Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eminem je nejlepšíí

Nejkrasnější na světě..On? nejvíc dokonalý..a kdo si to nemysli tak at táhne *16* *14* *14* *14* nejlepšííí eminem=) *14* od mala ho žeru *14*
  • Nechápu...

Příjde mi divný, že tu jsou takový lidé, co nemají rádi hip-hop, tohle je rapper, tak jak jste se sem dostali? Žádnej pořádnej posluchač rapu nikdy nepřišel na stránku nějakýho mealáka, punkera nebo rockera a nezačal řikat "jak moc špatnej je"... Ale posluchaači těchto žánrů chodí sem a kritizují.. proč? co si dokazují? nechápu... Když se mi něco nelíbí tak se o to nezajímám.. každýho to je věc tak se do nás nepleť a neurážej když netušíš nic ani o nás a ani o našem stylu... nazdar!!! *5*
    • nirvanak

Re: Nechápu...

to bys nepochopil(a) *1*
    • terinka14

Re: Nechápu...

mno přesně tak já taky nelezu na lidi který nemam ráda a nesnášim je tak nám tady laskavě neurážrjte našeho eminema jo děte rači někam píp......nechci bejt sprostá ane to asi v týdle situaci nejde žeo..... *1* JO A NĚCO PRO TY CO NEMAJ EMINEMA RÁDI :EMINEM JE NEJ NEJ NEJ EMINEM JE NEJ NEJ NEJ........ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak apapapapapapapapapapapapapapa
  • ms.amazing

..

Já stejně furt nechápu co sem lezou lidi kteřínemají rádi Eminema... Prostě mu jenom závidíte jeho úspěchy... A vůbec že vás to baví se tady hádat o hovně... Jste jak malý děti na písku,který se hádaj o bábovičku
  • gunitcommunity.oforum.cz

gunitcommunity.oforum.cz Hip Hop Forum o Eminemovi - Shady rec., Dr. Dre - Aftermath Ent., a G-Unit - G-Unit Rec. vše o nich a jejich nahrávacích společnostech..
    Mimo to samozřejmě novinky i z ostatního hip hopu + alba, singly, klipy, obrázky, texty, vše ke shlédnutí i ke stažení a zdarma!!! registrujte se na toto kvalitní forum!! *3* *15*
  • 8.ball.8

_

Jak tak koukám, tady to jistě bude samá(ej) GangstaNigaBíč", že? *4*
  • wendy92

Máš můj obdiv

Eminem je jedinej rapper kterej opravdu UMÍ rapovat. Jeho písně jsou božský, klipy jsou dokonalaý a naprosto bez chyby. Je to borec největší. Klaním se před tebou... *4*
    co se týče českých rapperů tak to jsou všechno trapáci.
    • diggz

Re: Máš můj obdiv

Nevyjádřil bych to líp. Máš recht
      • Re: Re: Máš můj obdiv

české rappery nemám sílu kometovat ptž to co oni předvadí je kecání si do podpruměrné hudby.
    • Re: Máš můj obdiv

moje rec..:)
  • ms.amazing

NEW SONG

Na eminemonline.blog.cz se objevila nějaká informace že Eminem má novou písničku :-) Tak kdyby jste chtěli slyšet tak se tam můžete kouknout.Budu sem dávat ty novinky protože tam do toho "Novinky" mi to nejde přidávat xD
    • wendy92

Re: NEW SONG

Mě taky nejde přidávat do novinek *9*
  • *HB*

Všechno nejlepšíí !!! *4*
  • všechno neeeej

Všechno neeej k narozkám. *3* *3* *3* Hlavně spoustu nových good songů *3* *4*
  • monikasmajlo

B-Day

Všechno nejlepší k narozkám!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit