Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škola

Ahoj Dominiko na jakou ses hlásila školu ? *3*
    • Re: škola

na aku asi ked je osmacka omg .. tu je zly datum narodenia ona je 94
  • Domi,vždy ti to sluší;)
  • páni,a Jackie -lofince- nic nenapise?jéé,to jsem se těšila,na ten Jackiin půl metru dlouhej a rozzuřennej komentář... :D už vám to došlo? je tak jednoduchý napsat stupidní komentář a pak sledovat,jak jste z toho na věti,že máte koho řešit a pomlouvat :D ale skočili jste mi na to,co? :D
  • jackie,zavri pusinku a vypal.myslim,ze nebudu jedina,komu vadi ty tvoje mega dlouhe slohovky na tema:proc dominiku nenavidis,jak jsi inteligentnejsi nez ostatni,a vsichni,kdo maji jiny nazor nez ty,tak je nazyvas zavistivci,trapaci,debilci...zacinas s tim nudit vsechny okolo sebe...kdo se mnou souhlasi???????????????
  • čauky lidi,musim teda řict,že tahle diskuze je opravdu zábavná. Obzvlášt pak komentáře od Jackie. Holčičko,jestli chceš nákou radu,tak poslouchej. Když mi někdo leze na nervy,tak se o něm pokud možno bavím co nejméně,jelikož každá zmínka o dotyčném mě akorát naštve.Ty děláš pravý opak-tvrdneš na netu a píšeš komentáře.jsi si vážně jistá,že Dominiku nesnášíš??? Protože na ní nejspíš myslíš,když vstáváš,když usínaš,a čumíš do kompu,koukáš na její blog,aby ti náhodou o ní neutekl nějaký detail.To není nenávist,zlato,ale ZAMILOVANOST....
    PS:Lola tě dobře stírala-škoda že už sem asi nechodí,jak tak koukám.no jo,každého to po čase přestane bavit.JEN JACKIE SE DRŽÍ!!!! s láskou :D
    • Ale proč by to nebyla nenávist?Prostě Dominika je hnusná,hloupá a té není co závidět a co na ní obdivovat..A Jackie není le*ba aby do ní byla zamilovaná,na le*bu bych viděl tebe a jiné tady.Kdyby vás slečna jackie nezajímala,tak se o ní nebude bavit že? *1* Pak kdo je tu zamilován.Jen si to přiznej,buď jsi zamilovaná a nebo závidíš,protože ty nikdy jako jackie nebudeš. *1* Jackie je chytrá a hezká,ale vy?vy si tu ani nezaložíte svůj profil a když ano,nedáte si sem vlastní foto,aby se vás někdo nelekl. *1* Řekl bych,že stejně všechny stupidní komenty mířené proti Jackii jsou psané z několika falešných profilů a za vším stojí víte kdo?Přece ASG *1*
    • Prej zamilovanost jdi se léčit!nesnášim jí,protože si hraje na hvězdu i když žádná neni!Prober se..Thanks
  • jackie,kdo se ti vloupal na profil a dal ti tam tu...ehm...KRÁSNOU fotku??
    • jackie28
      drahoušku to jsem si tam dala já,no a co vadí ti to?
      • a proč si tam nedáš svoji, když, jak si sama napsala, nemáš ráda lži a přetvářku?
        • jackie28
          drahoušku to je moje fotka víš ale detail;)a z toho plyne jediné,že mě neznáš a jen kecáš *1*
  • hgh

nahodou je dobra domca
  • tajemnablogarka

------

Domča je fajn...Jak to vím???Protože jsem jedna z MÁLA které jí tady znají...
    Ostatní jí pomlouvají,a nikdy jí na živo neviděli...Neříkám,že jsme nějaký BF nebo tak něco...To bych lhala,ale ........je prostě fajn.... *14*
    • Re: ------

Asi sis toho ještě nevšimla,ale nikdo tady neřeší jestli je milá nýbrž to,že jí tu nikdo nezná takže tím že si řekl,že jí tu nikdo nezná si to opravdu vystihla a beru to tak že s námi ostatníma normálníma lidma souhlasíš.
    • karci

Re: ------

ty znáš Domču je fak cool maš naní icq dáš prosííííííííííííííí
  • Ahoj lidi :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Ahoj Dominiko :-) :-) :-) :-) :-)
  • Ty jsi tak dokonalá poradíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit