-
Některé komentáře nechápu kluci nemusí přece chodit jen s holkama, ktré jsou slavné klidně by mohli chodit s některou z vás. Chci tím říct že můžou chodit s kámkoiv aniž by byl slavný nebo ne. A k těm komentářům nemysle jsem jen tady ale úplně všude ;):)
-
to už jste si nemohli vymyslet smysluplnější volovinu, než že má dvojče..to už jste si rovnou mohli vymyslet že na každém kontinentu má klon.! když jí nemáte rádi tak tu nechoďte, klidně si myslete, že je s ním jen pro prachy, vaše věc, ale třeba já si to nemyslím a mám pár Loui+ El ráda. a nikdo nemůže vědět jak to mají oni dva..
-
ona si ho vzala mrcha
*10* -
-
ona si ho nevzala nebo jo
-
-
Vi ste pipky
-
a nevím proč tam je napsany že El váží 100kg
-
-
protože ti co to píšou jsou závistiví idioti
-
-
Nemám jí moc ráda, ale pokud je šťastnej Loui tak jsem šťastná i já. Zdá se mi blbý jí nenávidět. Představte si sebe na jejím místě. Taky by jste nebyli rády, kdyby vám záviděly nějaký hloupý husy. *3*
-
Lidi zklidněte trošku hormon .
Jen pro info. Smlouva s modestem měla končit roku 2013 ale byla prodloužena až do roku 2016 ..... A jen nikdo o nich nic pořádně nevíme ... netušíme co si myslej takže nemůžeme říct kdo je do koho zamilovanej můžeme pouze tipovat...Jo a Hazza bude mít 22.02.2014 projev ..... 'The bromance line is crossed, when you look into they their eyes with so much love your soul feels it.' - Elton John....
Tak jenom jestli si to někdo přečte tak bych prosím nechtěla někoho tím urážet i když se to určitě stalo...... jestli k tomu máte něco tak čekám odezvu.... -
CO kdybyste vy všichny jsem už přestali psát ty P*čoviny.
!!!!!
ffwcio! :/ *6* -
To si říkáte fanynky, když nadáváte na Eleanor a holky kluků z 1D. Místo abyste jim přáli, že mají holku se kterou jsou šťastný. A jak na 100% můžete vědět, že se nezasnoubili, osobně si taky myslím, že je to blbost, ale přála bych jim, aby se jednou zasnoubili, pochybuju že nějaká z vás se s nim znáte a máte potvrzenou tuhle informaci přímo od něj. A taky těch keců, že je Eleanor fake, jen závidíte a plno z vás by chtěla být alespoň z poloviny tak hezké jako ona. 1D nestojí to takový uječený, zakomplexovaný "fanynky" jako jste vy.
-
-
Závidíme? Aha, jasně. My jen máme narozdíl od vás oči a vidíme, že Louis s Eleanor spokojenej není. :)
#LarryShipperForever -
-
Moje řeč LarryForever, Eleanuor podle mě není real ;).
-
-
Plně s tebou souhlasim!!!!! A děkuji že jsi to napsala!! :D
-
Nezasnoubili se byl to jen drb, ale snad jednou *14* Eluonor forever <3
-
Já jim to taky přeju, ale co když vážně existuje nebo spíše existoval Larry? Tak by jim v tom případě musela Eleanor zničit vztah ne?
*9* -
Moje řeč :)!!!!! *3*
-
-
Kdyby se Louis s El rozešli tak proč by potom spolu byli na svatbě Louisovi mamky??? *3*