-
Ahoj chtěl jsem tu sdělit,že eminem je nejlepší rapper.Nikdo se mu nevyrovná ani ve zpěvu.Ani Rihanna ani Michaell Jackson ani Drake ani nějakejJustlin Beiber ten je namyšlenej,to poznáte přes videoklipy cz.
English
Hi there, I wanted to say that Eminem is the best rapper.nobody can match it either in singers.nor Rihanna neither Jackson nor Michaella Drake nor Justlin Beiber think that is, you know it through video clips com. -
http://marisinamoda.blog.cz/ *14* KOUKNĚTE!
-
Přečtěte si rozhovor o Eminemově drogové závislosti http://www.t-music.cz/magazin/eminem-o-sve-drogove-zavislosti-byl-jsem-2-hodiny-od-smrti---4425/
-
-
a keby mal mat rozhovor tak o com inom ako zavislosti na drogach? aj tak on nic ine nepozna pretoze je to deb*l!!!!!!! a Pitbull je najlepsi
-
-
Pittbull neumí repovat, eminem repovat umí *3*
-
:DD Ujetá fanynka do pitbulla :P..Hele ruku na srdce,já taky poslouchám Pitbulla,neříkám,že je debil,tak zařvi pusinku :).Tobě by se taky nelíbilo,kdyby někdo psal,že je debil.BTW právě že za to,jak se vyhrabal z drog bys k němu měla vzhlížet jako ke vzoru a líbat mu nohy,né každý to dokáže. ;)
Nelíbí?NEkomentuj!
Neznáš?NEsuď!
Vypni radši net a běž poslouchat pitbulla :)
-
-
-
Čus chtěl bych jenom říct že životopis Eminema je trošku pomíchaní protože to začíná jeho děctvím a pak najednou jeho manželkou tak jsem jenom chtěl na to upozornit jenom jestli bys to nějak nesrovnal protoze ty lidi co to čtou jsou pak s toho zblbli tak jestli to můžeš nějak upravit Díky za přečteni aš to bude upravený tak to bude dokonalý.Děkuji
-
dneska ma narozeniny nejlepsi rapper na celym svete,,a ja mam zitra narozky hned po eminemovi *5* a lidi vy blazni proc tady pisete vsechno nejlepsi, on to stejne nebude cist a i kdyby neumi cesky *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
všechno nej Eme přeju ti spoustu peněz zdravíí a hodne novych songuu homie *13* *1*
-
Všechno nej Eme jsi největší borec a vždycky budeš *14* *1*
-
Všechno nejlepší pro Eminema :)) Je to nejlepší raper na světě a prostě je to originál, kterýho si bud nenávidte nebo milujte, ale pořád respekt *1* ^^ Vůbec nwm jak napsat co pro mě znamená, je to prostě totální borec, love him ♥ :p :))
-
S Eminemem jsem vyrostla...zatímco ostatní poslouchali Las Ketchup a O Zone tak já jsem si hustě ujížděla na 8 Mile soundtracku a dalších padesáti písničkách ve svém mp3 přehrávači.Díky za ta léta s tebou.
Nesmírně si tě vážím za to kdo jsi a co jsi dokázal. -
všechno nejlepší
-
-
Všechno nejlepší! *3* *4* *14*
-