-
jj
miley a emily jsou nej
*14* *14* *14* -
emili
emili,má,dobri,pisnički *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* -
Emily Osment
Fakt nadaná zpěvačka i herečka *3* *3* Fakt .. mám ji ráda *4* -
-
Re: Emily Osment
jj přesně
-
-
mám taky ráda emily zrovná dneska jsem se koukala na spy kids 1,2,3 a bylo to super *1*
-
Source about Emily Osment
Jste fanoušci Emily Osment?
Zaujala vás svými hereckými nebo pěveckými výkony?Chceš o ní vědět všechno?
Pak se podívej na stránku http://em-osment.blog.cz/ -
emily its best
Emily je skvělá má moc hezkej hlas a je mnohem lepší než Miley. Já ji naprosto nesnášim. Podle mě sice umí docela zpívat, ale nemá nic moc hlas. Prosilavila se hlavně díky tátovi. Např. Demi Lovato zpívá hezky, ta má ten hlas zvláštní a silnej.
Toť můj názor! xD -
-
Re: emily its best
Cože?Demi Lovato ta zpívá příšerně ! *16* -
Hele jako sice mám moc ráda Emily ale mám ráda i Miley zato Selenu nesnáším a ještě ke všemu chodí ta vaše milovaná Selena se svým otčínem no to je děs!!!! A to že Miley je známá díky taťkovi tak Selena je taky proslavená už jako malá četla sem že ju někdo dotlačil už hrála v tom jednom seriálu Walker Texas nebo co to bylo. -
-
Re: Re: emily its best
no ja selenu taky moc nemusim , ale s tim otcinem je to peknej nesmysl !!!! -
Hele jestli věříš těm českejm žvástům,že Selena chodí se svým odčímem tak prosím.Ale laskavě ji tu nepomlouvej,protože ji ani neznáš... -
-
Re: Re: Re: emily its best
a ty ji snad znas *7* *7* *7*
-
-
no holt každý na to máme jinej názor. A právě tím jsme originální.
-
-
Souhlasím, Miley nemusím, ale podle mě ani zpívat nemusí. Emily je podle mě lepší zpěvačka než Miley. A když už jsi mínila Demi tak ta podle mě nejen, že hezky zpívá a má krásně zbarvenej a silnej hlas, ale taky má docela velkej rozsah. *1*
-
-
závist
Nevím co tím chceš docílit.Jsi trapná jak stěrače u ponorky.Tohle je diskuze pro fanoušky.Taky by se ti nelíbilo kdybych,urážela tvoji oblíbenou hvězdu.Chápu,každý máme rozdílené názory ale,takhle se o ní vyjadřovat smajlíkama?Když,se ti nelíbí tak sem nelez.Chtěla bych ještě ostatní poprosit aby,se tady nehádali.Já vím i já se hádám,ale jetli chcete tak si to vyřidte mezi čtyřma očima a ne tady na diskuzích pro fanoušky.Chováte se jako malé děti.NIc proti *9* *9* *9* -
PŘÁTELÉ
podle mě hrála i v přátelích ..je to tenhle díl http://www.pratele-online.cz/8%C3%9 706-halloween/ ...ta malá kolednici se zvláštním jménem. Jukněte na to někdo prosím..jestli je to opravdu ona :) je tam kolem desátý..jedenáctý minuty :) *3* -
-
Re: PŘÁTELÉ
jj je to ona...:)
-
-
Všechno nej..!
Emili, všechno nej a hlavně hodně rolí, si super herečka...a zpěvačka..! -
Takový chyby... nejdřív se nauč psát a pak něco piš *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Dyť já umym pcát dobře né???
-
-
Zlato, promiň,ale ne. Ta věta by správně měla být: Vždyť já umím psát dobře,ne??? Do kolikáté chodíš třídy?
-
-
Já chodim do sedmi ale mněla sem chodit do devátý trýdi.Propadla sem z čestiny,matyky,zeměpizu,dějepizu a němčini
-
-
-