-
Eminem je nejlepšíí
Nejkrasnější na světě..On? nejvíc dokonalý..a kdo si to nemysli tak at táhne *16* *14* *14* *14* nejlepšííí eminem=) *14* od mala ho žeru *14* -
Nechápu...
Příjde mi divný, že tu jsou takový lidé, co nemají rádi hip-hop, tohle je rapper, tak jak jste se sem dostali? Žádnej pořádnej posluchač rapu nikdy nepřišel na stránku nějakýho mealáka, punkera nebo rockera a nezačal řikat "jak moc špatnej je"... Ale posluchaači těchto žánrů chodí sem a kritizují.. proč? co si dokazují? nechápu... Když se mi něco nelíbí tak se o to nezajímám.. každýho to je věc tak se do nás nepleť a neurážej když netušíš nic ani o nás a ani o našem stylu... nazdar!!! *5* -
-
Re: Nechápu...
to bys nepochopil(a) *1* -
Re: Nechápu...
mno přesně tak já taky nelezu na lidi který nemam ráda a nesnášim je tak nám tady laskavě neurážrjte našeho eminema jo děte rači někam píp......nechci bejt sprostá ane to asi v týdle situaci nejde žeo..... *1* JO A NĚCO PRO TY CO NEMAJ EMINEMA RÁDI :EMINEM JE NEJ NEJ NEJ EMINEM JE NEJ NEJ NEJ........ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak apapapapapapapapapapapapapapa
-
-
..
Já stejně furt nechápu co sem lezou lidi kteřínemají rádi Eminema... Prostě mu jenom závidíte jeho úspěchy... A vůbec že vás to baví se tady hádat o hovně... Jste jak malý děti na písku,který se hádaj o bábovičku -
gunitcommunity.oforum.cz
gunitcommunity.oforum.cz Hip Hop Forum o Eminemovi - Shady rec., Dr. Dre - Aftermath Ent., a G-Unit - G-Unit Rec. vše o nich a jejich nahrávacích společnostech..
Mimo to samozřejmě novinky i z ostatního hip hopu + alba, singly, klipy, obrázky, texty, vše ke shlédnutí i ke stažení a zdarma!!! registrujte se na toto kvalitní forum!! *3* *15* -
_
Jak tak koukám, tady to jistě bude samá(ej) GangstaNigaBíč", že? *4* -
Máš můj obdiv
Eminem je jedinej rapper kterej opravdu UMÍ rapovat. Jeho písně jsou božský, klipy jsou dokonalaý a naprosto bez chyby. Je to borec největší. Klaním se před tebou... *4*
co se týče českých rapperů tak to jsou všechno trapáci. -
-
Re: Máš můj obdiv
Nevyjádřil bych to líp. Máš recht -
-
Re: Re: Máš můj obdiv
české rappery nemám sílu kometovat ptž to co oni předvadí je kecání si do podpruměrné hudby.
-
-
Re: Máš můj obdiv
moje rec..:)
-
-
NEW SONG
Na eminemonline.blog.cz se objevila nějaká informace že Eminem má novou písničku :-) Tak kdyby jste chtěli slyšet tak se tam můžete kouknout.Budu sem dávat ty novinky protože tam do toho "Novinky" mi to nejde přidávat xD -
-
Re: NEW SONG
Mě taky nejde přidávat do novinek *9*
-
-
*HB*
Všechno nejlepšíí !!! *4* -
všechno neeeej
Všechno neeej k narozkám. *3* *3* *3* Hlavně spoustu nových good songů *3* *4* -
B-Day
Všechno nejlepší k narozkám!!!!