-
my víme
Taky jsem byla naprosto paf z toho,že pan Norton hraje v Království nebeském ,načeš jsem byla mírně rozmrzelá z toho,že tam hraje izraelského krále postiženého leprou.Mé zklamaní však vystřídal úžas nad tím , jak geniální je i v téhle roli,protože ikdyž měl masku,nešlo ho nepoznat(ty oči a držení těla mluvilo za vše ), a tehdy jsem si uvědomila,jak DOBRÝ je. -
ok
Tenhle herec je naplosto úžasnej!! *14* je tak roztomile i pres to, kolik mu je.. ja som sa myslela, že je jen herec, ale on je rejža.. *7* *15* *3* *14* *14* *14* *3* *14* *14* -
Kult hákového kříže
Norton je - jak už tu bylo mnohokrát řečeno - jeden z nejlepších herců. Zatím jsem s ním viděla pouze Kněze(..) a Kult hákového kříže. V Knězovi mě nějak zvlášť neoslovil,to se ale nedá říct o druhém filmu. Ikdyž hrál hnusného neonácka a rasistu tak to zahrál skvěle,úplně maximálně se do té role vcítil. Skvělý výkon. Ale jako skinhead by se mi líbil *14*, ovšem ne White pride *9* *13* *16* . Opravdu nejlepší film s nejlepším hercem za poslední dobu co jsem viděla. Asi všechno co jsem chtěla napsat..jo a je strašně moc sexyyy *14* *14* *1* -
lu
prosím izraelce aby se ozval.lu -
down
Pokud někdo chce vidět záznam videa Eda Nortona Down in the valley, tak je nalezne na www. allocine.fr -
Ed je buh
Pane a dámo přesně před týdnem jsem měl tu neskonalou čest s ním hovořit osobně a na to že je to taková hvězda se choval naprosto přirozeně a normalně až jsem z toho byl paf. -
ED
UMÍ DOST DOBŘE HRÁT A V KRÁLOVSTVÍ NEBESKÉM EXSCELOVAL I POD MASKOU ZNETVOŘENÉHO BALDWINA A NA 1000% PŘEHRÁL BLOOMA -
ehmehm
Se všemi souhlasím, že Ed je skvělej herec. Hlavně mě na něm fascinuje jak se dokáže transformovat do postav, které hraje-např. v Italian job je fakt takovej slizkej;) je to jeden z nejlepších herců!!! -
neni dokonalej
tO kvitko : Vím,že není dokonalej a všechno je fikce, ale aspon během filmu chci věřit, že je pan DOKONALY, tak mi to neber. *3* -
..
fakt toci ten skvelej uzasnej herec film prave u nas v cechach to je super nevite nekdo kde presne ozvete se prosim na mujmail... diky a zatim v.