Přejít na výpis diskuzí

Emily Osment

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krása

je tak krásná hlavne v HM *14*
  • hilaryduff1997

:-)

Všechno neej *3* *4* *1*
  • Emily je úžasná herečka, znám ji hlavně z Hanny Montany, ale mám ji celkově ráda a proto ji dnes chci popřát k jejím 21. narozeninám
    ,,Emily, jen tak dál"
  • Emily =))

Nemám jí moc oblíbenou, ale je super,je hezká,milá,hodná,a má dobrý písničky, hlavně All the Way Up♥♥♥..Nejlepší od ní♥, jinak dobrá herečka i zpěvačka..v Hannah Montaně je supr..Příde mi že si na nic nehraje, je svá,..
  • ahoj Emily zrovna ted se dívám na táta v trapu.Jsi nej nej nej herečka.
  • ravenxxx

EMYLY THE BEST

Je skvělá má skvělí hlášky v hanně např."Kdo mohl tušit že fotosinteza nemá nic společnýho s fotografovánim?" *3* Ale doufám že neni jen dobrá herečka a namišlená barbína která se stará jenom o sebe,a jestli jo tak je mi to fakt líto protože je fakt skvělá a nevipadá na to. *14*
  • michaela23

cd

Čuste, hejky zbožňuju emily, ale nemůžu nikde stahnout její cd, mám od ní jen 2 pisničky, prosím nedali byste mi sem nějakej odkaz kde stahnout její cd? bo mi neposlali rovnou její pisničky na mail? prosím napiště. Díky moc.. *4* *4* *4* *4*
    • emilyosment-lilly

Re: cd

Ahojky na ULOZTO.CZ najdeš její CD All the right wrongs i fight or flight:) *1*
  • escarlate

Joo Emily

Emily alias Lilly je nejlepší v celý Hanně Montaně... Nej sou ty její barevný paruky... Prej Lola *1* *1* *15*
    • Miely

ma nekdo icg na miely pošlite ale jenom jestli vam odepsala *3* *3*
  • _sabruska_

eMiLy

Emily je fakt velice dobrá herečka je mioc srandovní v hanne montaně . to se mi moc líbí je fakt super..
  • S???

Ahoj Lidičky...moc mě zajímá jedna věc??? Nevíte, jestli je pravda, že je Emily s Mitchelem Mussem???? Prosím odpovězte??? Předem Děkují.... *14* *14* *14*
    • Re: S???

dříve jo takže je pro mne volná *14*
    • niki11

Re: S???

Myslím že není protože mám o ní web tak bych to musela vědět

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší