-
Hi everybody! Jsem tady! Vím, že se vám po mně stýskalo, ale to mě po vás děvčata taky!! Chybělo vám mé dráždění.....vašich citlivých nervíků:-) Tak to zase rozjedeeem. Show must go on! *3* mikina a jackie forever *14*
-
-
ani nestyskalo,tohle jsme mysleli ironicky....kazdopadne ja se s tebou hadat nebudu,tupej mozek jako jsi ty mi za hadky nestoji.
-
-
To "ani" na začátku věty zní hezky. Takže přece jen:-) No už jsem zpět neboj:-) Jaké hadky..ty si nechej pro partnera/ku, vždyť si vždycky tak krásně popovídáme. Mám tě rád jackie:-)
-
-
ale já tebe ne *1* *1* *1* a jentak mezi náma,proč bych se s přítelem hádala,když vše klape?njn někdo tady s psychikou hodně trpí a vsadím se,že to budeš ty...uháněním Dominiky si nepomůžeš a holku si k sobě taky nepřitáhneš když se k ní ani pořádně neumíš chovat...každá by akorát po tobě házela talíře *1*
-
-
jackie tenhle tvůj příspěvek je už vlastně zbytečný. Jsem rád, že chceš být mou holkou. Máš dost talířů? :-)
-
-
a za c bych te musela zabit kdybych s tebou mela bejt.a to mi ver udelala bych to s radosti...uz takhle mi pijes krev-a ted se ty re*arde muzes ohradit ze si zahrajes na upira a nebo jinejma blbostma
-
Ne nechci bejt tvojí holkou-za a jsem zadaná a za b s tupcema nechodim *1*
-
-
-
-
-
-
:Dbože bože
jéééžiš:Dvy jste tu jeden trapnější jak druhej:Dza 1)je to krásná holka.za 2)chudinka malá.představte si,že by vás někdo obdivoval a hodil by vás sem.vy by jste otom třeba vůbec nevěděli,a čistě náhodou by jste tu jednoho krásného dne objevili svůj profil či jak to nazvat a každej by tu do vás jebal jak jste trapný že se sem cpete:Da jak by jste ktomu přišli vy?. za3)jo tak třeba její máma fotí,ale to z ní ještě nedělá krásnou a fotogenickou ne?takže přestantě její uspěchy svádět na rodinu.jasně popostrčilo jí to,pomohlo jí to ale jak víte že by se tam neprotlačila i bez mamči?a za 4)jak vypadáte vy po ránu:Dja teda taky šíleně:D....tenhle komentář začíná být poněkud dlouhý takže končím
áárek a neřešte píčoviny:D *1* -
-
Re: :Dbože bože
V něčem s tebou souhlásím ale nebudme naivní nevěřím tomu,že netuší,že by tu měla profil já osobně si myslím že si to tu založila sama nebo to byla nějaká její dobrá kámoška(ale to je věc názoru)! -
znovu bože
Nejde o to, jestli si tu ten profil udělala ona, nebo nějáká jedenáctiletá naivní holčička. Jde o to, že to je hrůza. Moje rodina má taky fotoateliér, a tak něják nechápu, co to je za argument. A taky nechápu argumenty od některých z vás že "je to milá holka". To spousta holek, ale to není důvod dělat si tu profily *3*
-
-
Je tady pááátek, a tady to vůbec nežije *7*
-
-
to víš, dostali jsme vynadáno, tak sem radši nikdo nic nepíše *15*
-
-
jak vidím,jedna odvážlivá se našla, gratuluji *3* užij si pěkný víkend *4*
-
-
děkuji, i tobě hezký víkend *3*
-
-
-
-
ja no
o co vam de??i vam i ji?? ona je taka ista holkja jako vsechny ostatni akdyz to nevy ona ani vy pocopit tak cf..ale ikdyz je pekna...a co kazdy je pekny a katdy to ma ingde v sobie a co kdyz jeji mama je fotografka a oc ted??no a co nech je jeji maam i polobuch a co ted??jo teraz by sme se mneli vsechny sa jej klanan lebo jeji mama je fotografka a co??tohle bolo zvlast pro LIŠÁKA!!!!!!..ale vy ostatny jeji taky dajte pokoj..ale zase Dominiko by nemusela byt taka namyslena!!zato ze jeji mama je fotografka!!tak by mala z toho sedmeho nebe jid dolu na zem a skusit realitu aka je!!jenom tolig aDominiko kdyz tohle budes cist tak dufam ze se konecne spamatas a budes uz normalni lebo kdyz slavna nebudes a budes na dale taka aka si ted ty nebudes mat kamarady a smej se na tomhle ale uvidom se aspon trosku!!!!!!!!tak se vzbud) -
no
prosim te tys si pisala s ni a zikas ze je fajn??ty ju neznas vid?? -
-
Re: no
Ja si sni psala na ICQ *1* *1* . To uz je, ale tak pred nekolika měsícema!!! Neříkám, že je celebrita a pořád mám stejný názor, že ji neznám a že jestli si tenhle profil založila sama, tak je pěkně dutá!!! Já jí znám jenom přes ICQ a tam se ke mě chovala moc hezky... -
Re: no
Ja si s ni píšu na ICQ *1* -
-
Re: Re: no
a jaky je jeji icq? -
-
Re: Re: Re: no
to že si s ní někdo píše-to může napsat každej... *1* *1* *1* a přitom kecá
-
-
-
-
fuj
vubec nechapu co tady tahleta normalni holka dela...copak neceho tk vyznamneho dosahla??nedosahla niceho:opokazde co ji potkam tk sviti make-upe jak zarovna ae to se da cekat kdyz si dava 3 vrstvy:)....ona neni nic,nevim co je na ni tk zajimaveho a krasneho ae me prijde jako normalni holka -
-
Re: fuj
taky nechápu co s ní všichni nadělají... *1*
-
-
Už po tisící vám říkám: Nechte Domču na pokoji
-
-
nechame ji na pokoji az ona necha toho,co dela,dyt jen blbne ty maly holky a dela z nich devky..jako sorry,ale do tyhle kravy budu rejpat jak douho budu chtit..az dokaze neco uzitecneho a nebude radit malejm deckum takovy picoviny tak prosim tak se dohadovat nebudu...ale neni co obdivovat a za co obdivovat,dyt je to uboha slapota
-
Hele Kvítečku, nechápu, jak můžeš obdivovat tak arogantního člověka. Akorát se se vším vytahuje a to není dobrá vlastnost. Na videích si nechává zblízka kamerou zabírat značky svého oblečení. Myslíš, že to dělá ze skromnosti? Asi si naivně myslí, že je jediná, kdo nosí značkový věci. *1* Obdivuješ vychloubačného, arogantního člověka.
-
-
Když se jí chce Pamela podobat tak ať se jí podobá, její chyba, ale ať se potom nediví jak takový holky dopadají. ,,Pamelo neslyšela si o pedofilech, úchylech a tak podobně?"
-
-
My jí necháme na pokoji, až ona nechá na pokoji malá děcka a přestane je prznit. Jestli se jí to líbí, chodit zmalovaná a být víc nahá než oblečená, tak prosím, ať si tak žije, ale ať do toho netahá malý holky.
-
-
No ne ze bych byla na holky a zamerne chtela psat neco o vas ale to vido co mate na youtube je faaaakt dost dobreeee hlavne ten plameňák v zadu ten je moc krásný...snad vite k cemu mluvim k jakemu videu konkretne aj ty menstruacni dny fakt:)))proste je to sranda:)
-
dominika pichavycourana picha a suka koho potka a jen se mnou si to este nerozdala
haúúúú budu breceet domi domi domi domi hehehh -
-
no co najdu so ohnellku a nebo uktadnu maresovi faltynovou a ty se se mnou nevyspis dominoko ja se ti pomstim dyz ty nechces tak ja us taky ne
-
-
Co to má znamenat? Tady je těch nadrženců víc, jste v pořádku? Kvůli takový krávě se tady rozplýváte
-
-
-
myslim,že jsme ti to řekli dost jasně,jackie,vypadni a přetan tu spamovat-jak řekla Jana-jsi všem pro smich,takže by bylo fajn,kdybys ses ukryla kdesi v reálnem světě,protože jsi už na netu známa,a začínáš si zadělávat na pořádnej trapas-začínáš být stejná jako Natalia Sadness-populární díky své nepopsatelné tuposti...
-
-
jooo tak si zadělávám na trapas?a naco si zaděláváte vy,když se hádáte s člověkem kvůli pravdě?co ta holka dokázala?úplný kulový!ta by neměla bejt na osobnostech!!fakt jako ne...a to že je namyšlená je pravda,jen škoda že vy naivní ste si toho nevšimli *1*
-
-
jackie, jackie, jackie...kdy ty dospěješ? přečetla sis někdy po sobě, co vlastně píšeš? a co to vlastně děláš? o jaké pravdě to vlastně mluvíš, co pravda, jaká pravda o kom, o čem? setkala ses s Dominikou někdy, mluvila si s ní? udělala ti něco? urazila tebe, tvoji mámu, přebrala ti kluka? jestli ne, tak co řešíš? to máš problém s každým člověkem, který je ti nesympatický? hážeš na něj špínu a ani ho vlastně neznáš? to dělají nevyzrálí jedinci. řešíš, že je na osobnostech a co jako? od 11let dělá něco, co plno lidí baví, líbí se jim to a proto je tady na osobnostech. a co ty? dokážeš jen kritizovat. nic víc.
-
-
to se neboj že bych si to nečetla...ne nesetkala jsem se s ní,ale viděla jsem Show Jana Krause,kde ze sebe udělala pupek světa a ohromnou hvězdu co si myslí že ví vše,i když jí pomalu nikdo nezná...dělala tam ze sebe hroooznou hvězdu,i když žádná neni a to mi na lidech vadí....kdyby něco opravdu dokázala pochopim že je na osobnostech...ale udělat si růžovej bloček umí každej blb!!i ne jen růžovej...já taky dělám spoustu věcí co mě baví,maluju,kdecos píšu-sice to nedostanu ven z mýho pokoje,aby se to dostalo do ven do světa,ale rozhodně si neudělám profil na osobnostech že dělám co mě baví ne?jen si urážej mě je to jedno,ty všechno pochopíš až dostaneš rozum...jo a jaký nevyzrálý jedinci?tak to asi mezi ně patříš taky ne?taky urážíš někoho koho neznáš... *1* *3* jenže já ze sebe nedělám hvězdu víš jako slečna růžová...jak jsem řekla,na lidech mi vadí ýe se považujou za hvězdy i když nic nedokázali a prorazili díky někomu-kdyby jí matka nenafotila je nula-to je proti ostatním celebritám stejně ale detai...nebudu rozebírat,nemá to cenu..ty to pochopíš a hádat se s dětma nebudu za to mi vy nestojíte *15* budu dělat to co mě baví,a ne to co mě sice baví,ale nic mi to nedá-jen to že je z vaší inteligence a naivity vyřechtanej *1* budu malovat,budu psát povídky a budu zpívat *1* *1* a pak ze sebe budu dělat taky ooohromnou hvězdu-toto je ironie...a chtěla bych vidět vás,co byste mi psali do diskuze *1* *1* asi to co píšu k Dominice,taky komentáře že jsem dokázala h*vno,věřim tomu že byste to psali... *1* *1* ale nebojte,tak ubohá abych si myslela že jsem něco víc nejsem. *3*
-
-
ale myslíš, ale jsi
-
-
to teda nemyslim a ani jsem nic takovýho nenapsala...to že si myslim že jsem hvězda,na to jsi přišel kde?chorej mozečku?hodně moc zamilovanej do Dominičky a zaslepenej jí natolik,že ponižuješ druhý co jsou upřímný? *1*myslim si že kdyby tě viděla tak nad tebou ohrne nos,nebo uteče popř.tě pošle někam,ale ty to nechápeš stejně tak jako drtivá většina dalších jedinců *1*
-
-
-
-
-