Přejít na výpis diskuzí

Eliška Bučková

OSOBNOST 1.2.2008 
273 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: cooooooože ?

Musím ti dát za pravdu, že Monica i Norkys jsou fakt překrásné a v porovnání s Eliškou jsou fakt smyslnější a přirozenější. (Jenom v neprospěch Minici hraje její věk...) Ale Eliška má naprosto nádherné velké oči, rty nejsou ani přinejmenším úzké (řekl bych dokonalé, Norkys je nemá o nic plnější), nos je úplně v pohodě, nelíbí se titěrné nosíky, jako má již zmiňovaná Veronika Pompeová, trochu výraznější nos přidává dívce na ušlechtilosti a osobitosti (no to je můj názor....
    Uznávám, že má moc tenké obočí, to máš pravdu. No, uši má asi fakt odstáté, ale umí to výborně maskovat, takže to člověk vůbec neusí vědět (ale je fakt, že to nodpovídá ideálu). No a anorektička - tos asi nikdy žádnou neviděl, že? Kdyby měla trochu větší prsa, bude její postava z mého pohledu dokonalá. Ona i ta výška hraje svoji roli a vysoká a kyprá holka - to by působila celkově moc mohutně.
    Ale sem rád, žes oponoval konkrétníma holkama, nejen řečma okolo...
    Stejně si myslím, že má účast přinejmenším v TOP 10 na Miss Universe jistou.
  • cooooooože ?

ideál krásy ? No nevím.Podle mně je ideál krásy smyslná žena ,co vypadá například jako jako Monica Bellucci nebo Norkys Batista,a ne nějaká zmalovaná děvčica bez ženských tvarů (tím nemyslím,že se mi líbí nějaká slonice,ale ženská co má krásná prsa a zadek do tvaru srdce je fakt sexy)Eliščina postava je postava průměrné anorektičky a její obličej hezký není,vyrvané obočí,úzké rty,divný nos a ušiska,kterými by mohla chytat satelit *9*
  • sorry Eliško

Mně vůbec nepříjde krásná,je taková no spíš umělá.S některými krásnými misskami,co tam kdy byly a hlavně s VERONIKOU POMPEOVOU SE NEMŮŽE ANI ROVNAT.To ta Hadašová je větší kočena
  • Re: ...

Dobře, není to ten typ jako třeba Terza Maxová, která vypadá naprosto výjimečně, ale z ostatních missek ... je třeba Monika Žídková, Jana Doleželová, Taťána Kuchařová, Kateřina Sokolová, Lucie Hadašová zajímavější - to ani náhodou!!!
    Vítězka celostátní soutěže krásy by měla odpovídat vkusu a estetickým měřítkům většiny, takže Eliška je ideální královnou krásy.
    Schválně by mě teda zajímalo, která naše miss se vám, kteří Eliščinu krásu zpochybňujete, líbí víc. Podle mně se s ní může rovnat snad jen Ivana Christová (předtím, než přibrala...)
  • Re: Re: je dokonalá!

Tak to bych taky chtěl bydlet tam kde ty, Witasi!
    Rád bych ty krasavice chodící po ulici v tvém městě viděl...
    No, každý máme jiný vkus, že? ale stejně absolutně nechápu, že se někomu nelíbí...
  • ...

není ošklivá,ale je strašně nezajímavá
  • Re: je dokonalá!

nejkrásnější žena vůbec ? no to určitě,vyjdu z domu na ulici,a uvidím hned 10 hezčích
  • Re: je dokonalá!

Máš naprostou pravdu
  • je dokonalá!

Eliška je pro mě jednou z nějkrásnějších žen na světě vůbec! Je naprosto dokonalá - ztělesnění ideálu krásy!
    A kdo říká, že není krásná a nedej Bože asexuální, by asi měl začít přehodnocovat svoji orientaci...
    Dívky z celého svtěa na Miss Universe 2008, třeste se! *14*
  • Je to kočka !

Je to kočka, konečně krásná Miss, přeju jí to !
  • Česká Miss 2008

Taky jsem fandil, mrkání jí šlo *3*
    Je to *4* s *5* v těle! Jen vtip *1*
  • Miss ČR 2008

Mocinky moc jsem to přála Elišce Bučkový a taky to vyhrála....Fandila jsem jí *3*
  • Miss ČR 2008

Právě se vyhlašuje šest postupujících finalistek.Doufám že tam bude Eliška *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit