-
premiera
Podle web stránek měl film ilusionista premieru na Sundance festivalu 22. ledna, ale Ed se nezůčastnil, prý pro zaneprázdněnost. -
díky
jsem ráda,že tu nepíšu jen já...mimochodem Edward Norton v Praze od dubna natáčel (a možná ještě natáčí?)film s názvem Iluzionista,ale vůbec nikde nemůžu najít,kdy bude mít tento bezpochyby úchvatný film premiéru.Nevíte o tm něco??? -
Je to borec
Tohodle herce fakt zeru..na nic si nehraje a zahraje vsechno.. (Fight Club, American History X) proste vsechno.. snad se dockame neceho noveho.. ;-) BTW: snad sem potesil patriotku ;-) -
opět já
hele , myslím , že by tu měl psát i někdo jiný než já , už si připadám fakt trapně když sem furt lezu v marné naději , že se tu dočtu něco nového........takže lidi , vzchopte se a pište! -
my víme
Taky jsem byla naprosto paf z toho,že pan Norton hraje v Království nebeském ,načeš jsem byla mírně rozmrzelá z toho,že tam hraje izraelského krále postiženého leprou.Mé zklamaní však vystřídal úžas nad tím , jak geniální je i v téhle roli,protože ikdyž měl masku,nešlo ho nepoznat(ty oči a držení těla mluvilo za vše ), a tehdy jsem si uvědomila,jak DOBRÝ je. -
hádej kdo
Edward Norton mě vždycky uchvátí svým nenuceným projevem a přirozeným podáním role,ale také tím,jak zajímavým dokáže být,i když nic neříká.Je to opravdu Pan herec,osobnost ,která má kouzlo a čiší z ní inteligence.Za to si ho nesmírně vážím............................................o n je taky jedním z důvodů,proč se bifluju anglinu a šetřím na letenku do USA. -
Ed je fakt super!
-
ahh
nemá cenu tady přidávat další obdivující komentář, ale nic jinýho se k tomuto úžasnému herci napsat ani nedá!!v Prvotním strachu byl bezesporu lepší než richard gere,v Kultu byl famózní a v Klubu rváčů....pohádka!! Edward Norton patří...co patří, on JE nejlepší herec dnešní doby!!! -
ED
UMÍ DOST DOBŘE HRÁT A V KRÁLOVSTVÍ NEBESKÉM EXSCELOVAL I POD MASKOU ZNETVOŘENÉHO BALDWINA A NA 1000% PŘEHRÁL BLOOMA -
ehmehm
Se všemi souhlasím, že Ed je skvělej herec. Hlavně mě na něm fascinuje jak se dokáže transformovat do postav, které hraje-např. v Italian job je fakt takovej slizkej;) je to jeden z nejlepších herců!!!