-
i love you emily jsi cool zeru te a tvy pisnicky i tvoje postavy ve filmu budu toho psat tolik dokud se nedostas na treti stranku osobnosti aspon treti jsi na ctvrty tak maknete a pomoc te emily pls *3* *3* *3* *3* *3* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *14* *14* *4* *4*
-
Nechápu
Nechápu pročtu někdo nadáva Miley. Toto je diskuze o Emily. A když tu někdo napíše že má rád i Miley i Emily. Tak někdo hned nemusí psát že je blbá atd. Každej má svůj názor a vy to nemusíte komentovat. Já to teď komentuju a čtu si to a pěkně mě to štve. Říkáte si tak když ji to štve proč si to čte? Protože ten kdo to píše je pěknej exot a asi se nepodíval prvně na sebe. Tady to jsou stránky pro fanoušky a ne pro nefanoušky takže sem se píší jen pozitivní komentáře a když se vám něco na těch lidech nelíbí tak to sem nepište a pište to na nějaký stránky pro NEFANOUŠKY. -
blog-soutěž
Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam -
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
Re: Happy B-Day =**
omlouvám se za spoždění ale taky přeju
HAPPY BIRTHDAY. *1* *1* -
Happy B-Day =**
Všechno nejlepší *3* *3* *14* -
narozky
všechno nejlepší Emily a at se ti všechno daří *3* *3* *3* *14* *14* -
nick jonas
Všecno nejlepší emily . A hodne dalších uspechu mame te radi.. *14* *4* -
:D
Happy B-Day :D :)) *3* -
Se-lan
Happy Birthday Emily *3* *3* -
Happy Birthday
Happy Birthday Emily Osment *4* *4* *4* -
Vše nej
Vše nej Emily !!!!! *4* -
:)
Happy B-Day ^__^ -
Happy Birthday
Happy Birthday -
;-)
vše nej nej nej nej *3* *14* -
HB
Všechno nejlešíííí :)))) -
Happy Birthday
Vše nejlepší! -
Narozky!!!
Přeji vše neeeej a hoooodně dalších úspěchůůůů!!!!
Mám Emily strašně mooooc ráda! *14* *14* *14* *14* *3* -
Emily
jéééé všechnooo nejslepší ;) EMily je fakt skvělá :) -
Happy Birthday
Všechno nejlepší Emily *4* *4* * *3*