-
Faaaaith
Je nej herečka..fakt bezva *14* *14* má pěkný vlasy *1* *1* -
všechno nejlepší :)) <3
-
podoba
s holkama jsem jen tak ze srandy začaly natáčet seriál Buffy. protože jsem jí hodně podobná hraji faith. *4* -
-
Re: podoba
jestli že si jí opravdu tak podobná jak říkáš tak tě lituju jestli že vypadáš jako chlap *9* *9* -
-
Hlavně že vy jste vyhráli Saturn Award, vyděláváte miliony a máte plno fanoušků...Ups, já zapomněla, to vy nikdy nedokážete. Běžte se bodnout, když neumíte ocenit tak dobrou herečku. A to, že je namyšlená? A proč by ne? Vždyt ona si to může dovolit a tou namyšleností vám nějak neubližuje, takže bych si nechala ty kecy, aby chcípla.:D
-
-
Re: podoba
HAHAHAH!!!!To já jsem Faith ajá taky chodím na hlídky a zabíjím upíry.vy,jste všici nuly!!!!! *5* *16* *8* *13* *10* *1* *1* -
-
Re: Re: podoba
zato že ty jsi jednička *15* *1* *15* *1* *15* *1* -
Re: Re: podoba
ty trapná krávo,abych ti nevrazila kolík do prdele *5* -
-
Re: Re: Re: podoba
PRO TRAPNOU Elizu dushku, obyčejně nejsem ta pomsty chtivá ale ty mě opravdu moc sereš a pro mi dovolte abych vám napisala svůj názor: SMRDÍŠ KRÁVO A CHCÍPNI *13* *10* *16* *8* !!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: podoba
sama si kráva ! *10* -
souhlas s tebou ´´ty co jí nenávidíš´´ máš pravdu je to namišlená kráva a doufám že brzo chcípne!! *8* -
ano velice souhlasim *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: podoba
opravdu není co dodat je to kráva namyšlená a smrdí a doufám že umře prostě opakování toho co řiká věčina co znám (celá třída můj kluk moje ségra a můj brácha a máťi s otcem řikaj že je ty filmy co natočej s ní stojej za nic!) *5* *16*
-
-
-
-
-
-
Eliza je skvělá herečka.. chtělo by to nějakej filmeček s dobrým hercem.. jako byl její kdysi True Lies.. kde si zahrála s Arním.. *4* škoda že tak super seriál Tru Calling není dotočenej.. začal se víc rozvýjet..
-
Eliz
Krásná žena *14* *14* *14* -
-
Re: Eliz
naopak je to hnusnej chlap !!! *13*
-
-
film nutnéééé
čao hele lidi nemá z vás někdo film úsvyt mrtvých s ní (soul survivors ) *9* je to nutnéééé -
<script>alert('a');</script>
<script>alert('a');</scrip t> -
Eliza v Buffy
Eliza je super, ale nejvíc jsem si jí stejně oblíbila v Buffy. Prostě se mi líbí její zlé já. *16* -
-
Re: Eliza v Buffy
opravdu nechápu lidi co na to můžou koukat ona je tak hnusná a blbá že jí nemůžu vystát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Eliza v Buffy
zato že ty jsi krásna a chytrá viď...... *1* *15* *1* *15* *1* *15*
-
-
-
aaaaaaaaaaaa
vsetko nja eliza *1* *1* *1* *1* *1* -
Prave sem se docetla,ze ma plastiku nosu a licni implantaty. Zajimalo by me jestli je to vazne pravda...
-
-
mohla by to být pravda protože podívej se jak vypada v 3 serii buffy a v dollhousu sice se člověk vyvíjí ale až takhle v obličeji bych neřekla
-