-
dobreeeeeej
tyvado ja ho strasne mam rada ae vic k nemu sedi kdyz hraje v naky komedii jinak upe bombovej bavic ja tyhle jeho ksichtiky a takovy zeru *15* *3* *3* *14* *4* -
Re: Re: Návrat Star
Já to tak nemyslel.Taky jsem rád,že stále točí a sám nejsem toho moc nedokázal.Tlak okolí je těžký. -
policajt z beverly hills
lidi je pravda , ze bude policajt z beverly hills 4 ? -
Přání k narozeninám
Všechno nejlepší Edie!!!mtmr *14* *4* -
jj
edieeee dobrej magor!! *1* -
Re: Re: skvělej
no ja kdys se divam na jeho film tak taky tam je sranda vzdy je s nim sranda a to je dobre *4* *14* *3* *1* -
hledám film
kdysi jsem viděl s Eddie Murphym komedii: Byl nějakým speciálním vojákem a poslali ho pro přestárlost na dětskou vojenskou školu dělat vychovatele a trenéra... Nevíte někdo jak se ten film jmenuje, chtěl bych ho stáhnout dětem, díky. -
Re: skvělej
Dycky když v ňákym filmu hraje, tak se na něj koukám......předem vim, že to bude sranda
*15* *3* -
chybí film
chybí film jako Uzavřený případ. co je velmi dobrý film. -
škoda
Ve filmografii Eddieho chybí film "BUMERANG". *9* -
Re: Jo
taky myslim že je sexy *14* -
skvělej
je skvělej v těch komediích je úúúúža *15* -
Jo
Jo je dobrý hraje v koímediích jako Dr.Důlitl apod. skvělý herec taky celkem sexy *14* -
Supr Herec
Pro mne je Edie Murphy nejlepší a nejsrandovější herec Hello Edie *14* -
Re: Návrat Star
Že je jeho kariéra špatná? Tvoje je snad lepší? Každý někdy šlápne vedle... účetní zvorá fakturu, elektrikáře kopne proud... jenže Eddieho práce je vidět víc. Zatímco zvoraná faktura skončí v koši a nikdo se o ní nedoví, Eddieho ušlápnutí vidí celý svět. Rozhodně není ani mezi herci jediný, kdo natočil slabší kousek. Důležité ale je, že jde dál. A jde mu to pořád skvěle... Hodně štěstí... -
Re: Eddie
máš úplnou pravdu
*1* -
Eddie
Hodně dobrej komik jak ve filmu tak i na pódiu -
Re: Re: ICQ na herce
Proč bych lhal?Zkusil jsem to před časem a nikdo tam nebyl a to jsem to zkjoušel docela dlouho.Myslím,že to ICQ je tudíž podfuk. -
Návrat Star
Eddieho herecká kariera je špatná v poslední době.Prý se vrátí s hitem.Měl by to být Policajt z Beverly Hills 4.Tak snad to dobře dopadne.Good Luck,Eddie! -
Re:
Někdo se nám zamiloval... *4*