Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuza-nyje

Sorry

Chyba na začátku : Proti dominice nic nemám...
  • Domičko jsi nejpuvabnější nejkrasnější nerostomilejší sexi divkou kterou moc miluji a skterou bych těl stravit zbytek sveho života tvuj skalnaty fanošek Přemysl.Kamrád. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • jackie,ty nam budes rikat,ze si nemame brat dominiku za vzor (ja si ji za vzor neberu,nejsem vadna :D) a kohosi mame vzit za vzor?? twl jeste řekni že tebe :D :D to bychom dopadly :D :D sedět furt na netu a pomlouvat nějakou růžovou pubertačku néé??? XD :D :D
    • jackie28
      kdo řikal že si máte brát mě jako vzor?holka směju se ti...no rozhodně byste si měli brát za vzor někoho,kdo něco dokázal... *3*
      • jackie28
        to jsi mimochodem řekla ty...já o sobě neříkám že jsem dokonalá,každý má svý chyby-nejsem hezká a já to vím,ale Myslivcový opravdu nezávidím protože ona taky není hezká když se nenalíčí.Jako nejsem chytrá jak rádio jak to tu někdo tvrdí-jsem jen upřímná a to je rozdíl *1* a ne opravdu nejsem namyšlená,nemám důvod být namyšlená.Žiju skutečnej život jako vy ostatní a nežiju v růžovým světě jako někdo.Jako fakt vás nechápu.A sni jsem neřekla,že si máte brát jako vzor mě.To Dominika na svých stránkách tvrdí,že jestliže chcete být jako ona tak si jí máte vzít jako vzor-tomu se říká namyšlenost.Namyšlenost je o tom,jak si člověk fandí-to koneckonců předvedla i v Show Jana Krause,kde si fandila jak umí radit-i když neumí.Namyšlenost je to,že napíše,že jí nevadí kritika a antiblogy a na svým blogu si na to stěžuje,jelikož si myslí,že jí každej zbožnuje. *3* Jako pak nechápu kdo je tu namyšlenej-já to unesu když mi někdo napíše že jsem hnusná a kdesi cosi,ale Dominika ne.A namyšlenost rohodně není o tom,že je člověk upřímnej.To by musel bejt namyšlenej každej. *1*
    • Tejul
      Ale no tak neprehanis to tak trochu ja myslim ze jo ne bez se vylecit a az budes v poradku tak sem loz
  • Rozum tě zajímá ,protže sama žádný nemáš. :-D Ona je namyšlená?! Ty jsi tady s tou tvou "jess" jediné ,které tady ze sebe dělají ty nechytřejší. Děláš tady ze sebe deb*la.
  • Ahoj domco od tebe se mi libi pisnicka pink red tu uz umim na spamnet jo a jses pekna holka ale nedel ze sebe 10 letou holku ze jses barbina *4* *4* jo tak se mnej a poslechni nase rady jo tak cusky moje blondate pusinky cau cau cau
  • Přesně !!
  • Čauky mňauky
    Zdravím moje růžové pusinky :D
    tak co cvičíte cvičíte? pokud ne tak budu vaší noční můrou !! :D
    Rozhodně si mě přidejte na : twitru,instagramu atd....
    Hlavně vám chci říct že mi neposílejte požadavek na přátelství na facebook odmítnu to . neptejte se peoč :D
    Čauky mňauky
    Dominik Myslivcová vaše pusinka
  • fatinka

s liborem

dominika zase chodííí s liborem !!!!!!taky jsme je viděly s kámoškama v práglu vypadali sympaticky *5*
    • Re: s liborem

koho to zajímá???jsem viděla taky furu lidi,kteří nakupovali v obchodě *1*
  • Dominička je skvěkla užasně nejroztomylejši nejhezčí divka ktera neni hloupa nekazi male děti a ja ne jsem zaslepenej a znovu o pakuji nehazejte prosim na Dominičku takove svynctva a ty nejhnusnějši pomluvy co tu o nas pišete a raději tu nepište ty pomluvy a hnusne lžy skalnaty fanošek.Přemek. *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1*
    • Je vidět že jsi labilní, nauč se češtinu a rozlišování měkkého i a tvrdého y. zjevně ti to dělá problém. Co by člověk čekal od naivního děcka že? *1* Docela smutný že přes svojí zaslepenost nevidíš, co Dominika dělá.
      • Jess tady je škoda slov. Ten trotl to nikdy nepochopí. Je vidět, že je to malý zblbý děcko, co chápe leda pěkné kulové.
  • Jackie, snad by ses nezlobila, ne? *4* Vždyť já to s Tebou myslím v dobrým... Když ji tak nenávidíš, tak proč sem tak často chodíš? Hele, teď fakt... Já proti Dominice nic nemám, ale nejsem ani její "big fan". To fakt ne, jen se mi líbí ta náhoda, díky které se stala fotomodelkou, víš? Rozhodně tady už nikomu nebudu vnucovat svůj názor na ni - stejně si akorát každý poklepe na čelo a dá "nelíbí". Mně je to jedno, ale prostě na Tebe mám takovou otázku... Já osobně nenávidím Agátu Hanychovou. Nevím, proč, ale asi je to kvůli tomu, že se stala nějakou tou miis, či co (já teď nevím, kecala bych) a nelíbí se mi, jak se prezentuje. Fet, alkohol, večírky s miminkem... To je hnus (dle mě). Nerada se o ní bavím (teď se kvůli tobě opravdu přemáhám :D) a tak mě ani nenapadne jít jí na Osob.cz. A jak jsi už jednou psala - každý zde může říct svůj názor, ale Ty tu jsi snad pořád a to je už opravdu divný. Když Tě tak štve, proč tu jsi?
    Ps: Já nemám tucha, jak Ti vysvětlit, že se už NECHCI hádat, že mi je docela jedno, kam si chodíš s přítelem, takže budu ráda, když si necháš některé svoje poznatky, které se teď týkají mě pro sebe a jen mi odpovíš, protože mě to zajímá.
    Děkuju
    Pps: Kdo se po kom vozí?! Ty jsi sakrastická, tak já taky!
    • CiCi napsala si to velice rozumně a logicky a máš naprostou pravdu, tak jak popisuješ se chovají vyzrálí lidi. Ale to co tu předvádí už dlouhou dobu Jackii a taky jak chodí na Dominičin web a píše tam, to opravdu ukazuje, že má v hlavě "syndrom Dominika". Je tím úplně postižená. Už několikrát tu napsala, že už se neukáže, ale nedokáže to, je to v ní jako droga.
      A víš, co ti odpoví? Takovou tu její obehranou nesmyslnou písničku...já jen vám všem chci otevřít oči a bla bla, prostě nesmyslné a nelogické výplody. Když si to kdokoliv rozumný přečte, tak si klepe na čelo. Tolik lidí už se nasmálo, když jsem jim to dal přečíst i jeden lékař-psycholog ten se nesmál (prý by potřebovala psychologa). Ale co, každý jsme nějaký a aspoň to tu není nuda *3*
      • asg, to jo, ona nás vždycky zaručeně pobaví. A jak je ohleduplná - chci vám otevřít oči... Je to od ní moc milé, jen by měla pochopit, že to nikdo nepotřebuje, že se jí nikdo neprosí. Když seš fanoušek, tak seš fanoušek a je jedno, jestli Ti třeba půlka světa natlouká názor á la Vždyť nic neumí!!!. A co teprve, když to nejsou tři miliardy lidí, ale jen jedna holka, která je pravděpodobně bez zájmů a zabíjí tu čast. *1*
      • a ty psycholiga nepotřebuješ?myslim že ho potřebuješ víc než já...a mimochodem nevěřim,že ty v Bohnicích pracuješ spíše tam budeš jako beznadějnej případ *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit