-
Povrchní znalosti ...
Ten, kdo vytvářel WEB o EP, se drží průměru našich žurnalistů.
"... Baskytarista Bill Blake?!" Nikdy jím nebyl! V dobách těchto začátků nebyla baskytara ještě natolik rozšířená, aby to byl běžný nástroj a Blake navíc tuto Fenderovu novinku bytostně nenáviděl.
Naopak na klasický kontrabas, který vidíme na autentických záběrech,hraje nenapodobitelně vitálním způsobem a tento zvuk téměř navíc supluje na prvních nahrávkách chybějící bicí.
Ostatně je známá historka z pozdějšího natáčení, kdy ve studiu po nevydařených pokusech s baskytarou doslova praštil a basový part na takto odvržený nástroj pak bezchybně odehrál zpěvák, který je tu terčem některých "hodnotitelů". -
Člověk Elvis
Nepatřím k nejmladším,ale písně,jejich projev i Umělcův život mne k mnohému a věřím,že správnému stilu života nasměřovaly.Elvis nebyl bůh,ani nadčlověk.Byl a je to GENIUS.Ovlivnil a bude ovlivňovat svými písněmi i svým životem stále mnoho z nás.Nás,kteří,když je jim nejhůř,tak přivřou oči a zaposlouchají se do hlasu a melodií jeho písní.A kdo jeho život jenom trošku zná, tak ví, že sláva (i bohatství ) jsou řehole.Byl IDOL a pro mnohé z nás vzorem zaslouženě zůstává.
Za svoji osobu i za mnohé generace Ti ELVISI děkuji!
MVV *5* -
-
Re: Člověk Elvis
Souhlas!!!
-
-
Elvis je král
Ahoj!
Pro všechny: Elvis byl, je a bude králem- navždycky!!!!!! Ti, kteří o tom snad pochybují jsou kreténi!!!
Anita -
Král králů
Elvis je prostě nejlepší a vždycky bude......prodej desek hovoří o všem...a Lisa Marie je taky skvělá *14* *14* -
mapů
No já Elvise nemusim vůbec,ale uznávám že ve svý době byl frajer. *5* .Říká se že je nejlepší zpěvák na světě,ale on neprodal tolik desek jako Míša Džeksn(Michael Jackson)M.Jackson má tu nejprodávanější desku v celé historii.Ale tady de o Elvise.Ale drogy fakt nemusel. *13* Proč ty skvělý hvězdy na světě musej vždycky dopadnout tak strašně! *10* -
-
Re: mapů
nezlob se na me,ale Elvis prodal nejvice desek na svete,a to i ted na dale se prodavaji jeho desky i po jeho smrti,tak ze tady pravdu nemas, -
-
Re: Re: mapů
Ja proti elvisovi nic nemam taky se mi libi jeho pisnicky..ae kolik tedaprodal nosicu te jeho nejprodavanejsi desky?? ja mam totiz dojem ze jackson opravdu prodal vice nosicu desky Thriller..a i kdyby ne tak ta elvisovo deska se muze prodavat dyl nez ta jacksonovo takze by to taky nebylo tak jednoznacny..ae tohle neni nic proti elvisovi..at je mu zeme lehka..preju hezky den.. *3*
-
-
Re: mapů
MJ byl ještě horší - s tou svojí změnou vzhledu..!!! *14*
-
-
30 rokov
bliži sa 30 rokov od smrti.
Vzpominame *4* -
rtc
je to hnusnej feták!!!!je král to jo na to měl ale já ho prostě nemusim a nikd sem nemusela.říká se že je nejlepší zpěvák všech dob ale já si myslím že to je spíš michael jackson *1* -
-
Re: rtc
fetak je MJ,a jeste ke vsemu pedofil hnusnej uchyl s upadlim frnakem.ten Elvisovi nesaha ani po kotniky,tak se vspamatuj.a vubec sem nepis *13* -
Re: rtc
pokud chceš tvrdit,že byl feťák, přečti si jeho životopis a nepapouškuj nevědomé
-
-
elvis je skratkasuper je to idol idolov
-
:-)
King -
jo je(byl)fakt super jeho muzika mě pořád dostává. *3*
-
-
Re:
je byl a bude
-