-
www.gunitcommunity.oforum.cz
Hudební fórum s nejnovějším iinformacemi + nová alba, písně, klipy, fotky.. vše ke stažení.. Fórum se zaměřuje na celý americký hip hop a rnb... nejpodrobnější informacepřináší o Eminemovi, D12 a Dr. Dreovi, Gameovi a BWS, 50 Centovi a G-Unit, Young Buckovi a Cashville Records!
Každý si zde najde ot své! zaručeně! WWW.GUNITCOMMUNITY.OFORUM.CZ *16* -
eminem- můj názor
nebudu ho s nikym srovnávat.. já poslouchám co se dá.. podle mě je to borec ve svém oboru.. -
eminem
*4* *4* *4* -
Eminem
Já ho moc neposlouchala.. Ani sem o něm neměla zrovna dobré mínění, ale když jsem slyšela song Not Afraid tak od té doby ho zbožňuju..:)♥..Prostě talent..:) -
-
Re: Eminem
dosť trapas čo si tu napisala :D
počula si jednu pesničku ktorej ani nerozumieš :D a miluješ ho .. dobra si ty :)) -
Promiň, ale tohle mi přijde dost pozerský.. Líbí se ti jedna z nejnovějších písniček, a už ho zbožňuješ? Nevím no.. Slyšet písničku v rádiu (nebo jinde) a hned interpreta zbožňovat atd., když říkáš, že sis o něm nic moc dobrýho předtím nemyslela?! *7* -
-
Re: Re: Eminem
naprosto souhlasim s la.belle.avance
pac je to trochu uhozeny nemyslis po jedny pisnicce ho zboznovat a este to jedno mineni ja napriklad bo kdokoliv ho posloucha min pres 2 roky tk muze rict ze ho zboznuje ae po jedny pisnicce trochu divny ne ??? -
Re: Re: Eminem
přesně je to pozerský jako blázen..!
-
-
Přesně!!=o)
-
-
gtgr
hele me je jedno cosi vosi onem myslite ale podle me je to super raper i herec *3* -
:-)
je skvělej ..užasný texty,zajímavej hlas:-)
jen to dokazuje,že nejlepší raper nemusí být černej!!!
jinak,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
No jo,reklamaXD
budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju
http://antidicaprio.blog.cz/ -
:)
Myslím že EMINEM je někdo.. toho chláápka žeru :P *14* -
HIP-HOP
www.youtube.com/watch?v=1I4HF-jgPX4 &feature=related -
yeah
konecne viem pravdu, je tak silný že sa nezabil a cez všetko prešiel a žije nadalej *14* *15* *15* cool -
When I'm Gone
When I'm Gone - boží *14* -
-
Re: When I'm Gone
Jedna z mých nejoblíbenějších *3*
-