-
Re: Re: emily its best
Hele jestli věříš těm českejm žvástům,že Selena chodí se svým odčímem tak prosím.Ale laskavě ji tu nepomlouvej,protože ji ani neznáš... -
Re: Emily
Hele i když tohle je diskuze o Ems tak sem musím napsat že Mils tu roli dostala sama a ne kvůli tátovi...píše o tom ve svý knížce... -
Re: PŘÁTELÉ
jj je to ona...:) -
Re: Emilly
Jejda,to je ironie. Náhodou Ems je fajn -
emily je nejky
V HM je prostě užasná a w těch nových dílech je tk krásná boze tk sexy úprostě nemůžu z tý holky .... *4* -
prosíííííím
Mě taky ty fotky prosím:marketa4511@seznam.cz *14* *3* díky -
facebook
Ahoj hale nevite nekdo jestli má facebook? -
Re: Re: par dni
co už :D -
Re: par dni
To se mas cim chlubit -
par dni
jhaj je o pet dni starší než ja a asi tak o hodně peněz bohatši než ja :D ne nic proti je fajn herečka a je taky dost dobra. -
PŘÁTELÉ
podle mě hrála i v přátelích ..je to tenhle díl http://www.pratele-online.cz/8%C3%9 706-halloween/ ...ta malá kolednici se zvláštním jménem. Jukněte na to někdo prosím..jestli je to opravdu ona :) je tam kolem desátý..jedenáctý minuty :) *3* -
Emilly
Emily je super umí skvěle zpívat i hrát v hannah montana byla super *14* Má ji ráda -
Emilly
v HANNAH mONTANA byla super ale jak jsem četla článek že chce Miley Cyrus srazit na kolena tak jsem vměnila na ti názor *8* -
Re: ...<BeST...>
to máš naprostou pravdu -
filmografie
ještě hrála v 'soccer mom' to tam neni napsany ale je to film o fotbalu :) -
Re: emily its best
Cože?Demi Lovato ta zpívá příšerně ! *16* -
Emily
Emily je fakt nej.Je skvělá herečka a na konkurzu HM se snažila sama,neměla tam tatínka jako Miley.
Dobře zpívá a i když nehrála žádnou hlavní roli(kromě dadnapped) tak se snaží a celkem se drží. -
Re: Re: emily its best
no holt každý na to máme jinej názor. A právě tím jsme originální. -
závist
Nevím co tím chceš docílit.Jsi trapná jak stěrače u ponorky.Tohle je diskuze pro fanoušky.Taky by se ti nelíbilo kdybych,urážela tvoji oblíbenou hvězdu.Chápu,každý máme rozdílené názory ale,takhle se o ní vyjadřovat smajlíkama?Když,se ti nelíbí tak sem nelez.Chtěla bych ještě ostatní poprosit aby,se tady nehádali.Já vím i já se hádám,ale jetli chcete tak si to vyřidte mezi čtyřma očima a ne tady na diskuzích pro fanoušky.Chováte se jako malé děti.NIc proti *9* *9* *9*