-
husty
tak na to že sem z česka tak bych měl fandit asi čechům ale není to tak ani CHodur a ani Bendig zpívat pořádně neumí nejlepší je domča si hodně dobrá zpěvačka a doufám že to dotáhneš daleko hodně štěstí -
Re: božíí
Domča nesmie vypadnúť!! *9* -
božíí
Domča je skvělá..Jen se bojím že příští kolo vypadne *10* protože ze Šmajdy sou udělané všecky holky,Bendig to samé a Chodúr ten je jasný ve finále už kvuli tomu že byl Objev roku....Domča by to podle mě měla vyhrát protože jediná z nich umí zpívat...Šmajda neumí kromě rocku zazpívat nic jiného což je strašné minus,bendig neumí pořádně vyslovovat a chodúr strašně na ten hlas tlačí... *9* -
Je nejlepší!!!!!
Doufám, že Dominika vyhraje je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A s Mirem Šmajdou by nměli být spolu, oni se k sobě velmi hodí, moc jim to spolu sluší!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Kdyby to měli vyhrát dva tak určitě oni!!!!!!!!!!!! Prostě NEJLEPŠÍ!!!!!!! -
JSI NEJLEPŠÍ!!!
Doufám, že vyhraješ, jsi ze všech nejlepší a neboj se, v téhle soutěži budeš ještě hooodně dlouho! -
MOC
Ta je na to že ji je jen 16 tak moc sexy! -
Pozdrav
Ahoj Dominika
Prajem Ti štastnu cestu v superstar
Pavel z Trutnova ČR *3* -
JUUU DOMČA
ahoj dominiko včera si to rozjela *4* *4* *4* aj s mončou *14* *14* *14* proste geniálne *4* *4* páčil sa mi aj šmajda ale iba včera *15* *15* -
dominika stara
ahoj moc va dakujem ze mna posilate hlasy dakujem moc moc se mi to paci *14* -
Si suprová zpěvačka.
Ahoj Domčo, jsem tvá fanynka, moc by jsem ti přála aby ses nevzdávala a zpívala tak krásně jako zpíváš teď. A jak tě teď to poslední kolo kritizovali z toho si nic nedelej, pro mě si to zazpívala skvěle.
Tvá fanynka Eliška. -
she is winner ...!!!
krásná holka s pěkným hlasem přeju ji aby to vyhrála Dominika je asi nejlepší z těch všech co tam jsou =D -
Přání
Ahoj Dominiko
Jen a jen tak dál hura
Pavel z Trutnova *1* -
SUPER MOC Jí FANDÍM
domča když koukam občas na superstar je super a já jí fandím fandím tam všem tak nevím kdo vyhrajé -
Re: S Chodúrem jsou nej
JJ bude tam s Chodúrem -
Re: Jsi nejlepší
Máš pravdu,má náááádhernej hlas a vyznanie bylo úžasný a ješte jak zpívala francouzsky *3* -
Juuuj
Týjo tak já sem vjedu a koukám: Jé Domča je stejný znamení jako já (lev) a kouknu na datum narození a: Jééé ona se narodila ve stejnej den jako já( jen o 2 roky dřív) Takže dobrýýý no *1* *3* Jinam Domčo, zpíváš krásně, fandím ti... *4* -
Re: je to bomba
ahoj lidišty mam strašně ráda domču s chodůrem ste ta nej dvojce držim vám palečky *14* -
Re: Domča versus Leona
domča je siper mocinky jí fandím a leona už vypadla tak nemel *16* -
názor
Ahoj Dominiko
Ten detektor lži hrůza jak Tě tam vyslýchali i když to bylo jem jako ale mě jse to nelíbilo. Jsi dobrá gratuluji Ti za mého kamaráda Kurt a Pavel z Trutnova e-mail cakajda@humlak.cz *3* -
Jsi nejlepší
Jsi nejlepší Dominiko.Máš nádherný čistý hlas,jsi roztomilá,jsi prostě nejlepší.Vyznanie bylo úžasné snad se mi to líbilo víc než od Mariky. *1*