-
taky myslim
Já si taky myslim, že ne. Ale jistota je jistota, tak jsem se radši zeptala *3*
Jako ne, že bych mu to nepřála. Naopak, jenom jsem prostě hrozně zvědavá. *1* -
Re: Edward a jeho lásky
Jo,chodí teď se mnou. -
Re: Edward a jeho lásky
No já si myslím, že ne. Nebo v to jen asi doufám *1* -
Edward a jeho lásky
Ahoj lidi, nevíte, jestli teď s někym chodí? *3*
Mimochodem, včera jsem viděla Barevný závoj, je tam fakt sladkej *14* -
Edward a jeho lásky
Ahoj lidi, nevíte, jestli teď s někym chodí? *3* -
Re: Skvělej!!!
já ho miluju,teprve včera sem yděla a sem mimo
-nechápu jak může bejt tak neodolatelnej
millllllllllllujjjjj jjjuuuuu ho *14* -
Skvělej!!!
Za poslední dobu jsem náhodně viděla hned několik filmů s Nortonem, klobouk dolů líbil se mi ve všem, Prvotní strach, Iluzionista, Red dragon i v Rabínovi. Má nádherný pronikaví oči, jo jen ať točí dál!!! *3* -
neni dokonalej
tO kvitko : Vím,že není dokonalej a všechno je fikce, ale aspon během filmu chci věřit, že je pan DOKONALY, tak mi to neber. *3* -
the best
nikdy jsem si ho moc nevšímala, ale poté, co jsem viděla Klub rváčů a ¨Kněz a tak dále, tak jsem se do něho úplně zbláznila. Je krásnej, talentovanej a hlavně sexy *14* -
ok
Tenhle herec je naplosto úžasnej!! *14* je tak roztomile i pres to, kolik mu je.. ja som sa myslela, že je jen herec, ale on je rejža.. *7* *15* *3* *14* *14* *14* *3* *14* *14* -
Vyborny herec, sice este mlady, ale uplne v pohode
-
Pre \"Kvítko\"
Neboj, ja som sa už z toho dostala. Momentálne sa sama čudujem, čo som tam popísala, že je dobrý herec to je fakt, ale ani zďaleka nie je jediný, sú aj lepší... -
Iluzionista
Právě jsem viděla film "iluzionista" a musím říct perfektní zážitek. Nevím, co proti tomu filmu čeští kritici mají. U nich dobrý film, akorát ten, kde se střílí, vulgárně mluví, souloží a jsou výbuchy. Jen chci poznamenat, že tento film se v americe setkal s velkým ohlasem, a to jak u kritiků, tak u diváku -
nesouhlas
Hele, já nevim, proč všichni blázníte!!! Já ho viděla, dělala jsem kompars, kde on hrál.(Ilusionista). Choval se jak naprostej magor a celý natáčecí dny jen trávil v catteringu a všichni za něj makali... -
:o)
Je super a víte co? dneska má narozeniny *3* -
\"number one\"
Nikdy by som neverila, že ma bude fascinovať nejaký herec tak, ako Edward Norton. ON je schopný zahrať skutočne všetko. ON je NUMBER ONE. PS: Súhlasím so všetkýmí predchádzajúcimi názormi na NEHO !!! JE SKVELÝ, FANTASTICKý, FAMÓZNY... TAKÝ JE EDWARD NORTON!!!!!!!!!!!!! -
pro pájku
film Prvotní strach jsem bohužel neviděla,protože jsem si pana Nortona začala všímat teprve před nedávnem a nikde v okolí ten film bohužel nemůžu sehnat.Nezbívá mi,než doufat,že se ho nějáký progrmam rozhodne v televizi uvést. -
illusionist
Podle časopisu premiere by The illusionist měl mít premieru v českých kinech na podzim. Tak zatím doufám. -
nové filmy
Hmmm.... je sice fajn, že The Illusionist má už po preméře jenže k nám se nejpíš ani nedostane. Naši distributoři jsou tak neskutečně zaostalí, že si nevšímají tak squělých filmů*16*!!!To samé nejspíš postihne i Down in the Valley.... pro pariotku: Viděla jsi Prvotní Strach(Primal Fear)? -
down
Pokud někdo chce vidět záznam videa Eda Nortona Down in the valley, tak je nalezne na www. allocine.fr