Přejít na výpis diskuzí

Eleanor Calder

OSOBNOST 15.2.2013 
450 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *16* *16* *16* neznasam EL
    lebo milujem louiho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Louisová přitelkyně je skvělá *3* *3* *3*
  • Náhodou je hezká a hodí se louimu *4* *4* *4*
  • Podle mě je namyšlená a Louis si zaslouží lepší *14* *16* !!!!!
    • I kdyby si jinou našel tak se ti nebude líbit *7*
    • Bíbí- např. tebe?
  • podivejte holky jsme DIRECTIONERKY a ty by meli drzet pri sobe a kdyz rikate neco takovyho vzdyt tim netrpi jenom Eleanor ale i Louis a myslim ze kdyz jsou kluci stastny tak jsme i my ne?? tak ji nechte bejt jaka je hlavne ze se maj radi tak nereste takovydle kraviny jako jesli jsou zasnoubeni nebo jesli je fake je to jeji zivot VY TAKY NEJSTE ZROVNA NADSENY KDYZ VAM TREBA MAMKA PROHLIZI VECI to je uplne to sami tak to nechte a budte RADY S NIM *3* *3* *3* *4* *4* *4*
  • Bože lidi , neumíte si prostě přiznat , že Louis s ní chodí.. Ne oni nejsou kamarádi. Proč mu sakra nepřejete taky trochu toho štěstí ? Myslíte si , že kdyby chodil s Harrym , tak už to snad dávno přiznali ne? Myslím, že by se vysrali na to co jim někdo nařídil a veřejně by řekli , že spolu chodí.. A udělali to? Ne, takže je jasný, že Louis chodí s El. Jen jí závídíte jak ke krásná a proto ji hejtujete. Proč se Directioners rozdělili na LS a ES? Kvůli vaší blbosti a tomu , že Louisovi nemůžete dopřát trochu štěstí. Kravky jste
    • Mooje řeč...nechápu directioners co si vymýšlí že je Larry...protože Larry není!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu proč Louisovi nepřejete že chodí s Eleanor, protože oni spolu chodí a jsou spolu šťastní...
      A taky nechápu proč se navážíte do Eleanor když jí vůbec neznáte...já ji taky sice neznám, ale věřím Loisovi že je to dobrá holka protože jinak by s ní asi nebyl...
    • Jasně, LS jsou zase za nejhorší :D ;)
    • Hele nejaky lidi sou tady treba monhem hezci nez je ona a to by znamenalo ze ji nezavidi. to by me dost zajmalo jek vypadas ty. a pritom je vyhnana MAKE UPEM ja tomu verim. a stejne je to d*vka zasrana!! ja ji treba vubec nezavidim protoze sem za sebe rada ikdyz sem stejne trochu hnusna.ona neni nic ona jenom sla s LOUEM na modni prehlidku a od te doby z ni vsichni delaj modelku.vem si to k srdci......
  • Hej vy jste tak vypatlaní že to až bolí... Jak mužete ku*va napsat do povolání Louisovo přítelkyně, když už tak Louisova!!!!! Jsem LS ale nechápu jak to bylo myšleno to Louisova přítelkyně... Jestli jste to mysleli jakože jí hraje a dělá pro Modest, tak to je potom Ok... :D a sorry ;)
    • ano tak to bylo myšleno :) *4*
    • A zapomnělas dodat, že se objevila její čtvrtá, naprosto identická sestra ;);):P

Bože tohle už je fakt na psychinu.
    • Bože ty jsi ale ..(nenadávám), jak chceš, mel si to svoje, kecej di to dokolečka dokola, když ti to dela dobre a cítíš se pak chytre a lip..
  • jak to , co ????????????????????????????????????????????????????????,
  • Na 110 fotce jí to sekne *3*
  • Nevím, ale není mi moc sipmatická *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit