Přejít na výpis diskuzí

Eliza Dushku

OSOBNOST 31.12.2006 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eliza je nej.

Je to nejlepší herečka na svete.zbožnuju ji. *4*
    • Re: Eliza je nejhorsi

je to nejhorsi herecka na svete.nenavidim ji(to je ona) *9*
      • Re: Re: Eliza je nejhorsi

jeeeejda tak to je moc to je moc to som nevedel že este žiju aj takýto trápny ludia =D no výsmech *1* *1* *1* ...Eliza je super
  • nejkrásnější baba,kterou sem kdy viděl...co bych dal za to vidět ji ve skutečnosti...chjooo...život je krutej... *9*
  • atsbts

sorry

Asi sem to trochu přehnala stěma nadávkama a tak :SORRY:.Popravdě byla jsem dost naštvaná ale Eliza není tak špatná ale někdy je zase namyšlená na prostě herci a herečky. *7*
  • dra

:-)

všechno nejjjjjjjjjj
  • tyret

Omlouvám se všem fanouškům,

ale vždyť neumí hrát! Používá jenom dva standardní výrazy - slečna drsná a slečna ukřivděná. *9*
    • atsbts

Re: Omlouvám se všem fanouškům,

A kdo je podle tebe super herec a herečka ptám se jen tak.Fakt nekecám. *7*
      • tyret

Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

László Fáy, Vincent D'Onofrio, Dana Medřická.
        • atsbts

Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

Docela koukám protože, jsem si myslela že řekneš něco jako Brad Pitt atd.Máš docela dobrý výběr na herce a herečky. Jo a když jsem u toho v čem hrál ten László Fáy. *7*
          • tyret

Re: Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

Stačí se podívat na jeho profil. Hrál v několika maďarských filmech a seriálech.
            • atsbts

Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

Jo tak já se podívám
  • Peju vsechno nejlepsi, Eliza Dushku. Miluju Ji, je to skvela herecka /a krasna/ a Celebrita. Ne jak ty nase "celebrity" z Ordinacii, VKV, Panelakov a pod. zumpy.
    PS Do pixi at tahnou soucasne "celebrity"
  • Happy Birthday *4*
  • Luky1987
    Taky jí mám rád, hezká herečka a dobrá, ne jako fakt ty naše současné celebrity z Paneláku, Búrlivého Vína, Ordinacích, Ulicích, Gymplu, Cest Domu 1 - 3 a podobnej žumpe
  • lovespikeandbuffy12
    všechnoo nejnejnejlepší
  • ondra742
    Happy birtday *1* *5*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit