Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love he!!

Já ho myluju on je upe moc boží *14*
  • Borec

Je to borec, VELKEJ BOREC!! Kam se na něj kdo hrabe!!! *14* *14* *1*
  • ??

tam je pisane ze vyrastal z maldsim bratom ale vo filme mal sestru tak co je pravada ????
    • hej ty jsi fakt blb ten film neni inspirovano jeho skutecnym zivotem ani ten pribeh neni pravdivy. Jenom co je na tom pravda je to, ze zil v takomto chudinskych ulicich atd...
    • diggz

Re: ??

To bylo celkem vtipný. Eminem měl totiž bratra a teď má dceru, tak to scénaristi dali dohromady a udělali z toho malou sestru, chápeš? :D *5*
    • Re: ??

já eminema miluju.abych to dokázala, k něčemu se přiznám:rozešla jsem se s klukem jen protože řekl že eminem neumí zpívat! *9*
      • diggz

Re: Re: ??

To si děláš prdel? Já poslouchám Eminema, celkově hip hop, Wu tang, Dr. Dre, NWA a moje přítelkyně poslouchá UDG, Jaksi Taksi a podobnej punk a stejně se milujem... Na tom přece nezáleží...
      • la.belle.avance

:D Děkuju, pobavila sem se - díky tobě :D Nic proti, ale myslím, že tím si fakt nic nedokázala :D Každej na Ema může mít svůj názor a my všichni bychom ho měli respektovat, i když ho třeba nesdílíme.. Jako je tvoje věc s kým se rozejdeš, ale jak si to podala.. Nejsi tak drsná jak si myslíš *1*
      • Re: Re: ??

Tak to jseš teda pěkná drsňačka, když ani neuneseš pravdu. Chudák kluk ti řekne to, co všichni normální lidi, krom pár hoperskejch bezmozků ví už nějakejch 15 let a ty se za to s ním rozejdeš.
      • cristiii

to je sranda ze jo??:D
      • Re: Re: ??

:(
  • ON A MADONNA

On a Madonna jsou mojí nejoblíbenější.. možná to dělá to že oba vyrůstali v Detroitu..nebo nevím čím to je .. Král Rapu a Královna Popu.. *14* *5* jsou best
    • Re: ON A MADONNA

..ja hrozne preju aby Emi mel aspon neco s Rihannou.. *14* by se k sobe hodili *1* ..ale ona je zasnoubena.. *9*
  • RECOVERY NEJ !!!

Lidi recovery je nejlepsi album co kdy vydal je fakt dobry jsou tam fakt ostry pisnicky doporucuju kazdymu zchecknout ;-)
  • masno

...

METAL 4EVER!!!!
    • ms.amazing

Re: ...

Proč máš teda jako obrázek MJ, myslím, že Michael nebyl zrovna moc METAL styl.. :D
  • teryyysek97

miluju...

on?upa boží zpívá nádherně psteee ho milujuu ''!:) *14*
  • top.avrilka

hmmmm

WE MADE YOU-THE BEST SONG
  • new song

mě se začala líbit ted od Eminema písnička Not afraid ta je fakt pěkná *3* *3*
    • Re: new song

SOUHLAS JE UZASNA!!!♥♥♥

souhlasím! :)
      Je výborná. Text i hudba.

souhlas
  • antidicaprio

pop

Lose Yourself-nejkrásnější . ja osobně posloucham spíš pop a rap ráda moc nemám ,nic méně on má krásný písničky .je nejlepší .dokazuje to že nemusíš bejt černej aby si byl dobrej a dobrej to on je *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit