-
Emily
S kym Emily chodí? -
Re: Emily Osment je super!
emily je bezva *3* škoda že je tak opomíjená je mnohem lepší než miley a je až 101. to si nezaslouží *9* -
Emily Osment
Emily je skvělá herečka i zpěvačka.A nevíte tu někdo s kým chodím?? -
Re: Emily Osment je super!
Oficiální stránky: officialemilyosment.com
Na konci léta by měla vydat novou desku. Není ještě určený její název ani přesnější datum, ale už vydala jeden officiální singl, na YouTube navíc najdete další dva.
Tady jsou dokazy:
Let's me friends (officiální singl)
http://www.youtube.com/watc h?v=kiiFc1huZIA&feature=fvst
One of those days
http://www.youtube.com/watch? v=ep8wReovCGk&feature=related
Unad dicted
http://www.youtube.com/watc h?v=XCdCSbEkVr8&feature=related
Do ufám, že vám všechny odkazy budou fungovat ;)
Pa, Vaše LittleSonny -
Emily Osment je super!
Ahoj všichni! Emily Osment je moje nejoblíbenější herečka a zpěvačka! mam ji radši než Miley Cyrus,proste ona je u mě na prvním místě,skvěle hraje ve všech filmech a všechny jeji pisničky sou užasny!!!! Nevíte na ni nekdo kontakt krom adresy?????????? nejakej oficialni web a tak??... znam jen emilyosment.org atd... no mam ji strašně rada! Byla bych rada kdyby davali do brava a do časopisu vic veci o ní!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Moje nejoblíbenejší hvězda! Mám ji jako vzor! :) -
joj
no Emily je upe brutus herecka :D...já to mu neverim co pisou ze ce miley srazit na kolena ale cetla jsem ze Miley se bude vdávat a že jí nebaví hrat hannu monntanu takze prej toho chce zrejme nechat....zdá se mi že se ted dost Miley změnila i v tej její new pisnicce se chova jak Lady gaga a docela se mi zhnusila jinak good...ale emily zlatíííško....a SElenu nemusim skoro vubec a Taylor Swift uz vubec ne *13* .......ale to je muj nazor *3* *4* -
Re: Emily a Mitchel
to jo ale teď mam new časak a jsou na fotce a tisknou se k sobe a s kamojdama jsem se divili ze byy spolu chodili i ve skutecnosti ale bylo by to skveli :D -
Re: Re: emily its best
no ja selenu taky moc nemusim , ale s tim otcinem je to peknej nesmysl !!!! -
Re: Emilly
a ty těm blbostem co píšou fakt věříš ??! -
Emily =))
Nemám jí moc oblíbenou, ale je super,je hezká,milá,hodná,a má dobrý písničky, hlavně All the Way Up♥♥♥..Nejlepší od ní♥, jinak dobrá herečka i zpěvačka..v Hannah Montaně je supr..Příde mi že si na nic nehraje, je svá,.. -
soccer mom
prosimvás na jaké stránce můžu najít online soccer mom(fotbalová máma),tam totiž hraje emily *14* *14* -
Re: Skype na Miley
jooo já si myslím že to je vona, protože se nachvilku připojila na webcameru ale po chvilce se vypla...ale viděla sem ji!!!! -
Skype na Miley
hele no...po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla nenechávat si to pro sebe, protože vím, kolik z Vás má Miley rádo a kolik z Vás by chtělo její kontakt...mám asi skutečný skype na Miley Cyrus...prokázaný to sice nemám ale asi třikrát jsem si s Miley psala a jednou dokonce přišla i na webcameru a když sem jí řekla ať mi zamává tak opravdu zamávala!tak nevím no...mám ten skype od mojí vlastnice co bydlí ve státech... ale pravost nezaručuju ale asi je opravdu SKUTEČNÝ...tak sem se s vámi chtěla podělit...tady je: miky.smiley.ray
jo a většinou tam bývá až v pozdějších večerních hodinách...někdy i ráno a zřídka odpoledne... a většinou neodepisuje..musíte to zkoušet...asi tam má víc fanoušků nebo tak něco..
Odpovědět na příspěvek -
HB
juuu emilinko všecko nejlepčí k narozeninkám *14* *14* *14* -
18narozky
Všechno nejlepší k narozeninám Emily. *14* *14* -
Happy Birthday
Happy birthday Emily Happy birthday!!! -
Happy Birthday Emily
Happy Birthday Emily!!!!!!!!!! *14* *3* -
;**
Emily, přeju ti všechno nej, nej, nej k dnešnim narozkam *3* *3* *14* *14* -
:-)