Přejít na výpis diskuzí

Eleanor Calder

OSOBNOST 15.2.2013 
450 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eleaaaanooor je kur*čka najväčšia na svete chlpatá gorila -_- ano honiť nevie a nie to ešte aby mala Louíího :* najkrajšieho na svete! o mal byť môj mužž :* ja som mala mať jeho guľky vedla seba a nie ta chlpatá pi*a -_- Turde france -_- *16* *16* *16* Chlpatá pi*a -_- ved ona ani cikulu nemá -_- koko*a má -_- kur*vička na Tweete bolo že vraj hej chlpy za 2.minúty naratú -_- tak sa vysrala na holenie a chudáčik Louis má teraz z toho depky.. že musí mať vedla seba opicu-gorilu. Isto keď zaspí tak ide spať radšej na zem ako vedla gorili -_- z vajcami -_- *7* *7* *7* *7* *7* *10* *10* *13* *13* je mi ho úprimne lúto bodaj mi sa s nou rozišiel lebo ak nie prídem z motorovou pílov budem jej tam píliť chlpy.. Ešte mu aj pipíka odpíli náhodou -_-
    • tak to bolo trocha slabšie ... :DD Louis ani nevie že existuješ ty mr*ka negramotná :) nevieš pochopiť že si našiel priateľku a je s ňou šťastný? rovnako ako má Zayn Perrie a Liam Sophiu? Nie, zasrané štetky tu budu p*čovať na ženu ktorá vám nič neurobila len preto že chodí s "tvojim" Louim... aha, si myslíš že keby nechodí s El tak tu doletí a požiada ťa o ruku? Čo dosiahneš ak sa rozídu? Loui bude smutný, El bude smutná a ktomu bude Louis nasratý na všetky kurv*čky ktoré p*čovali do El a opustí skupinu , predsa, kto by znášal to že vždy keď si niekoho nájde, nájdu sa nejaké blbky ktoré do tej osoby budu p*čovať? Nikto... tak sa láskavo zamysli na tým čo trepeš *3*
    • asi jen závidíš... já ji taky nesnáším ale tohle je moc ....
  • ale jestly je tehotna tak ju nemam rada a ani nevim jak vas to napadlo
  • Holky a vy se fakt klidněte . Nenávidíte El ,protože chodí s Louisem a přitom ji ani neznáte. Já taky nejsem zrovna nadšená že Louis a El jsou spolu , protože ho mám ráda <3 ,ale nenávidět ji to je fakt hloupý . Možná má nějaký chyby ,ale nikdo není dokonalý .
  • eleanor je opravdu z trojčat vy pí*i a není to modelka
    • A ty si pííča nebo co ?! Ku*va už mě neserte ! Podívejte se do záznamu dětí kdo se narodil 16.7.1992 v Manchesteru ! Je třam jenom Eleanor Jane Calder žádna Tina nebo bůh ví kdo ! Smiřte se s tím! ELOUNOR IS REAL !-__-
      • *Je tam
  • Nevim proč s ni delaji takový idol. Jako bez urážky, ale ona je slavná jen tím ze chodi s Louisem. Je pěkná, ale nebýt louise tak je to neznámá holka
    • vaness123v
      Je to modelka brouku :* Proto je to takový idol ;) *14* *14*
    • Ewiksouis1D
      Naprosto s tebou souhlasím... vůbec mi to nedává smysl...
  • To by mě zajímalo jak vipada bez MAKE-UPU Muuhhuuhehehehe...... Taková OBLUDA *5*
    • Ona make-up vobec nenosi ;) iba tak špiralu a znahodou je velmi krasna :)♥
      • Nejsem v téhle Larry-hádce nijak zaujatá, ale upřímě fakt nevím co na ni všichni vidí.
    • Rozhodně líp jak ty s make-upem. ;)
    • Jo? To by mě zajímalo jak vypadáš ty bez make-upu.. Určitě krásně , že?! Já myslím, že ne , tak laskavě drž tu svoji nevymáchanou držku, ty namyšlená krávo ;) nechápu jak vám může dělat dobře navážet do druhých ... Dokazujete si tím něco ? Zvyšujete si tím sebevědomí ? Bože , zamyslete se nad sebou, než něco napíšete nebo řeknete..
      • Hlavně se nezapomeň zamyslet taky ty nad sebou než začneš ostatatním nadávat a navážet se do nich za jejich názor *3*
      • Ty drž hubu hlavně že jsi chytrá jak rádio co , ty se do druhych navazet muzes co si anglicka kralovna.
      • ja make up zatim nenosim
        • jmenuju se anonymka (jenom sem si delala srandu z naivnich fanynek matyho b)
    • dobre ty *3*
  • Máš pravdu Es 4ever *3* *3* *3* *3*
  • Mě přijde Eleanor milá a myslím si že se k Louisovi hodí. Moc jim to spolu sluší.
    • Pfuj, Pfuj, Pfuj !:-P
  • nepripada vam v galerii na 47 fotce jako miley cyrus
  • jaj tyvole kdyby jste se trochu angažovali v novinkách tak víte že spolu nechodí minulí měsíc toho byl plnej face a jejich oficiální stránky takže teď zase promiň ty Gila ale já brečim z tebe a ze všech ostatních co si myslí že spolu chodí
    • diky za zpravu ,ale vubec nevim komu mam verit nejradsi bych jela do londyna a zeptala se nekoho ,ktery je vic v obraze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit