Přejít na výpis diskuzí

Eddie Murphy

OSOBNOST 31.12.2006 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobreeeeeej

tyvado ja ho strasne mam rada ae vic k nemu sedi kdyz hraje v naky komedii jinak upe bombovej bavic ja tyhle jeho ksichtiky a takovy zeru *15* *3* *3* *14* *4*
  • Re: Re: Návrat Star

Já to tak nemyslel.Taky jsem rád,že stále točí a sám nejsem toho moc nedokázal.Tlak okolí je těžký.
  • policajt z beverly hills

lidi je pravda , ze bude policajt z beverly hills 4 ?
  • Přání k narozeninám

Všechno nejlepší Edie!!!mtmr *14* *4*
  • aloinlavela

jj

edieeee dobrej magor!! *1*
  • Re: Re: skvělej

no ja kdys se divam na jeho film tak taky tam je sranda vzdy je s nim sranda a to je dobre *4* *14* *3* *1*
  • hledám film

kdysi jsem viděl s Eddie Murphym komedii: Byl nějakým speciálním vojákem a poslali ho pro přestárlost na dětskou vojenskou školu dělat vychovatele a trenéra... Nevíte někdo jak se ten film jmenuje, chtěl bych ho stáhnout dětem, díky.
  • maddy

Re: skvělej

Dycky když v ňákym filmu hraje, tak se na něj koukám......předem vim, že to bude sranda
    *15* *3*
  • chybí film

chybí film jako Uzavřený případ. co je velmi dobrý film.
  • škoda

Ve filmografii Eddieho chybí film "BUMERANG". *9*
  • Re: Jo

taky myslim že je sexy *14*
  • skvělej

je skvělej v těch komediích je úúúúža *15*
  • Jo

Jo je dobrý hraje v koímediích jako Dr.Důlitl apod. skvělý herec taky celkem sexy *14*
  • Supr Herec

Pro mne je Edie Murphy nejlepší a nejsrandovější herec Hello Edie *14*
  • Re: Návrat Star

Že je jeho kariéra špatná? Tvoje je snad lepší? Každý někdy šlápne vedle... účetní zvorá fakturu, elektrikáře kopne proud... jenže Eddieho práce je vidět víc. Zatímco zvoraná faktura skončí v koši a nikdo se o ní nedoví, Eddieho ušlápnutí vidí celý svět. Rozhodně není ani mezi herci jediný, kdo natočil slabší kousek. Důležité ale je, že jde dál. A jde mu to pořád skvěle... Hodně štěstí...
  • Re: Eddie

máš úplnou pravdu
    *1*
  • zipp

Eddie

Hodně dobrej komik jak ve filmu tak i na pódiu
  • Re: Re: ICQ na herce

Proč bych lhal?Zkusil jsem to před časem a nikdo tam nebyl a to jsem to zkjoušel docela dlouho.Myslím,že to ICQ je tudíž podfuk.
  • Návrat Star

Eddieho herecká kariera je špatná v poslední době.Prý se vrátí s hitem.Měl by to být Policajt z Beverly Hills 4.Tak snad to dobře dopadne.Good Luck,Eddie!
  • Re:

Někdo se nám zamiloval... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit