Přejít na výpis diskuzí

Eleanor Calder

OSOBNOST 15.2.2013 
450 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ewiksouis
    Eleanor je fake a . prostě je, tak se s tim smirte! copak je normalni ze se se svou dvojnici strida u louiho? fake!!!!!!!!!! vubec se neschováva pred focenim a tak... takze O.Y.E.A.T.T.
  • jak co
  • Louis není s Eleanor štastný ... El s ním chodí jen pro prachy a slávu !!!!!!!!!
    • Správně :-) :-) !
  • Myslím že o těhlech konverzacích že Louis je s Eleanor strašně štastnej jsou jen výmysli *16* a ted ta aféra s tím že má El dvojče !!! proč tady neřešíte tohle !!! jste fakt magoři a myslím že tady řešíte úplné blbosti !! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Eleanor je fake!!!!!!!!!!!!!!!!!!! copak to nevíte...
    • já s tebou souhlasím. Těch ''Eleanor'' je už trochu moc, je to celkem viditelný
    • Jestli je Eleanor fake tak ty si taky fake a nebo úplně vypatlanej člověk,jenom závidíš,ře nejsi jako ona!! A i kdyby byla fake (což není) tak je stokrát lepší člověk než ty!!
      • http://www.youtube.com/watch?v=uGZS4mrycDM tak co?
  • Zkuste napsat do google vyhledávače: Christina Calder, Talisha Calder,Gretchen Calder a pokažde se vam na obrazovce objevi ta sama (podobná)Eleanor Calder... tak co?
    • Jo ale EL má dvojče Tinu jen to nikde neříká!! *2* *1*
    • skusila a je to pravda *3* *3* *3* *3* *3*
  • Jinak jste uplně normální :?:O
    Nevím kdo tu má blechy a breberky čižeco ale eleanor a louis se mají rádi tak to pochopte jasný vy mrdky jedny haterský
    *16*
    A klidně mi napište na fb ráda vás zesměšním osobně
  • hej,ale mohli byste toho please nechat? Sice ji nemám moc v lásce ale tohle...

CHUDÁK EL !!!!!!!!!!!!!!
    CHUDÁK LOUIS !!!!!!!!!!!
  • Hej, ale mohli byste toho please nechat? Sice ji nemám moc v lásce ale tohle?

CHUDÁK EL !!!!!!!!!!
    CHUDÁK LOUIS !!!!!!! *3* *9* *10* *14*
  • Hel oni jsou s Louisem zasnoubení? *8*
    • fakt??Napište mi jak to vííte!!!
      díky *7*
    • Ne nejsou. Je to tam chybně napsaný -_-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší