-
alba
ahoj,
Eminem vydal 7 alb?? =) -
eminem
cernosi kteri vymysleli rap rikaji ze belosi neboli bile huby neumi rapovat.... tomu se muzu sasmat: eminej je nejlepsi raper na asvete a je bilej,je prvni ktery proslavil tak rap a ktereho poslouchaji lide co hip hop a rap nemusi... taky je prvni kdo vydelal vice penez a prodal tolik cedecek jako 5 cernoskych raperu dohromady... on je nejlepsi raper v dejinach ! a jeden z nejlepsich hrdinu vubec. -
-
Re: eminem
Nesnáším to věčný remcání, oproti bílejm rapperům.. Černoši byly sice u začátků rapu, ale to znamená že nikdo jinej nemůže? Myslím, že Eminem je mnohem slavnější než některý (i americký) černoši od rapu.. :D Je nejlepší, nerapuje o hovadinách (aspoň ne celou kariéru) :) -
Re: eminem
to máš pravdu miluju ho akorát když jsem zjistila že se narodil v roce 1972 a je mu 38,tak jsem málem dostala mrtvici. na tolik EMINEM teda nevypadá, já kdybych to nevěděla tak bych ho typovala tak na 25!!! *14* *14* *14*
-
-
Je nejlepší
We made you je nejlepší písnička od Eminema a 8 mile je fakt super film kdo ho neviděl tak je úplná nula *9* to je fakt boží film musitoho vidět.A nevite kdy má Eminem konzert? Je to prestě borec a kdo posloucha metal,rock a pop sou uplny nuly vymatlanci první třídy -
Eminem
Zdrawím,poslouchám Eminema už 10 let,nikdy mě jeho písničky neomrzeli,obdivuju ho co dokázal a co si prožil,prostě má tento člověk úroveň,a ne nadarmo se řadí mezi nej rapery světa.Na ty metalisty kašlete,nemůžou za to že mají hudební hluch,jsou to chudáci,nebudeme sa přeca smát cizímu neštěstí a vztekat sa kvůli nim,toť vše :-).Jo a doufám a mám z toho docela delší dobu strach,aby Eminem neskončil jak 2Pac apod..Ale tag,snad ne :-) *4* -
-
Re: Eminem
Ano ano *3* Já sice Ema poslouchám jen 3 roky, ale myslím si úplně to samý :) No a.. Možný to je že tak skončí, ale snad ne.. Když se podíváš co všechno už přežil, je to prostě strašně silná osobnost *4*
-
-
Eminem
Emineme Ses Nej Nikdo Na Tebe Nema Tafrob Rytmus 50 cent nikdo EmInEm iS kInG Vzdycki sem chctel byt jak taky a taky jednou budu :). -
-
Re: Eminem
Musím se smát :D Srovnávat Tafroba, kterej mele o sr*čkách, Rytmuse a 50 centa vs. Ema?! Joke? *7* *1*
-
-
www.gunitcommunity.oforum.cz
Forum o G-Unit, Gameovi a Black Wall Street, Eminemovi a D12, + ostatní hip hop a rnb, alba, klipy, novinky, písně, fotky... vše zdarma a aktuální!!! *16* -
SLIM SHADY
Eminem je prostě cool týpek kterého fuckt zboznuju uz jako malej jsem ho poslouchal nejlepší rapper na swětě sice celej swět říká nej.rapper je Jay-Z ale je to jenom obycejnej blb eminem je nejlepší ..... -
-
Re: SLIM SHADY
obyčejnej bl jo?? *1* *1* ty o tom nic nevíš přečti si o Jay-z něco a potom tady peskuj -
-
Re: Re: SLIM SHADY
Jay-Z je dobrej producent stejně jako timbaland .... a nemá cenu srovnávat eminemaa s jay z protože eminem je uplně jiná kategorie :) jay -Z se narodil jako bohatej chlapeček ( příklad ) a vyrrůstal v čem chtěl ale eminem si zažil peklo :( a okusil to jaký to je vyrůstat na ulici :) eminem je týpek ... ale sou tu i jiný nekomerční ( undergroud ) jako eminem a sou stejně dobrý třeba Kmothouths king, wu-tang, lil amy, suscribles.. gang green apod všechno (underground) tak se smějte Izzy :) *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: SLIM SHADY
co to povidáš? Jay-Z se nenarodil v bohaté rodině! Co by dělala bohatá rodina v černošském Brooklynu? Jay-Z vyrůstal bez otce a musel se propracovat sám, a to tím, že v batllech porářel osobnosti jako je LL Cool J apod... to bohatství, co má teď je odměna za jeho obchodní schopnosti... a navíc neznám žádnej beat, kterej by Jay-Z produkoval, není to producent! -
-
Re: Re: Re: Re: SLIM SHADY
Ty vole co bys čekal od někoho, kdo píše na diskuzi Eminema a má na profilovce Miley Cirus? *3*
Takovej člověk o tom moc vědět nebude...
-
-
-
-
-
borec
ahoj lidi jak se mate eminem je nejlepši borec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
*3* *3* *3* -
Nej
Eminem je uzasnej zboznuju ho lowe *14* je to nej raper rozhodne je lepsi nes 50 cent -
...
úplně Eminema zbožňuju...on je NEJLEPŠÍ RAPER NA SVĚTĚ.... je mu 37,ale vypadá pořád na pětadvacet... (podle mýho)...
on je suprovej a ŽÁDNNEJ JINEJ RAPER NA NĚJ NEMÁ!!!! (ani 50cent)... *14* *14* -
-
Re: ...
jj rozhodne souhlasim *5*
-