-
No jasně hele, to dítě bude hnusný po ní.. *16* *16*
-
-
?!! si děláš srandu, že?! krávo, jak tohle můžeš proboha napsat?!
-
Kdo je pro tebe hnusný??!Krávo závistivá!
*8*
-
-
Nic proti, ale nechápu co na osobnostech dělá Eleanor, když žádná modelka a ani herečka nebo co to tam má napsaný není. Prosím, hlavně mi tady nepiště, že modelka je když jsem s ní žádnej pohotoshot ani modní přehlídku neviděla. Jestli vy jo, tak poprosím o zaslání. Eleanor moc nemusím, ale jejich vztah s Louisem respektuji a i když je on šťastný, tak jsem šťastná i já! #IDontlikeElounorbutirespectit
-
-
Souhlasím na všechno, až na tu poslední větu. Loui s ní šťastný není. :)
-
-
jak to víš??? *13*
-
-
Zastánkyně Eelanuor, podívejte se, jak se chovají když si myslí že nikde v dohledu nejsou kamery !!!!! Eleanuor není real !! A nejsem Larry shippers, El je mi prostě nesympatická !!!
-
-
-
El pracovala jako modelka pro Hollister
-
Neznamená, že když si neviděla žádnej photoshoot ty, že El není modelka. Proč by být nemohla. Vysoká, hubená, hezký rysy, nádherný vlasy a tak... Nevidím jedinej důvod proč by nemohla být modelkou.
-
-
El je normální krásná holka a nechápu co proti ní někteří mají. Zkuste se vcítit do její kůže. bylo by vám příjemný kdyby o vás všichni říkali, že jste jen najmutá přítelkyně pro Louise Tomlinsona? Líbilo by se vám kdyby vám lidi přáli smrt, nadávali vám atd... Myslím, že ne takže byste se s tím mohli už konečně trochu uklidnit!!!
-
-
Uklidnit by ses mohla i ty. Přestaň LS házet do jednoho pytle. Třeba já bych Eleanor smrt nikdy nepřála a stydím se za ty, co to dělají.
-
Nikdo jí smrt nepřeje, takže keep calm. A ne, NELÍBÍ se nám, když vy přejete smrt nám.
-
"vcítit do její kůže" promiň to neumím :ú nikdy si mě jako fake přítelkyni nikdo nenajmul :/
-
-
Sakra už by vás měl fakt někdo praštit (LambertGirl) kde jsi LambertGirl přišla na to že je najatá, znáš jí?? nebo ti to snad řekl ten co jí najímal? nebo jak si můžeš být tak jistá!!! nikdo to na 100% vědět nemůže, a jestli tvrdíš, že ty jo, tak jsi husa!! sice tě neznám a ani nechci, ale už jen z toho cos napsala, chápu, že tebe by si asi nikdo nenajmul ani jako nevím na co!! a Louis už vůbec ani kdyby ses do El převtělila :P
-
-
a tebe nikdo ze ty jsi kralovna ne..r mne fakt mne ne.. r *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *10* *10* *10*
-
-
nejdříve se nauč psát!! :P a královna nejsem nebo o tom nevím :P ale nejsem natolik vypatlaná jako někdo!!
-
-
Btw, psala jsem to ze sestřina pc, takže je tam její nick (:->), čímž se ti omlouvám zlato
-
-
-
-
bylo tam ZKUSTE! jestli sis toho nevšimla a pokud si myslíš že by kdyby tě Louis znal tak s tebou chodil??????? jestli jo tak jseš fakt najivní blbá kr**a!
-
-
snazis se jen o to aby ti vsichni davily like ze huso *16* *16*
-
-
a ty se sklidni zoe!!!
-
-
-
eleanor fetuje *3*
-
neco vam reknu na osobnostích jsou kraviny a lži pulka s toho nejsou pravda *7* *8*
-
Nenávidim ji, něco me na ni nesedí. Beztak s nim chodí jenom kvůli prachum a beztak si kupuje věci za jeho peníze!!!!!!!! :-( :'(
-
-
i kdyz nechapu proc s ni chodi kdyz je eleanor jak spendlik ,kdosi s moji tr rikal ze je anorekticka podivejte se na google obrazky eleanor calder and sophia smith na tom obrazky je ale charrlote toml.a ona, opravdu velmi divne mozna je opravdu modelka a neco vic *9* mas Sandro pravdu ,ze ho bere o penize
-
-
KUJU *3* *4* *4*
-
-
a víte co změnila jsem názor taky si myslím že má louie kvůli penezum víte že chodila se všema 1D? dě**
-
-
ale proč chodila se všema 1D já to nechápu a proč loui zrovna mohla si vybrat justina kdo tady má rád justina já ho nesnáším *16* *16*
-
-
opravdu chodila s kazdym ???????????????odepis pls
-
-
jo tak běž na google obrázky a napiš tam eleanor calder a napiš tam členy 1D a máš to
-
-
diky kuknu *3* *3* *3* *4* *4*
-
chodila se všema kromě liama sorry
-
-
-
-
Děkuji konečně nejsem asi jedina:-) :-) :-)
-
-
-
Vy si stále neuvědomujete , že kdyby byla Eleanor jen nějaká náhražka tak by si managment nikdy nemohl dovolit použít dvě dívky , které by byli v něčem odlišné. Já nevím jestli jste tak vypatlané nebo tak nedospělé ! Měli by jste už trochu racionálně přemýšlet a ne stále jen to svoje. Snažíte se najít kdejakou blbost , která ukazuje to , že El a Louis nejsou opravdu spolu. Toto video je na vaší debilitu přímo PŘESNÉ! http://www.youtube.com/watch?v=JANYVj6si3U
-
-
to video je nej :D :D a LS tak si jděte na LS stránky :P
-
proč je tam odkaz na zerrie? ty sou okey
-
Přesně! miluju tě!! *1*
-
-
vsechny mate pravdu ale kazdy si eleanor predstavuje jinou louis ji ma rad jaka je a zadne nadavky se k ni nehodi tak toho prosimvas nechte a budte schopni to pochopit *4* *16* *4* *16*
-
-
Sorry, to asi nepochopíme..... :(:D
-
-
hele tys to asi nepochopila
-
-
-
A kde to zase kdo slyšel že je těhotná? to je absolutní blbost tohle
-
-
Jo!! a navíc to nemáte potvrzené, takže klídek, jo? Jo a kde má El vztahy?!
-
-
JÁ osobně mám Eleanor strašně ráda je krásná,moc jim to s Louisem sluší a moc jim to přeji!!!Já ji beru jako Vzor v oblíkání .Nemyslim si že je FAKE a i kdyby byla tak se na to nic neznění pořád bude krásná A hezky Se oblékat.Kdybyste věděli kolik celebrit má tajností,tak proč řešíte zrovna jí,která vám nic neudělala!!!Nedokážete si představit pod jakým tlakem musí žít když tohle oní tvrdí velká část Directioner.Vám by se s tím taky nežilo moc dobře!NECHTE JÍ BEJT stejně NIKDY s LOUISEM nebo ským koliv z 1D nebudete chodit!!!Možná jo ale pochybuji!!!! :L
-
-
Obléká se jako moje babička. O.o
-