Přejít na výpis diskuzí

Eliška Bučková

OSOBNOST 1.2.2008 
273 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta holka jestli nezačne jíst, tak špatně dopadne. Velká hlava proti tělíčku a fanatický lesk v očích....to už je trochu moc!
  • Ta na nic nepříjde, nemá na to mozkovou kapacitu. *2*
    • na co přídešty *4*
      • Třeba na to, že přijdeš ty se píše zvlášť a s j. *4* *2*
    • *2* *2* *2*
  • Eliško vzpatuj se. Podivej se na fotky před 4lety kdy si vyhrala miss a podivej se na fotky ktere jsou aktualni. Dej si je vedle sebe a porovnavej , treba na neco příjdeš
  • V televizi řekla, že bude volit Schwarzenberga. To by mi nevadilo, jo, ale důvod, proč ho bude volit je k popukání. Prý proto, že není komunista. A Zeman je komunista? A odkdy?Chytrá taky není Pokud bere levici jako komunismus, pak tedy berme pravici jako fašismus... vidíte tu absurditu?
    Sám podporuji spíše pravici,ale někdy nestačí odsoudit jen podle stran, někdy je potřeba podívat se na věc detailněji.
    Takže Eliško, když někoho podporuješ, v tomto případě pana Schwarzenberga, tak si zjisti podrobnější informace, proč ho podporuješ.
  • Jo, vypadá příšerně. Možná její rodiče už litují, že ji přihlásili do téhle soutěže a jsou tedy nepřímo zodpovědní za to, co se s dcerou děje. Křesťané!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • Pitomé.... Argumentovat křesťanstvím... Kdy lidi dostanou rozum :-(((( achjo
  • Tak jsem viděla její nejnovější foto - obří hlava, drobounká, vyhublá postava. Velký nepoměr hlavy s tělem. Není to náhodou příznak anorexie nebo bulimie?
  • Část jejího životního mootta:..buď svá...,jí není zrovna podobná.
    • moje řeč...
  • Tak tady se jen potvrzuje, jak povrchní ta slečna je... Od Noida dostala super dárek *1*. No já bych se z takového SUPER dárečku zbláznila :-)
    http://www.super.cz/18362-tomu-neuverite-tenhle-neskutecny-vanocni-darek-dostala-eliska-buckova-od-sveho-noida.html *1* *1*
  • Když si odmyslíte všechny její plastiky, liposukce, přidělané vlasy, řasy, nehty, solárka apod, tak zjistíte, že je to obyčejná holka, je to smutné, jak se někdo nechá plně ovládat svým zjevem, špatně skončí holka, když už v 22 chodila botox a podobně, stačí se podívat na její fotky (někde jde vidět před par lety znatelně vrásčité čelo, teď už ho nemá), tak nevím co chce dělat v 40 letech, to bude mít za sebou už tak 100 plastik, na moje slova dojde..
  • Taková to byla krásná a sympatická holka... Teď mám pocit, že už jí ten nedostatek jídla leze na mozek....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit