Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MC Eminem

Hej jako s Eminemem se nemuze nikdo rovnat.Anereste tu nejakeho biebra kde ste to vzali docela chudak Eminem kdyz tady cpete nejakeho bibra.Nechapu ty co poslouchaj nakou Lady gagu atd *1* *1*
    • Romca10
      ada konecne dakto normalny! EMINEM JE DE**l A . PITBULL JE O MNOHO LEPSI ( aspon vie spievat)
      • Cože Pittbull podle tebe umí zpívat omg wtf lol
    • Re: MC Eminem

Hej přesně... Já miluju rap už od cca 9(teď je mi 12) a poslouchám taky 50 centa... *4*
    • Re: MC Eminem

Já zas nechápu lidi co poslouchaj Eminema. Lady Gaga, Justin Bieber mají aspoň talent za zpívání, ale Eminem ho nemá. Eminem vlastně asni nezpívá, jenom blekotá nějaký slova
      • eminem rapuje a umi i zpivat vis
      • Ježiší já nechápu co sa sem se*eš!! a ne*erte sem jakůsi gaga a biebera!!.. jo a když je raper tak asi nezpívá!!! *16*
      • Re: Re: MC Eminem

mna by zaujimalo ci by si ty tak vedela odrapotat tie jednoduche slova a ci by to dokazala predat .. mno silno .. welmi silno o tom pochybujem
  • Meegač

Tak to joo no..Ale je to hrubéé.Hey všichni,víte co,teka sem napsala 1 koment(no spíš kritiku)k Bííbrovi a ty malí holčiny se tak do mě pustili.jako např.nech mojeho justíínka,nepomlouvej ho,on je boží,atd.No a já takový *VÝSMĚCH* twl,prostě NO COMENT * *15*
  • NEJ♥

twl........EMINEM je meeegač pecka!!Prostě s NÍM se nedá nikoho srovnat!!! Je to úpe ten nej raper na světě!Neposlouchám nikoho jinýho než ho!Zbožnuju ho!!! ILY♥ *3*
    • Re: NEJ♥

Souhlas!!Ne fakt uplně s tebou souhlasím!!Eminem je nejlepší a božíí!! Doma mám snad 100 CD a pouštím si je asi každý den!!Neznám nikoho lepšího!!!A jak už se tady psalo,vbc nechápu ty malí holčičky co zbožnujou Bíbra a ostatní disney hvězdy''.Šak vbc nic nedokázali!!! Nechápu jejich IQ!A taky znám i tipy holek,co slyšeli 1 písničku jako např.Not Afraid a hned JŽŠ,EMINEM JE TEN NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK!!!OMG!!BOŽEEE!! Ty sou ae tak trapné!Myslím si,že nejsem jediná,kdo si tohle myslí,ne??
      • Re: Re: NEJ♥

A co dokázal eminem? Vždyť nic neumí! Eminem je zpěvák? Vždyť nezpévá! Mluví!!
        • Re: Re: Re: NEJ♥

omg... já to nechápu... všichni ve třídě na mě tak: dyť EM neumí zpívat a já na ně: jaj EM je rapper takže co???? rapuje (tk zpívá ae víc rapuje)
      • Re: Re: NEJ♥

šak néé nejsi!!všichni z disney channel sou nicky!!!VBC nechápu,jak se na to může moja ségra dívat(ikdyž je jako jen malá,tak...)!No prostěě DĚS!a navíc ty malí holky vbc neví,o čem tento raper zpívá!! *3*
        • Re: Re: Re: NEJ♥

Tak to jo no.Tvoje ségra je etě malá,mno..ae tak doufejme,že z toho vyroste *4* ...Já wim že sou,ae tak co naděláme.Tedka sem uviděla EMA v bravu,tak sem si to hnedka koupila.Bylo tam o tom,že co znamená ten jeho řetízek. Já nwm,naký klub alkoholiku(prý je to naká zkratka),ae tak.. Prostě JEHO songy bych mohla poslouchat od rána do večera.. :D
          • Re: Re: Re: Re: NEJ♥

JOOO,tak to si koupím..Taky doufám že jo. ;D
            • Re: Re: Re: Re: Re: NEJ♥

Hey jo holky,taky to bravo mám.Úplně máte pravdu..♥
  • marcelililinka

♥♥♥

miluju ho :* ♥♥♥!
    • Re: ♥♥♥

PŘESNĚ!! *14*
  • Eminem

Tak jakoo EMINEM je úúpe božíí je to nejlepší rapper!!!EMINEM je nejlepší!!!
  • Eminem

Jen chci napsat,že v něj věřím a doufám,že mu to půjde čím dál lepe.Můj syn ho úplně zbožňuje a jsou mu 4 roky *3*
  • nej

je to nejlepsi rapper!!! Eminem je prostě nej!!!!!!!!!!! *3* *1* justin bieber je proti nemu nic! (sice justin neni raper,. ale i tak)!! EMINEM JE NEJLEPSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!
    • Re: nej

jooooo je! milujůůůů♥
  • pochvalek

pecka raper Eminem nejvice nej proste pecka raper ani vislovit to nejde pecka jojojojojojo ad jede dal :)
  • eminem

Eminem je nejlepsi v rappu na svete.Na nej nakej 50cent ubec nema.Ale stratil Proofa coz mu hodne chibi a bez nej uz zadnou poradnou show jako driv asi neudela.Ale da se to poslouchat dal.Jsi nej Eme a vzdy budez *3*
  • ...

Jediný rapper, co se dá poslouchat. Rap mě jinak vůbec nezajímá a ani ho nemám ráda, ale Eminema si poslechnu ráda. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit