-
Celkem dobrá stránka
http://www.eminemworld.cz/ -
,,
jojo, to jo.
Upřímně normálně drbárnu jako je BRAVO nečtu, ale dneska jsem šla kolem trafiky a tam mi do očí praštil titulek:
Justine Bieber : "Jsem lepší než Eminem"
nebo porazil jsem Eminema nebo něco v tomhle smyslu. udělala jsem vyjímku a koupila si to a oni to berou, že když dostal víc cen AMA takže je lepší?! to mě naprosto šokovalo.. -
-
Re: ,,
Ty jsi z toho poslouchání eminema asi totálně vypatlaná. Ježišmarja, když napíšou "porazil jsem eminema", ta tím myslí, že ho porazil jen v těch cenách, to se nemyslí, že je celkově lepší. Mě Justin Bieber baví, ale nejsem do něj magor, ale i tak si myslím,ž e je mnooooooooooooooooohem lepší než eminem -
TO VŮBEC
tak to vubec eminem se nemuze vubec s bibrem srovnavat......a kdyby nahodou jo tak je jednoznacnym vitezem EMINEM *4* *4* -
-
Re: TO VŮBEC
eminem je o hodně lepčí než Justin Bieber taková holčička hnusná slizská je ten JB fůj je mi z něj na zvracení!!
-
-
Eminem ví o čem rap je....ví o čem má dělat texty....je to nejlepší raper....Respekt.....:)) -
No jo no..........co na to říct, ale my fanoušci Ema víme, jak na tom je. A co se týče Bíbra - na každého jednou dojde *5* *1* -
-
Re: Re: ,,
už aby to bylo :D fakt že jo :/ :! ^^ . Bylo to fakt výborný jsem pak na stránky brava napsala svůj názor a ty malý pipky se tam do mě pustili :D padali komentáře : no jo muj justínek je prostě dokonalej.
fakt jsem se tomu jejich IQ zasmála ;D -
-
Re: Re: Re: ,,
Tak na ně...........jen jim dej *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ,,
však jo :Dpak už mi neodepsali :/ mě zrovna tak baví se hád když mám navrch :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,,
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
...^^
WTP by vůbec nebyl špatnej! ^^ . nebo ještě.. Going through changes se mi strašně líbí a 25 to life nebo Untitled.. no shrnu to ať to bude cokoliv tak to bude úúúúžasný ;) -
-
Re: ...^^
Jj, souhlasím, už aby to bylo........Dneska jsem četla recenzi na all she wrote - vypadá to na pořádný trhák *4* *3* -
-
Re: Re: ...^^
Jojo, to bude, až to vyjde jako sing (což doufám,že vyjde) All she wrote je fakticky pecka, prostě T.I. a Em - luxus ^^ .. A předpokládám,že recenze je velmi dobrá..? :) -
-
Re: Re: Re: ...^^
Zdravím, byla jsem chvíli mimo město........jj, ta recenze byla pozitivní *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ...^^
Ahoj, v poho :)...
Bylo by smutný, kdyby ta recenze nebyla pozitivní ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...^^
jj, to by bylo, ale myslím si, že takových pecek jako je all she wrote bude ještě hodně a těším se na ně - ať je pořád co poslouchat....... *4*
-
-
-
-
-
-
Ano pro Michaela po druhé,.
Tjn. Bieber kks co na něm všichni vidí,jak mohla na EMAs vyhrát muže roku když muž neni..? to je to , co mi neskutečně vrtá hlavou. no to je jedno. každopádně je docela pochopitelný,že se Recovery tak skvěle prodává,když je to něco naprosto úžasnýho. Myslím.že ten,kdo alespoň trochu rozumí jeho hudbě uznává,že je to něco uplně jinýho a 10000000x lepšího než na co jsme u Ema zvyklí. a něco novýho. myslím,že Recovery nasadilo laťku tak vysoko,že už celkem těžko tohle překoná,ale uvidímě,třeba bude další deska ještě lepší,což by bylo dokonalý :) -
-
Re: Ano pro Michaela po druhé,.
To jde aspoň vidět kdo hlasuje *1* . Recovery je možná pecka i proto, že ji dělal s čistou hlavou *3* , tak jen tak dále chlapče *4* . Najdi si na youtube tuto skladbu: all she wrote - T.I. feat Eminem - dost dobré........... -
-
Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.
já vííím All she wrote už umim na zpaměť.. :D nebo I need a doctor s Liz Rodriguez je podle mě totální pecka! :)
jojo je vidět kdo hlasuje 13ti letý kravky co se z Bíbra můžou po*rat,sorry,ale slušnějc to nejde,jsem proti němu i těm Disney "stars" co nic nedokázali,ale všichni je milujou děsně vysazená. -
-
Re: Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.
Vykašli se na ně a zbytečně se kvůli nim nerozčiluj.........taky je to dobrý, už jsem ji taky slyšela *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.
okay, budu se snažit.. ^^ někde jsem slyšela,že jako další singl z Recovery má být So Bad, nevíš o tom něco? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.
Dneska jsem o tom zrovna četla, tvrdil, že zatím neví, který to bude - so bad by nebyl špatný, ale možná i space bound nebo WTP by stál zato......... *4*
-
-
-
-
-
-
PRO Michaela!!
promiň,nějak mi už nejde odpovědět na Tvůj příspěvek.
Jsi můj člověk,Em je nejkrásnější chlap co znám ^^.
Doufám,že tady u nás bude mít koncert,jestli jo,chci lístky do první řady ^^.
no to je jedno prostě Em je No.1 pro mě nafurt a lidi ať mě berou buť s touhle neléčitelnou "nemocí" nebo ať mě neberou vůbec, je to se mnou už prostě natolik zlý,že jsem závislák,no a,radši budu všude říkat,že jsem závislá na hudbě než na nějakejch sračkách. :! ^^ -
-
Re: PRO Michaela!!
hahahahahahahahaha nejkrásnější! Půjdu zvracet *1* -
Re: PRO Michaela!!
jj, máš recht, ale s tím koncertem nevím, nevím teda. Kdyby byl v Čechách, tak bych taky něj šla hrozně moc ráda, neváhala bych ani minutu, i kdybych měla pro to udělat cokoliv, ale to nám nejspíš nevýjde - jelikož si účtuje spoustu peněz a na to ta naše ČR prostě nemá, ale snad, snad to výjde.........a proto prosím všechny, kteří se starají o koncerty u nás - ještě jednou moc moc moc prosím - zařiďte nám to *4* *3* -
-
Re: Re: PRO Michaela!!
jo,no,myslím,že by se jim ty peníze ta to vrátili,ptž na Ema by šlo hodně lidí podle mě.. No to je jedno prostě když nepřijede on sem tak jedu já ta nim,mě je to jedno,ale prostě ho alespoň jednou v životě chci vidět ^^ -
-
Re: Re: Re: PRO Michaela!!
*1* - snad se jednou dočkáme *4* - rozhodně by vyprodal............ -
-
Re: Re: Re: Re: PRO Michaela!!
to 100%. akorát mě mrzí,že třeba v naší hitparádě t-music chart se Em drží převážně ve 2. desítce,což je vážně škoda. No Love se snad na nejlepší místo dostalo na 4. a pak to klesalo a ke konci se udržovali až kolem 15. :/ Not Afraid podobně,akorát Love the way you lie bodovalo okolo medailových pozic a podle mě je to dost škoda. Ale co,pro mě je to Superstar s velkým S i když není na prvních příčkách. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PRO Michaela!!
No jo no, co naděláme - love the way you lie je ,,love song,, - proto se to drželo tak vysoko. Ale myslím, že nám můžou být nějaké hitparády, tak akorát u prdele. Když si vememe světové statistiky, tak konkurenci nemá, to je přece jasný - prodej jeho posledního cd je tak vysoký, že tohohle takový Bíbr nedosáhne za celý svůj život *1* *1* By mě zajímalo, jestli Em peče něco novýho *4* .
-
-
-
-
-
-
M&M
Shady,největší borec na světě,neni nikdo,koho bych obdivovala víc než jeho,on je naprostá hvězda. Do háje s Waynem (i když No love je megapecka), do háje s "Fiftym" do háje se všema co rapujou jen o kurvách,penězích a autech. Em je pro mě neuvěřitelně úžasná osobnost. Jeho texty? On rapuje o něčem reálným,o něčem co má smysl, jeho některý songy tě nutí přemýšlet a zamyslet se. On mi dává neuvěřitelnou sílu. Vim,že to zní divně,ale je to tak, neposlouchám nic jinýho. On je pro mě neuvěřitelná osobnost,za to jakej je,jak se dostal ne uplnej vrchol,za to,že je furt stejnej.. Strašně obdivuju to,jak mluví v těch songách o Hailie,je to nádherný,ta holka na něj musí bejt neuvěřitelně hrdá. Jasně,ne vždycky se k ní třeba choval dobře, ale songy jako "When I´m gone" nebo "Mockingbird" hovořej jasně o tom,jak moc ji zbožňuje. Po tom všem co si prožil, zůstává u pravých fans naprostá No.1 na furt.
Ještě pár slov k Recovery.. I když ne,já slov nemám.. Je to něco úžasnýho. Poslouchám ho přes půl roku každej den několikrát a ješě mě neomrzel jedinej song. Je to uplně něco jinýho než Relapse nebo předchozí desky, má to jinej sound,ale lepší,mnohem lepší,nikdy sem neslyšela lepší desku.
JO a ještě vzkaz pro ty co o něm nic neví a melou jen sračky o tom,že je to jenomdalší ubohej bílá nula,zamyslete se nad sebou.je mi z vás akticky do smíchu! koukněte se radši na profílek Bíbra a neserte se do pořádný hudbu. Ciao -
-
Re: M&M
Naprosto s tebou souhlasím ........... *4* -
-
Re: Re: M&M
shit teď čtu kolik tam mám chyb.. ^^ no to je jedno.
Ae dík x) -
-
Re: Re: Re: M&M
Na chyby se vykašli *1* - jde přeci o podstatu věci.......... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: M&M
jo,asi máš pravdu,jsem ráda,že nejsem jediná kdo si to myslí. Em je star ať se to lidem líbí nebo ne. On si nezaslouží fans typu třináctiletý holčičky co jednou slyší Love the way you lie a hned hlásej Em je nejky zpěvák uplně moooc ho miluju. Bože. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: M&M
Jj, s těma fanynkama máš pravdu, tyhle holčičky absolutně nemůžou vědět o co tomuhle člověku jde, podle mě vůbec nerozumí jeho textům.........Poslouchám ho cca 14let a vždycky čekám na to, co z něj opět vyleze a musím podle mýho názoru říct, že je to vždycky pecka *1* . Jasně, že už to nebude ten staréj eminem, kterýho všichni známe (ale to už jsem tu jednou psala) - změna je prostě život a myslím,že u něj je to příjemná změna *4* (a navíc to byl, je a bude kus *1* *3* )
-
-
-
-
-
-
www.gunitcommunity.oforum.cz
WWW.GUNITCOMMUNITY.OFORUM.CZ - hudební forum o G-Unit, 50 Centovi, EMINEMOVI a všech ostatních US rapperů! kvalita a aktualita! vše zdarma! - staň se i ty členem komunity znalců hip-hopu! - nejvyšší úroveň! *16* -
Zdravim
Eme posloucham te od 6 let,libi se mi tvuj smysl vnimani,charatktera charisma,na tebe nikdo nema,sice z toho novyho alba se mi libi jen 2 tracky ale jinak upe vsechny taky repuju uz 4roky muj sen je se stat raperem nejlepsim na svete nekdy si pripadam jako bych to mel v hlave jako ty.chtel bych te aspon jednou videt na vlastni oci a hodit z tebou rec.Z pozdravem M-Romeo z CZ. -
without me
cau hej kdo je ten chlapek w klipu without me jak s nim jede w tom aute?? diky -
-
Re: without me
Jo a taky ten ,kterému můžeme za Ema poděkovat!!!Hodně mu při začátcích totiž pomohl! -
Re: without me
americky raper Dr.Dre eminemuv velky kamarad
-
-
Happy Birthday
Vse nejj k narozkam Shady jsi ten nej Rapper na svete *1* *1* *4* .ty jsi proste borec a nikdo na tebe nema kam se na tebe sere nakej 50 Cent ten si muze polibit *3* .Moc se mi libi vsechny tvoje alba.Takze neber drogy nebud nasilny a zij dobre kamooo *3* *1* *3* -
-
Jo kdyby něco 50 Cent je jeden z jeho nej. kamarádu. Když s nim asi featoval tolik písní. *16* *16* *16* *16*
-