Přejít na výpis diskuzí

Eddie Murphy

OSOBNOST 31.12.2006 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Edina

tak možná jsi se při něm vydělala na postel, ale v případě, že jsi ho viděla, tak to schvaluji :-) to je hrozné ty teenagerky dneska
  • Re: Re: ....

kruté leč funny :-D
  • Eddie

Eddie je jedním z černochů, se kterým bych se rád setkal, kdybych měl tu možnost. Neberto to jako rasistickou narážku. Jen je mi sympatický. Jeden z nejlepších komiků v Holywoodu
  • Re: Eddie

a teď si představ, že bys takový kus měl doma
  • Eddie

Eddie je dobrej herec a nejvíc se mi líbil v Norbitovi. Je fakt dobrej. *15*
  • Re: ....

No jasně, to víš že je to pravda. Nemyslíš, že by to na netu dávno bylo ? přece jen je to hvězda že jo :-)
  • ....

nvm jestli to je pracda ale kamos mi rikal ze iddie zemrel na rakovinu....je t prdcda?,
  • nelmo

vše nejlepšíííí

No takže všechno nejlepšííí....Jsi úžasnej herec :)))
  • vse nejlpeší :-***

vše nejlepšíí *14* *14*
  • love.kate.love

:)

Všechno nejlepši. *15*
  • anett96

edie

Edie je skvělěj herec...chci popřát moc štěstí a zdraví a moc dobrou kariéru *14* *1* *14* *15*
  • eve-lyn

..

Všechno nejlepší
  • Happy Birthday

Všechno nejky
  • eddie

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmm
  • ....

Éda!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • ...

Fakt skvělej herec!!Upa supeeeeeeeeeer!!! *14* *14*
  • zuzanka666

Edina

Včera byl Bumerang.Jsem se dívala až do půl jedné a dnes ráno jsem se nemohla vyhrabat z postele. *15* *15* Tohle je první film s Edim který jsem vyděla
  • sandy.velson

Eddie

Dneska je v telce :D
  • zuzanka666

profesor

Včera jsem se dívala na zamilovanýho profesora *15* fakt prdel *15* no prostě EDINA *15* *15* *15*
  • luciq-dc

song

jak zpívá ten song whatzupwitu s michaelem jacksonem !!! to je super !!:D *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit