Přejít na výpis diskuzí

Eddie Murphy

OSOBNOST 31.12.2006 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Eddie Murphy bol dobrý kedysi Policajt z Beverly Hills 1-3, ale už ako herec vyhasl aj s kravinami, ktoré začal točiť Zamilovaný profesor atď. Tým sám sebe fakt vykrútil krk! 

• Eddie Murphy vyhasl.Je to druhořadý herec,nic víc nic míň.Není to žádný Al Pacino či Robbin Williams!!!!

• Skvelý herec a šoumen! Happy birthday Eddie! :DD
  • Je nejlepší :3 *14*
  • Luky1987
    Vyhasl
  • Výborný herec
  • Nej herec
  • kirushka97
    Eddie, Všechno nejlepší!! :))))) *14*
  • Eddie Murphy byl fakt dobrý kdysi Policajt z beverly Hills 1 - 3 a potom jeste Doctor Dolittle 1.Dál uz jeho herecká kariéra sla dolu vodou zo srackami,které zacal tocit Zamilovaný Profesor a podobne,tím sám sobe fakt vykroutil krk
  • Ernonaldo
    Furt si pouštím tu písničku z filmu Cesta do Ameriky. Soul Glo je pro mě super *1* . Ale Eddie taky nehraje špatně. *5*
  • major Payne?
  • kirushka97
    Všechno nejlepší k narozeninám !! *3*
  • oelli
    Happy birthday!!!!!!
  • Zkrachovaná existence: To je Eddie Murphy.
  • Nejlepší herec :DDD vždycky jak se dívám na komedie a on tam zrovna hraje v tom filmu tak chcípám :D
  • Eddie Murphy mel vyborne obdobi zejmena ve filmech Policajt z beverly Hills 1 - 3. Tam byl vyborny, opakuju, BYL. Kdyz ale zacal tocit ty svy tlustoprdy sraxky /Zamilovany Profesor ..../ tak tim si vykroutil krk sam sobe. Jestli se mu nepovede navrat s Policajt z beverly Hills 4, tak je s jeho karierou Amen. Skoda. *9*
  • On je nejlepší:* herec na světě nan ho nikdo nemá:)*
  • Další můj oblíbenec.Naposledy jsem viděl komedii Seznamte se Davem.Tam hrál mimozemštana Dava.Taky hrál policistu,upíra,politika,profesora a doktora(Dr.Dolittlea).Hezký výčet rolí...
  • prue152

vše nej

Všechno nejlepší Eddie *3*
  • vcelkab

Narozeniny

Tak všechno nejlepší Eddie a ať se ti stále daří natáček tak skvělé filmy *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit