Přejít na výpis diskuzí

Emily Osment

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SORRRRRRYYYYY
    "políbíš svou životní lásku pokud jsi tohle začal/a číst musíš udělat tohle
    řekni své jméno 10.
    řekni jméno tvé matky 5.
    řekni jméno své lásky 3.
    pošli to čtyřem dalším skupinám
    když to uděláš tvá láska tě v nejbliší pátek políbí.Když tohle přečteš a nepošleš to budeš mítvelkou smulu.Pošli to do 5 dalších skupin do 143 minut.Kdyžbudeš hotov/a stiskni klávesu F6 a jméno tvé lásky se objeví velkými písmeny na obrazovce."
  • cože žadnou fotku nahou nema kecaš kdyš ji nemaš rada tak se sem necpi
  • Když tady píšete, že je skvělá, tak to asi neznáte její nahý fotky!! Na jedné nahé fotce je kromě ní např. Miley Cyrus nebo Selena Gomez!!! *11* *12* *10*
  • Ahoj dneska mam rýpavou náladu takže sry dopředu...
    1)Holky a klucy,jaké Vám to připadá,když chodíte na tyto stránky???????????????????????????Mě se to docela líbí.
    2) Je mi jedno jestli tady jsou dlouhí komentáře,a nebo krátkí komentáře.Faktycky.
    3.Jak se máte????????Emily je skvělá že jo??áááááááááááááááá a tak už vím co mi tady nehraje!!!!!!!Zapoměla jsem EMILY popřát.
    4..
    Re:1.*Holky*klucI..A jakože ty si z nějakýho výzkumnýho stediska? A proč těch milion otazníků(???????????????????????????)
    2.*DlouhÝ *KrátkÝ *Fakticky
    3.WTF Lucinečko? Jako myslíš že sem někdo bude psát*jo jo mám se blbě dneska mi dal můj kluk kopačky..
    5. Tobě taky i když už je jinej. Promiň. Dneska mám fakt blbou náladu a uleví se mi Ok. Dík. Stejně už to nebudeš číst.
    mimochodem normálně taková nejsem
  • Mrs.Wesley
    Ahoj prosím prosím prosím koukněte na PAULA WESLEYHO!!!*9*je to sexy zlatíčko!!!*9**9*prosím a když tak se přidejte do fanklubu...prosím..
  • Ona je skvělá, ale už dlouho jsem neslyšela že by vydala nějakou písničku, ona už skončila nebo co?. Doufám, že né protože je fakt dobrá.
  • Je to hezká holka,když si vygooglujete její obrázky když byla malá a ted,podoba tam je ale pěkně se nám vybarvila.
  • Jeeee, je strasne krasna a ma super pisnicky ! No proste nejjjjjji!!! *14* *4* *14* Miluju ji :* <3 !!!
  • hello Emily Osment Mikayla so I can arrange it reads the *4* *4*
  • Vážně si myslíte,že když jí tady popřejete,že si to přečte? :D :D :D Ste vtipný a trapný *1*
  • Jsi strašně krásná a milá,úžasná zpěvačka přeju ti vše nejlepší a doufám že se ti bude dařit i dál.
  • To přece nevadí, ale důležité je, že napsala, jak ji vidí
  • Emily je úžasná herečka, znám ji hlavně z Hanny Montany, ale mám ji celkově ráda a proto ji dnes chci popřát k jejím 21. narozeninám
    ,,Emily, jen tak dál"
  • oelli
    Happy birthday Emily!!!
  • Přeju Ti Emily všechno nejlepší k tvým dnešním 21. narozeninám! Hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, úspěchů, ať se ti daří v kariéře i v osobním životě. Pořádně svůj den D oslav. *3* *4* =)
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám.
  • ona te nikdy neuslisi
  • ahoj emily já jsem tvoje velká faninka *14* a moc se mi líbiš anička kvůli tobě jsem začala chodit do spíváni anička tvoje velká faninka
  • ahoj Emily zrovna ted se dívám na táta v trapu.Jsi nej nej nej herečka.
  • ahoj ja se jmenuju adela petrova ahjjjj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit