě neopovídej... *1*
-
-
-
-
-
-
KOUKNETE SE CO NAPSALA JACKIE NA BLOGU D.M.!!!!!!!!!!!!!
Souhlasím s Ájuškou,má pravdu...Vy až dospějete,taky vše budete vnímat jinak...A myslím si,že až budete mít rozum,tak vám také dojde skutečná pravda..Ale zatím bych tohle ponechala času...Je to otázka času,kdy vám vše dojde-jak se chováte k jiným,a že uznáváte někoho,kdo si jen na hvězdu hraje...Být vámi,tak hledám vzor jinde,a ne u barbínky,kterých je hafo a můžete je potkat na každém rohu...Myslím,že obdivovat další naivní barbínku,co ví o životě zatím pěkný kulový je hloupost+že nic závratnýho nedokázala...To bych spíš pochopila jako vzor třeba mě osobně nebo tak nějak...Ale tohle není hvězda,proberte se a začněte logicky uvažovat...A jestliže Ájuška píše s tou sestřenkou pravdu,tak na tom,že je Dominika povrchní a namyšlená něco bude...V Show Jana Krause se předvedla jako naivní,hloupá blondýna,co si myslí,že je pupek světa.Hýřila z ní i nepopsatelná domýšlivost a namyšlenost,že si myslí,že ví všechno-i když zatím žádné pořádné zkušenosti se životem a s klukama nemá-a to chce radit,ale bohužel děvčata radit neumí!Jako pardon,ale já rozhodně v 17 letech nebudu radit holkám co a jak,když ještě pomalu nic prožité nemám...To mi přijde stupidní,pokrytecké a namyšlené chování z její strany. -
-
no a co?něco se ti nelíbí?no jo pro pravdu se každej zlobí vid? *1* *1* a to co tam píšu sem nemusíš tahat protože tady píšu jedno a to samý a můj názor žádná z vás hloupoučkých naivek nezmění!!!Dominika je a vždycky u mě bude jen povrchní,naivní a hloupá barbína bez rozumu
-
-
ale o to nejde!!! jako sorry,ale kdyz napises ze si maji lidi brat za vzor tebe,tak to celkem o tobe neco rika....
-
-
Souhlas-Kde slečna Jackie napsala,že si jí máte brát jako vzor?Že jsem si nevšiml.No jo já zapoměl,že děcka si vymýšlí,aby byli zajímavé a že neumějí číst.
-
heeej, ja si te chci vzit!!!!....za vzor!!! to jsem vzdycky chtel, napis mi navod jak to udelat, musim se nejak zaregistrovat nebo tak neco? jdu do toho!
-
-
smůůůla *1* *1* *1* a já třeba nechci aby si mě bral do huby takovej trapák...+ ironicky za vzor...víš frajre asi nechápeš,ale já o slávu ani nic takovýho nestojim...neni nad to být obyčejnej člověk s vlastním názorem a rozumem *1* celebrity jsou pak slávou zblbý a myslej,si kdoví jakej pupek světa nejsou-viz vaše Dominička,jak si o sobě myslí kdoví co že? *1* a pak jsou akorát bez rozumu
-
-
já že jsem napsala že si máte brát jako vzor mě?že o tom jako nwm *1* nic takovýho jsem nenapsala,a tady se ukazuje jediný-že někdo neumí číst že? *3* já jsem psala,kdyby jste si vzali za vzor někoho kdo dokázal víc než Dominika a nějak se prosadil ve světě....a je mi jedno kdo by to byl-jestli naše česká hvězda,kterou znaj ve světě,a nebo zahraniční-jako příklad třeba Miley Cyrus atd...ale tohleto,co nic nedokázalo,tak jako nwm nwm.. *1*
-
-
-
-
Dominika je taková bárbínka.Ale je pěkná.
-
-
Možná je pěkná,ale díky tuně makeupu co na sebe napatlá...celkem by mě zajímalo,jak vypadá bez něj...Jo a mimochodem až jí bude 30 tak bude vypadat na 80,jen si na to počkejte co s ní makeup udělá..A to nemluvě o tuně peroxidu na vlasy,to za čas mít žádný vlasy nebude,nebo bude mít pár chlupů na hlavě a bude nosit tak akorát paruku.Toť můj názor.
-
-
aháá a pak kdo se tu schovava za cizí profily...ja nejsem blbá,Jackie :D
-
-
jako srry ale já tohleto nepsala to ty jsi úplně vypatlanáže si myslíš že se schovávám za jiný profily *1* ještě nejsem taková ubohá k*áva *1*
-
-
a nenastala už od doby téhle tvé odpovědi nějaká změna? nepozoruješ nějakou změnu jako třeba růst srsti, ocas nebo tak něco? *3*
-
-
Co je ti po tom že se jackie zastávám?to takhle obvinuješ každého že je jackie,když se jí jen někdo zastane a nebo je při ní?Jsi po*uk a jdi se léčit na psychiatrii,potřebuješ to jako sůl.. *1*
-
k tobě se klidně taky můžu vyjádřit, ale tohle bylo k Jackii a tebe jsem se na nic neptal. jo vlastně sorry, vždyť to jsi taky ty, já zapomněl, ty tvoje všechny profily Jackii *3*
-
si dementík a radši se nevyjadřuj
-
-
-
-
-
-
Závistivci
Jo jo tady je záááávistivců až to bolí, těch je naše republika protkaná aažžž newim co. Ale zase nadruhou stranu to znamená, že ji obdivujou, akorát na to jdou dost špatně a je co obdivovat!! -
-
Re: Závistivci
jezisis tak kdyz ji nekdo nemam rad tak ji proste nema rad ne? ja newim co to tady rozvadis! Kdyz ji proste nedko neam zrovna v lasce tak to hned neznamena ze ji zavidi! *8*
-
-
Chodíš do třídy s simonem belikem
-
Domi si čiča a sexi
-
prostě tom chci říct,že jakmile se člověk podívá na fotky a videa,hned mu dojde jediný...Vesmír a lidská debilita jsou věčný *1* a ta debilita hlavně u Myslivcový a jí podobnejm.. *3*
-
Dominičko maš překrasne oči a tvuj usměv na tvych rtech se mi moc liby tvy vlasy jsou tež velmi krasny jako sluneční parsky letniho slunčka když se opaluješ tak si velmi překrasna divka v slunečni zaři tvuj nej věrnější skalnaty fanošek Přemek. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
??
Není to nějaký divný?? v žebříčku je 21. a přesto má jen ňák 227 fanoušků -
-
Re: ??
je to podle náštěvnosti profilu,ne podle fanoušků
-
-
oo jasně :D slečna Jackie je zas chytrá jak rádio :D a nemusíš to všechno tak prožívat,tak máme prostě jiný názor než ty,mno...... :D :D :D aby sis neucvrkla,jak seš závislá na Myslivcový :D pořád jí řešíš,co???? ty blbá PuBeRtAčKo :D :D
-
-
Myslím si,že Jackie se vyjádřila dost jasně a upřímně *1* Jediný kdo je tu blbý jsi ty a spol.co obdivujou takovou kravku *1* Jmyslím si,že slečna jackie není závislá na Myslivcový-to že sem píše upřímné názory na tom není nic špatného-a vy kdyby ste nebyli závislé na Jackii,tak se ani neozýváte *1* Proč jí pořád vymlouváte její názor a píšete o ní že je namyšlená a pitomá?Znáte jí osobně?Myslím že asi ne že.. *3* tak pomlčte...Slečna jackie se alespoň nepovyšuje nad ostatní jako Myslivcová tím svým arogantním vzhledem a blogem.A i na fotce slečna Jackie vypadá inteligentně a nevypadá namyšleně.To spíš slečna Myslivcová na každé fotce děláarogantní ksichty...A vsadím se,že to ani nehraje,že je to realita.Kdyby vás potkala v Ostravé na ulici,ohrne nad váma rypák a půjde dál.A vy jste tak naivní a hloupé že se jí ještě zastáváte a urážíte druhé které ani neznáte.Já viděl Myslivcovou v televizi a myslim,že je arogantní a namyšlená a hloupá..Nic v životě nedokáže sama..Viděl jsem a stačilo mi.
-
-
Čtu komenty od tebe a taky mi stačí, děláš se chytrej jak lejno ptačí *3*
-
-
Protože chytrý jsem ty smrádě,tak mi nezáviď.Díky *1*
-
-
-
jedinej kdo je blbej seš ty *1* *1* *1* alespon mám svůj vlastní názor a dilinky jako jste vy mi ho opravdu nevezmou a nedokážou mě rozhodit...ste trapný vlezdoprdelky
-