-
Bože, vy to tu řešíte a rozebíráte, jako kdybyste o tom rozhodovaly, proč toho nenecháte? LS si myslí to a ES zase něco jiného.. ale pořád se navzájem přesvěčujete a dohadujete, že VY máte pravdu. A jak to víte? jste s nimi snad mluvily?? Když se nebudete navzájem provokovat tak každý bude OK. Důkazy typu ,, na fotce je to jasné" žádné důkazy nejsou, tak uvidíme, ale do té doby by se to snad dalo vydržet v klidu.. Stejně když pujdete na koncert, tak nebudete řešit jak se na sebe podívali, ale budete tancovat, zpívat a užívat si, že vůbec přijeli do takové díry jménem ČR.!!! *3*
-
nechci se hádat, ale když má teda to dvojče tak jakto, že o ní není záznam.. v roce 1992 se v anglii ani walesu žádná christina calder nenarodila, http://www.genesreunited.co.nz/search/results?sourcecategory=life%20events%20(bmds)&collection=births%20utf0026%20baptisms&datasetname=england%20utf0026%20wales%20births%201837-2006&firstname=christina&firstname_variants=true&lastname=calder&birthyear=1992&birthyear_offset=2
El tam najdete ale Christina tam prostě není -
Ta kr*va jedna! Sebrala mi mýho manžela! A za to bude pykat, ču**a jedna hnusná!
-
-
N a Louise můžeš zapomenout s takový slovníkem a chováním!!!
Bye Bye!! *10* -
Annie Tomlinson - Ty si myslíš že by tě Louis někdy chtěl?! Nemáš ráda nikoho s kým Louis promluví. El a Louis se k sobě hodí. A mimochodem podle toho jak se chováš by o tebe Louis ani nazavadil!
-
-
#NOH8 ale proč je na osobnostech když nic nedokázala? Není modelka,zpěvačka ani tanečnice..
-
-
Protože hraje už tři roky film jménem "Elounor" :DD
-
Twl vzdyt je to modelka!
-
-
Aha, modelka, jasně, pošli mi fotku z nějakýho focení. (y)
-
-
to by jsi nesměl(a) být úplně blbej/blbá a trochu hledat. myslíte, že oni to mají jednoduchý? všude mají za sebou média. Je mi z tebe na nic, měl(a) by sis to zkusit. Ale to bys musel(a) mít aspoň nějakej talent kromě pomlouvání a závisti. Je mi z tebe na nic.
-
-
-
1.hrála ve filmu
2.Dělala modelku pro Hollister
3.A modelka je na částeční ůvazek *3* -
-
1.hrála ve filmu
Jo a v jakým? :DD
2.Dělala modelku pro Hollister
Loui sám potvrdil že nedělá ale že by mohla.
3.A modelka je na částeční ůvazek
Jen že jsem jí na žádných předlídkách,fotkách ani tak neviděla;)
-
-
-
Eleanor je úžasná holka :3 Mám jí strašně moc ráda a je krásná.S Louisem se k sobě hodí :) A DIRECTIONERKY který by jí zavraždily tak se klidněte ;) Louis pomalu ani o vás neví a milioooon holek ho taky chce -_-
-
Co se týče Larryho tak me připadá roztomilé když si predstavim jak je Harry pritulenej na Louisovi, hodně by jim to spolu sluselo:-) :-) :-) :-*
-
-
ALE JINAK BYCH GAYE STŘÍLELA!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
Taky si myslím, že jsou s Louisem skvělý pár.
-
-
že jo *3*
-
-
Holky, vy všechny byste se měly uklidnit a jít předvádět ten svůj "hezký" slovník někam jinam.
El NECHODÍ s Louim, není pro něho ta pravá, nehodí se k sobě.
Takže radši zavřete huby a běžte si hrát ven. Bude to užitečnější, než když budete nadávat na holku, která s Louim nemá skoro vůbec nic společného.
Ahoj a nazdar,
Larry shipper. xx -
-
Kdybys Louise měla alspon trochu ráda, tak bys měla mít radost že je štastný, on má El rád, tak jí nech už konečně na pokoji! PS: Úplně miluji ty dětský faninky, který nemaj rádi každého kdo se na ně podívá! Jo a já mám kamarádku která jí taky moc ráda nemá, ale říká že se ks obě hodí, tak nevim co tady nacvičuješ.
-
-
Jak víš že má Eleanor rád? Co když má rád Harryho? *3*
-
-
Jsi si jistá že El Louise nemiluje neboco? to jim tak závidíš? t\ jsi asi nikdy nepoznala pravou lásku co?? přestan se do El a Louise navážet
H
Nazdar
Eleounor shipper *13* *16* *12* -
-
Omg, nejdřív se to nauč psát a pak kecej takový blbosti. Píše se to Elounor ne nějaký Eleounor.
-
-
ses si nejak jisty/a ne?
-
-
Nechápu proč se tady všichni hádáte jako blbí. Někdo je ES a někdo zase LS.
I kdyby měli nějakou smlouvu tak vy jim do toho nemůžete kecat. Nikdo z vás. Já si myslím, že nikdo prostě lásku předstírat nemůže. Nemyslím si, že by El byla tak chudá aby si takhle uboze musela vydělávat a mohla by být s někým koho by upřímně milovala a tohle by jí nestálo za to aby byla několik let nešťastná. To by nechtěla i kdyby byla mrcha. Tak už se vykašlete na ty hádky a konečně se chovejte jako lidi. *3* -
i kdyby si louis nasel jinou holku tak by se vam stejne nelibila tak ji nachte bejt. jste debiln9 nebo co.
-
-
Já ji mám docela ráda, přece jenom je to taky Larry Shipperka ^^ Omyl. My nechceme, aby si našel jinou holku, my chceme, aby už Eleanor skončila smlouva s modestem, zlato :*
-
je to proste st* tka , co ti budem povedat
-