-
Re: Re: Re: Emily Osment je super!
já ji taky mam rád ale Miley mám radši poslouchám její písničky atd. mám na ní official FB není to skype nebo icq a moc tam neni ale je to offociální profil ty fotky a vide se nenatočí někde ve studiu :D -
Re: výška
jo měří -
ICQ na Emily!
hej lidi našla sem icq na emily ,myslim že to je pravá emily!!626005366 -
ICQ na Emily!
hej lidi našla sem icq na emily ,myslim že to je pravá emily!! -
Re: výška
DI SI VYMRDAT ZRAK ....SEŠ SLEPEJ *5* -
výška
měří Emily fakt 159 cm? -
Emily
Ahoj nevíte s kym chodí Emily nutně to potřebuji vědět předem děkuji za odpověd -
Re: S???
Myslím že není protože mám o ní web tak bych to musela vědět -
Re: Re: Re: emily its best
a ty ji snad znas *7* *7* *7* -
S???
Ahoj Lidičky...moc mě zajímá jedna věc??? Nevíte, jestli je pravda, že je Emily s Mitchelem Mussem???? Prosím odpovězte??? Předem Děkují.... *14* *14* *14* -
SOCCER MOM
Nevíte nekdo kde stáhnout tenhle film?? :) NA uloz.to neni ani na google ho nemužu najit pls.. -
Re: cd
Ahojky na ULOZTO.CZ najdeš její CD All the right wrongs i fight or flight:) *1* -
cd
Čuste, hejky zbožňuju emily, ale nemůžu nikde stahnout její cd, mám od ní jen 2 pisničky, prosím nedali byste mi sem nějakej odkaz kde stahnout její cd? bo mi neposlali rovnou její pisničky na mail? prosím napiště. Díky moc.. *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Skype na Miley
To neni její skutečný skype!!!Já mám pravý!!! *7* *1* *1* -
Re: Re: Emily Osment
twe tak to fakt netušim *1* *1* -
moje řeč mnohem lepší *5* -
Re: Skype na Miley
Ahoj a hle to si jí psala anglicky a nebo česky pls odepiš *1* i třeba na lide KlaraJirikov@seznam.cz -
Re: Emily Osment
To opravdu nevíme s kým chodíš :D -
moc zbožnuju emily je uzasna,a má krásnej styl, a ted nedavno byla v bravu girl =)) ♥ -
Re: Re: Emily Osment je super!
to je pravda,Emily je mnohem lepčí než miley!mám ji ráda.. *14* *14*