-
Eliza je nej.
Je to nejlepší herečka na svete.zbožnuju ji. *4* -
-
Re: Eliza je nejhorsi
je to nejhorsi herecka na svete.nenavidim ji(to je ona) *9* -
-
Re: Re: Eliza je nejhorsi
jeeeejda tak to je moc to je moc to som nevedel že este žiju aj takýto trápny ludia =D no výsmech *1* *1* *1* ...Eliza je super
-
-
-
nejkrásnější baba,kterou sem kdy viděl...co bych dal za to vidět ji ve skutečnosti...chjooo...život je krutej... *9*
-
sorry
Asi sem to trochu přehnala stěma nadávkama a tak :SORRY:.Popravdě byla jsem dost naštvaná ale Eliza není tak špatná ale někdy je zase namyšlená na prostě herci a herečky. *7* -
:-)
všechno nejjjjjjjjjj -
Omlouvám se všem fanouškům,
ale vždyť neumí hrát! Používá jenom dva standardní výrazy - slečna drsná a slečna ukřivděná. *9* -
-
Re: Omlouvám se všem fanouškům,
A kdo je podle tebe super herec a herečka ptám se jen tak.Fakt nekecám. *7* -
-
Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,
László Fáy, Vincent D'Onofrio, Dana Medřická. -
-
Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,
Docela koukám protože, jsem si myslela že řekneš něco jako Brad Pitt atd.Máš docela dobrý výběr na herce a herečky. Jo a když jsem u toho v čem hrál ten László Fáy. *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,
Stačí se podívat na jeho profil. Hrál v několika maďarských filmech a seriálech. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,
Jo tak já se podívám
-
-
-
-
-
-
Peju vsechno nejlepsi, Eliza Dushku. Miluju Ji, je to skvela herecka /a krasna/ a Celebrita. Ne jak ty nase "celebrity" z Ordinacii, VKV, Panelakov a pod. zumpy.
PS Do pixi at tahnou soucasne "celebrity" -
Happy Birthday *4*
-
Taky jí mám rád, hezká herečka a dobrá, ne jako fakt ty naše současné celebrity z Paneláku, Búrlivého Vína, Ordinacích, Ulicích, Gymplu, Cest Domu 1 - 3 a podobnej žumpe
-
všechnoo nejnejnejlepší
-
Happy birtday *1* *5*.