Přejít na výpis diskuzí

Edward Norton

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ed

Jo, a když v Praze točil Iluzionistu, tak jsem ho potkala u Masarykova nádraží - respektive jsem ho viděla několik metrů ode mě na ulici - zážitek na celý život. *14*
    • Re: ed

Božéé! Já bych za to dala cokoliv, kdybych ho mohla potkat... co se dá dělat, šak já ho někde odchytim *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Jééjda!!! Tak to ti závidím *4*

já chci taky *1*
  • nové filmy

Hmmm.... je sice fajn, že The Illusionist má už po preméře jenže k nám se nejpíš ani nedostane. Naši distributoři jsou tak neskutečně zaostalí, že si nevšímají tak squělých filmů*16*!!!To samé nejspíš postihne i Down in the Valley.... pro pariotku: Viděla jsi Prvotní Strach(Primal Fear)?
  • charisma

Neuveritelny herecky talent a ma neuveritelne charisma.Je velmi pritazlivy,sexy a ma v sobe nuveritelne mnozstvi cehosi,co se necda popsat. *3*
    Moci ho osobne potkat byl by to asi jen sen.Clovek s velkym potencialem.Naprosto me dostal *14*
  • penelopeo
    Taky jsem nevěděla, že má tak hodně fanoušků. *8* Ale já se k nim přidávám už pěknou dobu. Ve všech filmech, které jsem s ním viděla byl naprosto úžasný, např.: V Iluzionistovi, Klubu rváčů a Červeném drakovi! Opravdu,... kam se na něj hrabe Brad Pitt! Má fakt takový divný hlas, ale je to můj nejoblíbenější herec. Miluju ty jeho štěňátkovský oči!!! *14* Neuvěřitelný herecký talent mu nechybí v žádném případě a přímo překypuje charizmatem. Já jsem mu naprosto podlehla, na filmy ve kterých hraje bych se mohla koukat neustále dokola!

Samozřejmě mu přeji vše nejlepší, spoustu skvělích rolí... A samosebou štěstí a zdraví. *3* *4* *15*
  • Vyborny herec, sice este mlady, ale uplne v pohode
  • the best

nikdy jsem si ho moc nevšímala, ale poté, co jsem viděla Klub rváčů a ¨Kněz a tak dále, tak jsem se do něho úplně zbláznila. Je krásnej, talentovanej a hlavně sexy *14*
  • Padám na prdel!!!

Edward Norton!!!!Nikdy jsem nemyslela,že muž-chlap jako je on na mě zapůsobí...Viděla jsem ho už v mnoha filmech a vždy jsem ho jen přešla a brala film s ním jako celek.Až do včera!!!ČéTéčko uvedlo film Prvotní strach a tam mě dostal!!!Je v té roli svým vzhledem celkem nevýrazný,ale jeho pohled,jeho úzce lemovaný obličej a v něm rty,kterými bych se nechala celá olíbat....Ale on nemá ani páru,tak zpátky na zem...Ale snít občas nepřestanu!!!Kdybych si mohla vybrat s kým zhřešit,tak jedině s ním!!!!!
    *5* *5* *5* *4* *4* *4*
    • Re: Padám na prdel!!!

Stoprocentní souhlas... *14* Bože ten mě bere... ách...
    • Re: Padám na prdel!!!

Super, snad mi čteš myšlenky, od sobotního večera nemyslím na nic jinýho:-)a pořád jsem si opakovala jeho jméno, abych si ho našla na webu;
      vybavila jsem si ho ještě z filmu Lid verzus Lery Flint a taky ze zdánlivě romantického filmu někdy z 18.stol. někde v Číně (nepamatuju si název). Zkrátka si říkám, jeho potkat ho na živo a úmřít! BTW pochopila jsi v tom filmu, proč arcibiskupa zabil, když ani on nebyl žádný svatoušek? předem dík za odpověď
      • 2804

Re: Re: Padám na prdel!!!

zabil ho protože ho(je)zeužíval... celou dobu si hrál na Aarona ale Roye to pěkně sralo....trochu schizofrenní no...ale on je na dvoj role expert:-) Primal Fear to jenom začal:-)
  • ed

Doporučuju film Down in the Valley. V tomhle filmu mě Edward dostal nejvíc *1* Závidím Evan Rachel Woodové, která tam s ním hrála. *4* A myslím, že s nikým nechodí. Někde jsem četla, že se zakoukal právě fo Evan Rachel, ale ona začala chodit s Marilynem Mansonem (husa hloupá *15* )
  • Červený drak

Včera jsem s úžasem sledovala film Červený drak a objevila tohoto sympaťáka.
    Už si jdu hledat všechny filmy, ve kterých hrál. Jak to, že jsem si ho doteď nevšimla? Bono i Gere padají z žebříčku mých "vášnivých" chlapů... Prostě jsou tam ty vášnivé, něžné .... oči. *4*
  • Edíí

http://www.gorilla.cz/article/4634- parodie-edward-norton-vs-pidihulk-v -krute-rezbe-bez-pravidel.html

h aha *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit