Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vavak

vše nej!!!

hej !! *15*
  • Vse nejlepsi

Ahoj Em'e všechno nejlepší k tvým 38 narozeninám ti přeje Lůca a Furri,vše nej kámo ať se ti daří .... :)))) *5*
  • lisa

hej nevíte jak to "eminem" vzniklo?
    • Re: lisa

M&M -> MandM -> Eminem
      • diggz

Re: Re: lisa

Trošku bych tě poupravil, když dovolíš. To M&M bylo původně Emenem, ale pak ho zažalovala společnost, co vyrábí bonbony M&M a on si to změnil na Eminem. Třeba na Soul Intent je ještě Emenem.
      • vavak

Re: Re: lisa

podle úsloví Eminem tě nemine ! *15*
  • em

Podle mě je Eminem nejlepší ve svém oboru,písničky má skvělý,starší i novější,prostě dostal talent a uchopil ho *1*
    • Re: em

*1* nějak tak no *1*
    • Re: em

Lidi nevíte s kým má Almost Famous ... prostě nepoznáme hlas a nikde to neni ...
  • 4 nejlepší rapeři na světě

1)Eminem
    2)Marshall Bruce Matters III
    3)Slim Shady
    4)Rabbit
    • Re: 4 nejlepší rapeři na světě

:)):D presne
    • Re: 4 nejlepší rapeři na světě

*1* *1* jjj,přeeeesněěě!!!
  • alba

nemáte někdo seznam všech jeho alb? díky
    • Re: alba

je tady na osobnosti.cz kdyz si najedes na jeho profil tk dej diskografie
  • diggz

...

Neříkám, že Em není dobrej, ale já chci zpátky starýho, blonďatýho a duševně narušenýho Eminema. Jo, jasně - Relapse, Refil a Recovery jsou dobrý alba, ale kam se serou na alba jako Slim Shady LP a Marshall Mathers LP? Dřív byl Eminem super, ale teď už je to jenom řadovej rapper. A je mi to líto. Předem se omlouvám, jestli někomu nabourávám přesvědčení, ale to je můj soukromej názor. Prostě už se na to nemůžu koukat, co je z něj teď. Jak se oblíká, jak se hejbá, jak rapuje...
    • Re: ...

to je prawda us to neni ten chlapek co si delal z kazdyho prdel tet spiva desny dojaky treba s tou rihannou
      • Re: Re: ...

to je ale pravda
        • Re: Re: Re: ...

ne to teda není!!!!!!!!!!!!!!!Ted je o mnooheeem lepší!! *4*
    • Re: ...mas recht

mas pravdu byl lepší když byl ten starej dusevne labilní životem znechucenej EMINEM *14*

promin ae jestli ti to jeste nedoslo tk ho potom co prestal brat drogy nazpival peckovy album co zacal znovu vystupovat zacalo poslouchat vic lidi a dalsi se porad pridavaji mozna je to tvuj soukronej nazor ae asik vetsine se libi tedko krasnej hnedovlasej peckovy hadriky atd... pac ted mu to slusi vic kdyz byl blondak a mel nausnice tk ako nic ploti ae vypadal ako buzik i presto ze ho zboznuju uz pres akou dobu ho posloucham tk si vazne myslim ze vypadal ako buzik
      plste ted je nej je to kral raperu

Jo máš pravdu!!Souhlas!!Ted je o mnohem lepší!!

lidi já si myslím že skoro všichni rapeři jsou velmi dobří ale mezi me nejoblíbenější patří eminem a flo-rida. musim ale podotknout že je eminem heezčí teď s těmi hnědými vlasy a jedna z mich nejoblíbenější patří to not afraid ale neřikám že když byl blonďák tak že nespíval taky pecky . ja si myslim celkově že je to jeden z mych nejoblíbenějších raperů kteří jsou!!(společně s Flo-ridou)má také dobrou muziku ke každé písičcce tak to je také dobrý protože znam nějaký rapery kterým kazí jejich popularitu jenom to že mají špatnou muziku k textu!! *3* *14* *14*

..no me se taky libi vic ten novy...predtim to byl taky ,,blbecek"..ale ja ho UPA ZBOZNUJU!! ..ale jak se v klipu -just lose it- poblul to bylo moc...TED JE SKVĚLEJ-.. *14* a repuje o realite..a ne o takych... ale je byl a bude ... SKVELEL--NEJ RAPPER!! *14* *14* *14* *1*

ty, že eminema znáš dlouho a miluješ ho?:D promiň ale divím se že ho "nelofískuješ":D "plostě má peckofý hadříky muck"..tohle se mi nezdá jako vyjadřování člověka, kterej ví o čem eminem zpívá. možná jsi rozšířila řady těch, kteří si myslí,že ho "proslavila Rihanna" (to už jsem taky slyšela) a slyšela si not afraid, jako tisíce teenagerů v naší zemi, jenže to z tebe nedělá člověka, kterej marshallovým textům rozumí. "plste teď je to nej král raperů"-a tahle věta znamená co? pamatuju si časy, když mi byly 4 roky (teď je mi 14) a Em ovládal svět..byl a stále je nejpopulárnějším bílým raperem a žádná Rihanna ani "peckový hadříky a mocinky slaďounký vlásky" na tom nemají ani NEJMENŠÍ podíl.

názor ti neberu, máš na něj právo, ale stejně si myslim že se mejlíš *1*

to je jasny eminem show to byli nejlepsi alba ae radovej raper zas neni to nesmis pripustit protoze not afraid taky nejposlouchanejsi pisnicka na zemi to by radovej raper nedokazal,me se taky libil kdyz byl jako blondak kdyz mel u sebe este proofa ne kon artise,ae kdyby furt bral prasky a fetoval tak tady dneska nemusel byt
      • diggz

Re: Re: ...

Tak to je sice pravda, ale koukni se na jeho živý vystoupení z roku 2001 a dnes. Já nevim, kolik ti je, ale já poslouchám Eminema fakt od jeho začátků a na Relapse sem se těšil 5 let a byl jsem hodně zklamanej... Pusť si songy jako Guilty Conscience, As the worls turns nebo Bad meets Evil... To byly pecky!!!

jo to je pravda ja ema tky posloucham strasne dlouho a kdyz sem so koupila relapse a poslechla si ho tk me to dost mrzelo pac to byl podle myho propadak jedina fakt nej pisnicka z toho alba je beutiful.....a ze not afraid je nejposllouchanejsi pisnicka??? pch
          kecy jeho stry pisnicky sou jeste porad v kurzu
          tkze nwm o co vam vsem de ze ted je lepsi
          • Re: Re: Re: Re: ...

já myslim že not afraid neni špatná :)

Ja vim ze to bylo lepsi,taky rikam ze to bylo lepsi ze byl blondak,ae me se akorat nelibilo ze si napsal ze se zaradil do podradnych raperu on je furt nej a bude ja vim neni to ono co to bylo.
          • diggz

Re: Re: Re: Re: ...

Tak jasně, ale ty si nepamatuješ na období tak 2000-2004, kdy se zdálo, že Eminem je snad jedinej rapper na světě? Teď sou daleko populárnější Kenya West, Lil' Wayne nebo BEP. A to je špatně. Eminem by měl bejt na vrcholu
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

on je furt 1 a bude
  • Eminem

Musim pochválit autora članku diky tolik sem se nikde o eminemovi nedozvedela.jinak texty nekdy ma drsny ale jak sam rika je treba je brat s nadhledem a humorem.
  • stránka

www.eminem-by-david.webnode.cz
    ur
    • petyrkova

eminem

Joooooooo Eminem je borac. *5*
  • j

boreček *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit