-
Ane
Eme vše nej k narozkám *3* -
vše nej
vše nej nej *14* *3* *1* -
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Všechno nejlepší!!!! *5* -
Eminem
Vše nej k narozkám *4* -
narozeniny
všechno nejlepší k narozeninám -
hehe.
jou tak tohle je snad jediný místo kam sem ještě nenapsala :D fb je celej zaspamovanej větama typu: Wohou Today is the day! Eminem´s B-Day <3. On, prostě největší hvězda, nejlepčí, nejúžasnější, hot :P, prostě Marshall Bruce Mathers. <3 -
-
Re: hehe.
Krásně řečeno -
-
Re: Re: hehe.
díky :D sem se snažila :D
-
-
-
wse nej
wsechno nej.love you Eminem -
Diskuze??
No tak za 1) všechno nejlepší Eme :)
2) Četla jsem tady tu diskuzi, a zůstala jsem jenom stát s otevřenou pusou.. Já si myslim, že Recovery je nejhezčí deska s Eminem Show, kterou kdy vydal. Budu upřímná, mně se prostě moc nelíbí Slim Shady a Marshall Mathers LP... Taky jsem tady četla názor, že byl Em před 10 lety lepší rapper, ale lidi, vy vůbec nepřemýšlíte... Emovi bylo 28, člověk se stárnutím vyvýjí a mění se mu názory a mění se celkově. Mně se na tom lepšího nic nezdá (na těch starých deskách). Byly tam úžasné a smysluplné songy jako Stan a nebo Sing For The Moment, ale Em už není žádný puberťák. Je to otec, a je dobře, že si to už po těch letech uvědomil. Třeba You´re Never Over z Recovery, to v sobě má takový nádech jeho nového života, a chuti pokračovat i přes různé bolesti, které mu osud přidělil, že se s tim žádná The Real Slim Shady nemůže rovnat.
Chvíli se mi zdálo, že jediný, kde se rozvíjí je tady Em, všichni ostatní mi připadají, jakoby byli ještě 10 let zpátky.. Prostě to berte tak, že Em už "vyrostl", změnil se, má nové myšlenky, a my s tím nic neuděláme.
A že je Em ředovej rapper? Tak to pak nechápu co je Jay-Z,50 cent, Kanye West a co já vim, co všechno ještě existuje. Em je pořád nejlepší, a i když jsou tu i jiní rappeři, tak se jinžch zeptejte: Kdo ho z nich všech nerespektuje.
Eminem udělal obrovský skok ve vnímání rapu a změnil celý svět rappování. Nebýt Ema, tak je rap pořád jen o chudobě v ulicích New Yorku. Em z toho udělal i srandu, ale udělal i songy, ve kterých opravdu o něco jde! -
-
Re: Diskuze??
Zdravím, plně s tebou souhlasím, každé jeho období mělo něco do sebe - každé jeho období je tak trochu jiná část jeho života. Teď je úplně někde jinde a poslední jeho album je skvělé (ty před tím samo taky)- fanoušci si musí zvyknout, že to co bylo před tím, už nebude a myslím si, že další jeho práce bude stejně dobrá jako doposud, jenom se vydal tak trochu jiným směrem. Nezbývá nic jiného než mu popřát spoustu sil k práci a mnoho úspěchů, hlavně v soukromém životě :-). -
Re: Diskuze??
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
odpověď
eminem to je jeho přezdívka jinka se jmenuje marshal bruce mathers 3 a já ho ůplně zbožňuju -
Všechno nejlepší
Emineme všechno nejlepší užij si narozeniny zase mám tě strašně moc ráda =) :-*